QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy még nehezebb lenne az összeadás, ha nem 1-et, hanem 2-t kéne hozzáadni egy számhoz. 😊
Egyébként semmivel sem különb amit írsz, csak úgy mondjuk 16-4 jönne ki eredeményként most meg 8-2.

B0B0
Érdekes, a klipszavazásnál nem jelentett ekkora problémát számodra ugyanez a rendszer. Nem tudok mit csinálni <#nemtudom>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

0ppika
egyetértek

http://epica.nl

Nem értek egyet. Akkor lenne fair, ha én 2 ponttal rendelkezhetnék és azt oszthatnám szét a dalok között. Vagy 2:0, vagy 1:1, vagy 0:2 arányban. Így aki "döntésképtelen", az lényegében több pontot szórhat szét.

Ja, de ha összeadjuk, honnan a genyába fogod tudni, hogy azt döntetlenért kapta?

B0B0
Na, megy ez! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

deacky
Bohemian Rhapsody - Scandal 5:1
The Show Must Go On - Radio ga ga 6:1
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 5:1
We Are The Champions - Innuendo 5:3
Don’t stop me now - I want to break free 4:2
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 4:3
Death on Two Legs - White Queen 3:5
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 3:6
Save Me - The prophet's song 6:3

Ez tulajdonképpen számunkra lényegtelen, majd Bobo összesít, meg pontoz. A mi dolgunk csak az, hogy szavazzunk. 😊
#6841-ben nagyon jól le van írva, hogy kell egy X-Y meccs eredményét módosítani, attól függõen, hogy X vagy Y tetszik jobban.

B0B0
Grrr 😊)

Amikor a voksok adása után kialakul a végeredmény, akkor a több szavazatot kapott dal részesül 2 pontban. Mint egy vizilabdameccs. Aki több gólt rúg, az kap 2 pontot.

0ppika
áhá, a focit utálom, szóval a hasonlat nem jó nekem 😄

B0B0
Na akkor mégegyszer elmondom. 😊

Amikor a voksok adása után kialakul a végeredmény, akkor a több szavazatot kapott dal részesül 2 pontban. Mint egy focimeccs. Aki több gólt rúg, az kap 3 pontot.

Ennél érthetõbben már nem tudom leírni 😊

0ppika
vagy mégsem, a gyõztes nem 2 pontot kap?
tehát pl: Bohemian Rhapsody - Scandal 2:0 ha a BR a gyõztes

ha így összegzed nem lesz jó, a jelenlegi 4:1-bõl honnét tudod hogy melyik ér 2 pontot és melyik a döntetlen miatti 1 pont?

vagy mégis félre értettem az egészet, akkor bocs ...

B0B0
Na, errõl van szó! 😊 <#taps>

Ági89
aztán ha nem tetszik nem kell beleszámolni 😊

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Ági89
nah jó fussunk neki mégegyszer

Bohemian Rhapsody - Scandal 4:1
The Show Must Go On - Radio ga ga 5:1
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 4:1
We Are The Champions - Innuendo 4:3
Don’t stop me now - I want to break free 4:1
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 4:2
Death on Two Legs - White Queen 3:4
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 3:5
Save Me - The prophet's song 5:3

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

B0B0
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, gyerekek, tanuljatok már meg olvasni!!!! 0ppi és iroszob, ti látjátok jól!

Könyörgöm, a mérkõzés végén akinek több pontja van, az kapja a 2 pontot!!

Tehát:

X-nek van 1 szavazata, és Y-nak mondjuk 2. Így az állás épp 1:2.

-Ha valaki az X-re szavaz, akkor az állás 2:2-re módosul.
-Ha valaki nem az X-re, hanem az Y-ra szavaz, akkor az állás 1:3-ra módosul.
-Ha valaki pedig nem tud dönteni a kettõ között, akkor ad mindkettõnek egy-egy szavazatot, akkor az állás 2:3 lesz.

Mindegyik értékelhetetlen szavazatot töröltem, kérlek írjátok újra!

Ági89
nah én teljesen összekavarodtam <#buck> most akkor az enyém nem jó? csináljak újat?

0ppika
szerintem külön írja mindenki a sajátját, szívesen összegzem ...

a gyõztes 2 pontot kap, azért mondtam hogy úgy kéne írni az eredményt hogy pl 2:0 nem 1:0, mivel a 1 pont döntetlen esetén van

grizzly21
akkor viszont elrontottam nem?😊

qwertrt
bazz, én már nem értem, mit kéne tennem :s

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

0ppika
Inkább írjátok külön, majd összegzem is ha jó úgy Bobonak, meg fel is rakhatom egy másik oldalra htlmben ...

Bobonak lesz mit rendbe tenni. 😊

Ági: úgy kéne, hogy az elõtted lévõét kéne frissíteni a saját eredményeddel.

pipeppers: ahogy én értelmezem, úgy nem, csak 1-0,0-0,0-1 megengedett. És ha mindenki szavazott, akkor kap pl. a BoRhap 2 pontot, a Scandal 0-t, illetve mindkettõ 1-et, ha a Scandal "egyenlít".

B0B0
Most nézem csak az aláírásod. 😄DDDD

vasmacs
Bohemian Rhapsody - Scandal 3:1
The Show Must Go On - Radio ga ga 4:0
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 4:0
We Are The Champions - Innuendo 3:2
Don’t stop me now - I want to break free 4:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 3:2
Death on Two Legs - White Queen 2:4
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 3:4
Save Me - The prophet's song 4:3

nem lány

B0B0
Tehát akkor a jelenlegi állapot (kérem, hogy innen folytassák a többiek):

Bohemian Rhapsody - Scandal 3:0
The Show Must Go On - Radio ga ga 3:0
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 3:0
We Are The Champions - Innuendo 3:1
Don’t stop me now - I want to break free 3:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 2:2
Death on Two Legs - White Queen 1:3
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 2:3
Save Me - The prophet's song 3:2

B0B0
De, rohadtul könnyebb lenne, csakúgy mint a klippszavazásnál 😊

0ppika
nem lenne egyszerûbb, és könnyebb neked összegezni ha pl 2:0-t írnánk a gyõztesnek?

Nem tudtuk, hogy milyen formában kéred az eredményeket.

Bohemian Rhapsody - Scandal 1:0
The Show Must Go On - Radio ga ga 1:0
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 1:0
We Are The Champions - Innuendo 1:0
Don’t stop me now - I want to break free 1:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 1:1
Death on Two Legs - White Queen 0:1
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 1:1
Save Me - The prophet's song 1:1

0ppika
We Are The Champions - Innuendo 1:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 0:1
Death on Two Legs - White Queen 1:1
I Want It All - These Are The Days Of Our Lifes 1:1
Save Me - The prophet’s song 1:0

B0B0
Nah, hát ha senki nem akarja megkezdeni, akkor majd én! 😊

We Are The Champions - Innuendo 1:1
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 1:0
Death on Two Legs - White Queen 0:1
I Want It All - These Are The Days Of Our Lifes 0:1
Save Me - The prophet’s song 1:1

B0B0
Fúú, én arra nem emlékszem, lehet, hogy épp "átaludtam" azt a részt, annyira rossz volt az a könyv

larrylurex
A Freestone könyv azért elárul a dal születésérõl néhány pikáns részletet, ha jól emlékszem. Közel sem indult egy tisztelgõ balladának...😊

B0B0
Elemzést? Szerintem sok elemzést nem igényel, egyszerûen szólva ezt mondta Freddie '82-ben:
"Ez a dal megkésett tisztelgésünk Lennon elõtt." A szövege a lennoni filozófiára épül.

B0B0
A mai forduló:

Bohemian Rhapsody--------------------------------Scandal
The Show Must Go On--------------------------Radio ga ga
The March Of The Black Queen-----Princes of The Universe
We Are The Champions----------------------------Innuendo
Don’t stop me now-------------------I want to break free
Somebody to Love-----------------Friends Will Be Friends
Death on Two Legs----------------------------White Queen
I Want It All------------These Are The Days Of Our Lifes
Save Me-------------------------------The prophet’s song

grizzly21
nem akarok elemzesi okorsegeket irni, de azt imadom benne hogy az egesz dallama, es stilusa teljesen a lennon stilust jutattja eszembe...

grizzly21
meg kell jegyeznem -elsore nem ereztem ennyire- a Life is Real c. szam zsenialis! tudtok valami infot rola? annyit tudok h Lennon halalara irtak

Jones Nedved

Sikerült szerencsésen kimaradnom az alábbi családias vitából<#vigyor>, de most végre annyit mondhatok: jó lesz sjó lesz!
<#eljen><#taps>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
CTRL+C-->CTRL+V megmondtam, hogy nincs idõm javítgatni!

Terjed a hülyeség? A "Radio g aga"-t javíthatnád. 😊

B0B0
Te nem tudod írni a tabellát miután nincs jogosultságod a banner szerkesztéséhez. Hármas holtverseny és körbeverés esetén természetesen a "gólarány" dönt, bár kétlem, hogy ilyen kialakulna. 😊

B0B0
Amirõl te beszélsz, az egy meccs eredménye, amit döntetlennek hívnak, a [holverseny azt jeleni, hogy a tabellán két dalnak azonos pontszáma van! Teeeee 😊

Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít (nem a "gólarány"!!!!).

Mi van hármas holtverseny és körbeverés esetén? 😊

Jó ötlet, hogy kiraktad külön oldalra a menetrendet, akartam javasolni.

dal1-dal2:1-1

Ha ehhez hasonló sorokban (kopipészttel a dalcímeket Bobo oldaláról, mert helyesírási hibákat nem fogok javítani) külditek az állásokat, akkor vállalom a tabella kiszámolását. Persze, ha ez Excel-ben könnyû, akkor csináljad csak Bobo, ahhoz nem értek. 😊

NonsenS
Érdekes lesz, az biztos. Sok mérkõzés lesz így és bizonyosan nehéz lesz dönteni.

"Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít (nem a "gólarány"!!!!)"
Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha az 'egyikkedvencszám' szemben áll a 'másikkedvencszám'-mal és döntetlen lett az eredmény, akkor az gyõz, amelyik az egymás elleni küzdelemben gyõzött? Vagy most nagyon meg vagyok zavarodva és nem tudom, hogy mit írok?

Jó ötlet a késés el nem fogadása (mondom ezt én, mint egyik fõ késõ<#kuss>), de ha esetleg tudom, hogy 2 napra elõre nem érek rá, akkor sem lehet 2 napra elõre elküldeni?

Pont addigra fejezzük be, mikor másnap szülinapom van<#idiota>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Ági89
nah ez érdekes lesz 😊

B0B0
Holnap folytatódik a nagy dalszavazás II.!

A további menetrend:
A 18 dal 17 fordulón keresztül mérkõzik meg egymással, miközben egy bajnokságban gyûjtik a pontokat. A fordulók mérkõzéseit az alábbi linken látjátok:

Mérkõzések

Én minden nap elején igyekszem berakni az aktuálist forduló meccseit.
A bajnokság szabályai:
Minden nap egy forduló megy le, tehát kilenc meccsre lehet szavazni. Voksolni lehet egy meccsen belül az egyik csapatra, vagy mindkettõre döntésképtelenség esetén. Egy gyõzelem 2 pontot ér, a döntetlen 1 pont. Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít (nem a "gólarány"!!!!). Hétvégén nem szavazunk, tehát (mit ad isten) Február 29-én (pénteken) alakul ki a végeredmény.

Figyelem! Lekésett voksokat nem fogok elfogadni!!! Túl sok az adat, hogy állandóan toldozzam-foltozzam az állást, kérek mindenkit, hogy ehhez tartsa magát. Ha valaki tudja elõre, hogy nem lesz netközelben, akkor privátban küldje el voksait, de 1 napi adagnál többet ne!

Kellemes szavazást mindenkinek!
B0B0

Jah, egymás után olvastam a hsz-eket, és nem vettem észre, hogy az mát egy másik. 😄

B0B0
Nem azt mondtam, hogy nem oda való (a My Baby Does Me-hez hasonlítottam)

Az a helyzet, hogy én sajna a filmet se tudom megnézni. <#szomoru1>
Egyszer végigkínlódtam, de nem tetszett.

Én pedig a Delilah-t szeretem. 😊)
Még jó, hogy a Queen és Queen között is van különbség. Ezért szeretjük olyan sokan. <#wink>