QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként semmivel sem különb amit írsz, csak úgy mondjuk 16-4 jönne ki eredeményként most meg 8-2.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
The Show Must Go On - Radio ga ga 6:1
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 5:1
We Are The Champions - Innuendo 5:3
Don’t stop me now - I want to break free 4:2
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 4:3
Death on Two Legs - White Queen 3:5
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 3:6
Save Me - The prophet's song 6:3
#6841-ben nagyon jól le van írva, hogy kell egy X-Y meccs eredményét módosítani, attól függõen, hogy X vagy Y tetszik jobban.
Amikor a voksok adása után kialakul a végeredmény, akkor a több szavazatot kapott dal részesül 2 pontban. Mint egy vizilabdameccs. Aki több gólt rúg, az kap 2 pontot.
Amikor a voksok adása után kialakul a végeredmény, akkor a több szavazatot kapott dal részesül 2 pontban. Mint egy focimeccs. Aki több gólt rúg, az kap 3 pontot.
Ennél érthetõbben már nem tudom leírni 😊
tehát pl: Bohemian Rhapsody - Scandal 2:0 ha a BR a gyõztes
ha így összegzed nem lesz jó, a jelenlegi 4:1-bõl honnét tudod hogy melyik ér 2 pontot és melyik a döntetlen miatti 1 pont?
vagy mégis félre értettem az egészet, akkor bocs ...
http://epica.nl
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Bohemian Rhapsody - Scandal 4:1
The Show Must Go On - Radio ga ga 5:1
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 4:1
We Are The Champions - Innuendo 4:3
Don’t stop me now - I want to break free 4:1
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 4:2
Death on Two Legs - White Queen 3:4
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 3:5
Save Me - The prophet's song 5:3
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Könyörgöm, a mérkõzés végén akinek több pontja van, az kapja a 2 pontot!!
Tehát:
X-nek van 1 szavazata, és Y-nak mondjuk 2. Így az állás épp 1:2.
-Ha valaki az X-re szavaz, akkor az állás 2:2-re módosul.
-Ha valaki nem az X-re, hanem az Y-ra szavaz, akkor az állás 1:3-ra módosul.
-Ha valaki pedig nem tud dönteni a kettõ között, akkor ad mindkettõnek egy-egy szavazatot, akkor az állás 2:3 lesz.
Mindegyik értékelhetetlen szavazatot töröltem, kérlek írjátok újra!
a gyõztes 2 pontot kap, azért mondtam hogy úgy kéne írni az eredményt hogy pl 2:0 nem 1:0, mivel a 1 pont döntetlen esetén van
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Ági: úgy kéne, hogy az elõtted lévõét kéne frissíteni a saját eredményeddel.
pipeppers: ahogy én értelmezem, úgy nem, csak 1-0,0-0,0-1 megengedett. És ha mindenki szavazott, akkor kap pl. a BoRhap 2 pontot, a Scandal 0-t, illetve mindkettõ 1-et, ha a Scandal "egyenlít".
The Show Must Go On - Radio ga ga 4:0
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 4:0
We Are The Champions - Innuendo 3:2
Don’t stop me now - I want to break free 4:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 3:2
Death on Two Legs - White Queen 2:4
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 3:4
Save Me - The prophet's song 4:3
nem lány
Bohemian Rhapsody - Scandal 3:0
The Show Must Go On - Radio ga ga 3:0
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 3:0
We Are The Champions - Innuendo 3:1
Don’t stop me now - I want to break free 3:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 2:2
Death on Two Legs - White Queen 1:3
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 2:3
Save Me - The prophet's song 3:2
Bohemian Rhapsody - Scandal 1:0
The Show Must Go On - Radio ga ga 1:0
The March Of The Black Queen - Princes of The Universe 1:0
We Are The Champions - Innuendo 1:0
Don’t stop me now - I want to break free 1:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 1:1
Death on Two Legs - White Queen 0:1
I Want It All - These' Are The Days Of Our Lifes 1:1
Save Me - The prophet's song 1:1
We Are The Champions - Innuendo 1:0
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 0:1
Death on Two Legs - White Queen 1:1
I Want It All - These Are The Days Of Our Lifes 1:1
Save Me - The prophet’s song 1:0
Bohemian Rhapsody - Scandal 1:0
We Are The Champions - Innuendo 1:1
Somebody to Love - Friends Will Be Friends 1:0
Death on Two Legs - White Queen 0:1
I Want It All - These Are The Days Of Our Lifes 0:1
Save Me - The prophet’s song 1:1
"Ez a dal megkésett tisztelgésünk Lennon elõtt." A szövege a lennoni filozófiára épül.
Bohemian Rhapsody--------------------------------Scandal
The Show Must Go On--------------------------Radio ga ga
The March Of The Black Queen-----Princes of The Universe
We Are The Champions----------------------------Innuendo
Don’t stop me now-------------------I want to break free
Somebody to Love-----------------Friends Will Be Friends
Death on Two Legs----------------------------White Queen
I Want It All------------These Are The Days Of Our Lifes
Save Me-------------------------------The prophet’s song
Sikerült szerencsésen kimaradnom az alábbi családias vitából<#vigyor>#vigyor>, de most végre annyit mondhatok: jó lesz sjó lesz!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít (nem a "gólarány"!!!!).
Mi van hármas holtverseny és körbeverés esetén? 😊
dal1-dal2:1-1
Ha ehhez hasonló sorokban (kopipészttel a dalcímeket Bobo oldaláról, mert helyesírási hibákat nem fogok javítani) külditek az állásokat, akkor vállalom a tabella kiszámolását. Persze, ha ez Excel-ben könnyû, akkor csináljad csak Bobo, ahhoz nem értek. 😊
"Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít (nem a "gólarány"!!!!)"
Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha az 'egyikkedvencszám' szemben áll a 'másikkedvencszám'-mal és döntetlen lett az eredmény, akkor az gyõz, amelyik az egymás elleni küzdelemben gyõzött? Vagy most nagyon meg vagyok zavarodva és nem tudom, hogy mit írok?
Jó ötlet a késés el nem fogadása (mondom ezt én, mint egyik fõ késõ<#kuss>#kuss>), de ha esetleg tudom, hogy 2 napra elõre nem érek rá, akkor sem lehet 2 napra elõre elküldeni?
Pont addigra fejezzük be, mikor másnap szülinapom van<#idiota>#idiota>
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
A további menetrend:
A 18 dal 17 fordulón keresztül mérkõzik meg egymással, miközben egy bajnokságban gyûjtik a pontokat. A fordulók mérkõzéseit az alábbi linken látjátok:
Mérkõzések
Én minden nap elején igyekszem berakni az aktuálist forduló meccseit.
A bajnokság szabályai:
Minden nap egy forduló megy le, tehát kilenc meccsre lehet szavazni. Voksolni lehet egy meccsen belül az egyik csapatra, vagy mindkettõre döntésképtelenség esetén. Egy gyõzelem 2 pontot ér, a döntetlen 1 pont. Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít (nem a "gólarány"!!!!). Hétvégén nem szavazunk, tehát (mit ad isten) Február 29-én (pénteken) alakul ki a végeredmény.
Kellemes szavazást mindenkinek!
B0B0
Egyszer végigkínlódtam, de nem tetszett.
Még jó, hogy a Queen és Queen között is van különbség. Ezért szeretjük olyan sokan. <#wink>#wink>