9010
-
na ez már jobban tetszik, de még mindig nem az igazi
-
köszi, evidens volt de nem gondoltam rá:)
queen betutipusra ötlet hogy mi lehet? -
válogass :) -
ok ha mindenkinek jo igy akkor ugy lesz
queen logot, tudna valaki adni?:) -
+ queen logo :)
szerintem legyen zene, a számokra meg szavazzunk, nekem a változó képek tetszenének -
magasságát lejjebb veszem, hirek tényleg nem kellenek, és a queen többi tagja is rajta lesz mindenképp.
1-2 kérdés amit el kéne dönteni:
-legyen háttérzene lejátszo, ha igen milyen számokkal (max 3-4), vagy ne
-egy háttérkép legyen vagy arra is gondoltam hogy lehetne mondjuk pár kép ami időnként váltakozik, slideshow szeruen.
és gombok mik legyenek rajta? 1 ami a rajongoi klubra mutat, és más? pl amik most vannak? -
jó lesz ez, szerintem kicsit nagy, és a Queen logo is rajta lehetne ... -
Hírek szerintem fölöslegesek. Ha berakjuk a rajongói klub linkjét ott a legfrissebb híreket úgy is lehet olvasni. És mégvalami: hiányolom Briant Rogert és Johnt -
tyűű, másik monitoron megnéztem, ez elég borzalmas, csinálok egy rendeset, még ehéten. -
hm, most uj monitorom van , és kicsit fura a kép meg beállítások (nem kifogás) sztem még finomitok rajta, de igy elsőre ilyesmire gondoltam:
a tagok fejét még valahogy mondjuk be kéne rakni, ezek a hirek meg lehet hogy feleslegesek, akinek valamilyen javaslata van az irjon. -
hello valahonnan le lehetne tölteni? a dvd-t?
mert nagyon érdekelne kösz -
A fekete színnel nincs baj, úgyis hamarosan dizájnváltás lesz a sg-n -
elfogadom:) amint van valami mutatom.
most igy kapásból arra gondoltam, hogy -bár nem illik a mostani szinvilághoz- fekete háttér mint hogy a queen is szerette a feketét, és lenne benne mozgás is persze, meg ugye ki be kapcsolható háttérzene:) mondjuk lehetne egy 4-5 szám
akinek akármilyen ötlete van az ne habozzon -
A nagy egyetértés szellemében:
Felkérjük grizzly21-et, hogy kreáljon nekünk egy modern, de amellett tradícionális tetszetős flash-bannert! -
Detto -
azért jo volt ez a kis sláger megemlékezés.
talán csak 1 ember van a zenei világban akit nagyjából freddie-hez hasonloan szerettem: John Lennon. -
huh sajna rég jártam már itt :S Én tutti ott leszek Freddie ünneplésén :D Mennyünk minnél többen! Pompásak a munkák! A Rhye os mellesleg az én fejemből pattant ki :P
-
na mostmár megy is, hogy visszajöttem!
youre my best friend! ezaz! na befogom az mp3 lejátszomon is a slágert mert majd el kell mennem -
Ökrök ezek.
Egyébként... -
hm,még nem ezek a marhák szórakoznak csak..remélem azért hamarosan komolyabbra fordul a téma -
most a slágert!!!:) -
-
jaah:) azt hittem ma lesz:) sztem arra már joval nagyobb az esély hogy ráérek;) -
Ez az ahová invitálnálak teee :) -
mi az hogy a magyar rajongok pénteken együtt ünneplik majd freddie mercury születésnapját? -
Tisztelgés a TV részéről -
Freddie tiszteletére! -
Boldog 60. születésnapot Freddie! Sohasem fogunk elfelejteni, mindig élni fogsz a szívünkben!!! -
Péntek, este 6 óra, Andrássy út! Nagyon örülnék, ha eljönnél te is! -
Rhye:
angol mondabeli hős, rendkívül karizmatikus hajóskapitány volt -
sztem egyszeruen nem tudják elfogadni a queen sikerét, és azt hogy amit csináltak az már nem emberi.
azt szeretem a queen számokban hogy rengeteg benne a ritmusváltás, az egész egy külön köültemény, elsöre nincs szerkezete de mégis nagy pontos éss gyönyörű. ezt rajtuk kivül senki nem tudta elérni, nem is emberi inkább ilyen made of heaven érzésem van amikor hallgatom. -
A Queent sokáig porba tiporta a szaksajtó, ma már tudjuk, teljesen jogtalanul, rahabilitációja a mai napig is tart.
Épp ezért érthetetlen, hogy egy cikket, mely fasisztának nevez egy albumot, hogy hagyhatnak rajta a Rolling Stone honlapján: http://www.rollingstone.com/artists/queen/albums/album/195592/review/5942056
nemcsak a közízlést, de a zenekart, és a rocktörténelmet is sérti -
valoszinuleg nem tudnek mennyi egyebkent, beiratkozas van és nem tudom meddig tart.
egyébként mikor lenne és hol? -
most RTL -
:-)
Különben a seven seas of rhye = a rhye hét tengere -
énis épp ezen gondolkoztam, amikor megláttam :D -
Erről jut eszembe: ugyan valaki árulja már el, mi a bánat aza rhye? -
hm, nem lenne rossz, de az a Freddie kép annyira nem jön be :) -
Sajna nem lesz rá mód, meg aztán nem vagyok egy "összejövős" fajta ember, jó nekem ez az éteren keresztüli kapcsolat. Meg doolgozom is pénteken 17:00-ig, 18:20-kor vagyok otthon, szombaton is 8:00-12:00-ig. De azért veletek örülök majd :-) -
Újabb pályázat