QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Versenyen kívül szeretném még megemlíteni a Barcelona-t, ami ugyan nem Queen album, de egy "kicsit" azért kötõdik hozzá. (Szerintem) az egyetlen olyan lemez ami értelmet ad annak, hogy operaénekes és rocksztár közösen ad elõ valamit, mégis messze alulértékelik.

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

Jesus
White queen(as it began)
Ogre battle
The fairy fellers master-stroke
The march of the black queen
Stone cold crazy
Bring back that Leroy Brown
Death on two legs
Lazing on a Sunday afternoon
Seaside rendezvous
The prophet's song
Teo torriatte
My melancholy blues
Jealousy
Dancer
Scandal

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

B0B0
Azokra, amik szerintünk nagyon nagy számok, mégsem lettek ismertek.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
most akkor a leg alul értékeltebbekre szavazunk?

B0B0
Hé emberek!!! Hol vannak a listák??? Holnap van a határidõ!!!

Liar
My Fairy King
The March Of The Black Queen
White Queen
Bring Back That Leroy Brown
Seaside Rendezvous
The Prophet's Song
You Take My Breath Away
The Millionaire Waltz
White Man
Spread Your Wings
Who Needs You
It's late
In Only Seven Days
Machines
Rain Must Fall

(Az az igazság, hogy az egész Hot Space-t beírhattam volna, de végül azért hagytam ki, mert a Queen rajongók körében nagyon is értékelt)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nem kell küldeni. Ide be kell írni a 16-os listát. A többi az én dolgom.

larrylurex
A lebonyolítás gyakorlatban hogy megy? Hová küldjük a szavazatokat?

larrylurex
Nálam a "The kiss" vagy a "Football Fight"(bár az volt kislemez b-oldal) esetleg játszana onnan, de a 16-ba már talán nem kerülne be...:)

B0B0
Nem bánom, bár nem hiszem, hogy bárki is használná a dalokat onnan.

NonsenS
Szerintem a Flash Gordont hagyjuk ki. Abban nagyon sok szám van, ami vagy nem teljes, vagy tényleg csak a filmmel jó.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Én nem értettem félre, ennek szellemében írtam a szabályokat

qwertrt
Azt hiszem félreértitak a szavazás témáját. A legrosszabb dalokra én sem szívesen szavaznék. Arra gondoltam, hogy pl. sokan a The March of the black Queen dalt alulértékeltnek nevezik, mert nem kapja meg az õt megilletõ elismerést, ugye kislemezen sem jelent meg, a rtádiók sem játsszák, stb. ilyíesmire gondolok. Össze kéne állítani egy 10-es (vagy akárhánbyas listát) a szerintünk legalulértékeltebb dalokkal, és mehet a szavazás. Javaslom, hogy a kislemezen megjelent dalok ne vehessenek részt a szavazásban.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Nagy dal szavazás 2.

A szavazás afféle bajnokságban fog zajlani. Elõször mindenki felállít egy 16-os listát. A listán nem számít a sorrend, csak a 16 dal. A 16 leggyakrabban szereplõ szám bekerül a "rájátszásba", ahol egymással mérkõznek a továbbjutásért!

A 16-os listák kiállításának indulása hétfõ, határideje szerda. Az elsõ "meccs" csütörtökön lesz. A szerdai napon, amikor eldõl a 16 dal kiléte, sorsolás következik és a szavazás további menetrendje is meglesz határozva.

Kellemest szavazást nektek!

B0B0, a házmester

Én tudok egy 18-as listát :))

B0B0
Jó. Megpróbálom hétfõre kidolgozni a szavazást

NonsenS
Igen, csak nehéz tízes nemtetszikannyira listát is csinálni. Legalábbis nekem az.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

qwertrt
Nem kell egy dalra sem azt mondanod, hogy rossz: asszem a dalszavazás is úgy volt, hogy le kellett írni egy tízes kedvenclistát. Ez is mehetne úgy.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

NonsenS
Télleg. Bár nagyon nehéz megmondani, hogy "most ez nem jó szám". Én a dalszavazáson nem voltam ott, de ebben benne lennék szívesen. Bár tényleg az a neheze, hogy rámondjam, hogy ez rossz.

qwertrt
Most, hogy ez mondod, eszembe jutott: rendezhetnénk egy újabb szavazást, mégpedig a leg alulértékeltebb Queen dalokat szavazhatnánk meg, kb. úgy, mint az egykori Dalszavazáskor.

NonsenS
Jójó, persze, ez túlzás volt. De alig-alig írunk valamit.

B0B0
Én nem nevezném elhalt fórumnak azt, ahol fél éve nem volt olyan nap amikor nem lett volna hsz.

NonsenS
Valamivel fel kéne dobni ezt a fórumot, mert már lassan teljesen elhal.

B0B0
Én azért szeretem a régebbieket ('76 elõttiek), mert akkor még olyan dalokat is mûsorra tûztek a csekély diszkográfia miatt, amik nem lettek igazi slágerek és nekem pont azok a kedvenceim! :)

larrylurex
A '77 Houston se rossz...

B0B0
Nálam a Hammersmith '75 a top!

B0B0
Hát az biztos, hogy a 75 körüli koncertek felülmúlhatatlanok voltak

B0B0

A szilveszteri szimfonikus koncert után ezt tényleg mindenkinek ajánlom!!!

Jones Nedved
Hi!

Igen ez igaz. A Live Aid történelmi jelentõségû, és Õk helyezték "más dimenzióba" (Brian May) a mûsort. Óriási elõadás, és mindannyian legjobb formájukat tudták hozni egyszerre, egyszerûen nem hibáztak.

De én azért mernék vitába szállna a "vitathatatlannal". Akkor és ott újra felfedezte õket a világ. Sokak szemében akkor vált bizonysággá kimagaslásuk, hirtelen tûnt az élre (újra) Freddie és csapata.
És õk tudatosították a kérdést, következetesen is készültek az alkalomra.
De hogy voltak még sokkal jobb koncertjeik is és még inkább pompás momentumaik, én ezt helyezném elõtérbe.

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

NonsenS
Nekem a The Royal Philarmonic Orchestra-tól van néhány lemezem, amik Queen feldolgozások. De most nem otthon vagyok, majd hétvégén megnézem otthon, hogy mik azok

qwertrt
Kösz a tippet!

B0B0
Hát ebbõl elég volt végigszenvedni a Kind Of Magic elejét. Borzalmas.

B0B0
Ahha. Akkor ez mást, minta mit én láttam és hallgattam. Ez egy újabb (Innuendoval)

B0B0
Nagyon jó leírás. Egyébként érdemes elolvasni a Queen I-et is, mert ritka módon nem hemzseg a hibáktól.

zakika
a www.hardrock,hu oldalon az evtizedelo szekcioban van a Queen - a day at the races lemez kritikaja

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Breki33
tessék

http://rapidshare.com/files/13466739/trpo.rar.html

nemtudom van-e pass ha igen valószínûleg stere0
B0B0
Egy baja van! :/

Mivel 82-es ezért sajnos az Innuendo dalai nincsenek rajta, pedig azok...

B0B0
Hallottam mér. Kellemes, háttérzenének kifejezetten jó! :)

Linkekd be, ha tudod!

Breki33
Ezt ismeritek?

The Royal Philarmonic Orchestra - The Hits of Queen

Breki33
Õ készítette

B0B0
Az új válogatásalbumok már máshogy osszák föl az idõszakokat (helytelenül ugye) ami a greatest Video Hits-nél is jól látszik:
I: Queen - The Game
II: Hot Space - The Miracle
III: Innuendo - Queen Rocks

larrylurex
A Scandalt én hiányoltam az eredeti GHII-rõl, a Body Language-et nem annyira. A Princes... simán, Las Palabras oké, de hol vannak az Innuendo számai??? Ez egy '80-as évek válogatás?

B0B0
ÁÁÁ, ezt hol találtad?

Queen - Greatests Hits II. (2003) (DTS)

Tracklist:
----------
01. Queen - A Kind Of Magic
02. Queen - I Want It All
03. Queen - Radio Ga Ga
04. Queen - I Want To Break Free
05. Queen - Breakthru'
06. Queen - Under Pressure
07. Queen - Scandal
08. Queen - Who Wants To Live Forever
09. Queen - The Miracle
10. Queen - It's A Hard Life
11. Queen - The Invisible Man
12. Queen - Las Palabras De Amor
13. Queen - Friends Will Be Friends
14. Queen - Body Language
15. Queen - Hammer To Fall
16. Queen - Princes Of The Universe
17. Queen - One Vision

Playing Time.........: 00:74:53
Total Size...........: 774 MB

http://www.gigasize.com/get.php/332402/qgh2dts.part1.rar
http://www.gigasize.com/get.php/332457/qgh2dts.part2.rar
http://www.gigasize.com/get.php/332563/qgh2dts.part3.rar

rarpass: mann
Breki33
Ez a Live Aid koncert DVD-je

legalábbis az egyik
B0B0
Ez asszem valamelyik haveromnak megvan. Csak már nem tudom kinek

Ez a Greatest Hits III? szetnezek :)
Breki33
Ezt a DVD-t pedig régóta keresem

Queen - Greatests Hits I. (2002) (DTS)

Tracklist:
----------
01. Queen- Bohemian Rhapsody
02. Queen- Another One Bites The Dust
03. Queen- Killer Queen
04. Queen- Fat Bottomed Girls
05. Queen- Bicycle Race
06. Queen- You’re My Best Friend
07. Queen- Don’t Stop Me Now
08. Queen- Save Me
09. Queen- Crazy Little Thing Called Love
10. Queen- Somebody To Love
11. Queen- Spread Your Wings
12. Queen- Play The Game
13. Queen- Flash
14. Queen- Tie Your Mother Down
15. Queen- We Will Rock You
16. Queen - We Are The Champions

Playing Time.........: 00:58:03
Total Size...........: 600 MB

http://www.gigasize.com/get.php/330237/qgh1dts.part1.rar
http://www.gigasize.com/get.php/330300/qgh1dts.part2.rar
http://www.gigasize.com/get.php/330416/qgh1dts.part3.rar

rarpass: mann

Tesztelve!! (sajat up:)
Breki33
Nekem csak emlékképeim vannak

Live Aid egy 1985. júliusában

A koncertet két fõ helyszínen, a londoni Wembley stadionban, és a philadelphiai John F. Kennedy stadionban tartották. Londonban mintegy 72 ezer, Philadelphia-ban 90 ezer nézõje volt.

A Queen programja (Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer to Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You, We Are the Champions) a show vitathatatlan csúcspontja volt, Freddie Mercury élete legnagyobb alakítását nyújtotta, késõbb több kritikus és zenész minden idõk legjobb élõ rock-elõadásának titulálta a Queen showját.

Nekem Queen-rõl mindig ez a koncert jut eszembe elõször.

utánna Radio Ga Ga, I Want To Break Free klasszikus videói, hegylakó címû film betétdala és a A Kind of Magic album amin a kedvenc Queen számom is van.
B0B0
Ma egyébként te vagy!