30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#1271 Több mint cs:S?? na neee. Nézd már meg a fejét, nem hiába lehet sniperral olyan könnyen fejeseket ösztani. Sokkal elnagyoltabb az egész Hitbox, mint CS:S-ben. -
pirosBoci #1270 solder hitbox sztem több mint cs:s
-
#1269 Bocsi!!!
Ezt a google 4. találata a "team fortress 2 hey doc cmon man" keresőszavakra (leírva kerestem a szlenges dumáikat)
Tehát a kép 18+ -
#1268 Menjetek már... Legalább írjátok ki miről szól a kép, mert a gyanútlan user mit sem sejtve megnézi ezt a ********* -
#1266 Az Orange Box most 7.500.-ba kerül itt. -
#1265 törttel sztem nem sokan foglalkoztam itt a topikban, így ez a probléma semmerült fel -
#1264 Persze...
A gyerek és feleség eltartása mellett (ami minden pénzem elviszi), a gyerekkel való foglakozás és a munkám mellett kb. hetente félórát tudnék vele játszani.
Azért kár megvenni.
De azért ha lehet segíthetne valaki.
Ha jól tudom tört programok letöltése saját használatra (nem eladásra) nem igazán bűncselekmény.
-
#1263 na persze, meg kéne venni -
#1262 Sziasztok !
Két problémával küszködök :
1.: Ha szervereket keresek, egyet se talál.
Ha pl. az eggyel lentebbi ip-re rákeresek a kedvenc szervereknél, akkor meg is találja, de mikor hozzáadom, akkor nem adja hozzá. Így nem tudok sehogy se játszzani vele.
2.: Nehogy megkövezzetek ....
Hol lehet tört szervereket találni?
Nekem az 1.0.1.4- es változat van.
-
#1261 elindult a serverünk ezen az ip cimen: 84.2.39.237:27015
Gyertek játszani! -
#1260 Éjfél körül a Valve kiadott egy új patchet amiben megjelent a ctf_well nevű pálya. Asszem ez is a tfc-ből van, de most lényegtelen.
Lényegében ugyanaz, mint a cp változat, egy-két apróbb változás van
- Bekerült egy lépcső a sniperek és a víz(a cső) közé(2. és 3. pontok között)
- Az intel nem az intel feliratú szobában van, hanem az utolsó ponton.
- A vonatok nem járnak.
---
egyéb
- Az intel egy kiskocsin van rajta, ha mögé rakják a sentryt akkor pont leárnyékolja és scouttal el lehet vinni
- A játékosok a 2. pont kijáratából indulnak(kicsit ki lett bővítve)
eddigi játékokból nekem jobban tetszik mint a cp változat, scouttal és kémmel próbáltam, de nagyon sok soldier és engineer volt a pályán. Sokkal kihasználtabb lett a 3. ill a 3.-2. pontokig terjedő terület(a víz is). -
#1259 Hasonló szitut láttam már, csak ott egy heavy+medic combo fogadta a teleporttal érkezőket. -
#1258 Persze, hogy nem láttál, amint megérkeztél már hátadban volt a bicska. A death fotót meg lusta voltál megnézni :D -
#1257 hát, igen. -
#1256 de telhetetlen vagy baszki -
#1255 Hát, ilyen helyzetet sem láttam még, de ebben legalább van ötlet. -
#1254 -
PunkZoli #1253 amit nem a valve csinál -
#1252 jah mostmán képben vaok:D -
#1251 Hát, szerintem ugyanazt írta. A Battlefield Heroes-t is az EA fogja kiadni. -
#1250 Igy már világos de közel sem felel meg annak amit ezelőtt írtál -
#1249 Az EA a Valve játékok kiadási jogát vette meg. Ezért van az újabb HL2 dobozokon az a szép (ronda) EA jel. -
#1248 Hát ez jó nagy hülyeség sztem. -
#1247 -
#1246 Én nem hiszem. azért itt csak lenne irva valami -
#1245 Nemár :S -
#1244 miért megvették a valve-t?nem is tudtam kicsit levagyok maradva:D -
PunkZoli #1243 nem feltétlenül... így viszont rá szoktat embereket a csapatban működésre, és ésszerüen az egyik leg kevesebbet játszott karaktert népszerüsíti a valve! plusz lesz ugye az extra über élet duplázás... még több plusz dolog
viszont a snipert szeretném visszakapni :\ , mert így kvaszar lett...
mindenki írjon bugreportot ,hogy nem tetszik neki a fastswith csesződése :D plíz:D -
chooselee #1242 Csak nem mind a 45 achievement medices lesZ :) -
#1241 Ugyanaz a gondom a mediccel, mint az engineerrel, rém unalmas velük nyomulni. Amikor elkezdtem tf2-zni ezekre hajtottam rá, de m2-t hamar meguntam. Inkább ezzel kellene valamit kezdeni a valenak... -
jupa #1240 semmi gond én leszek heavy lehet healelni -
#1239 kb ez lesz. Most meg alig van medic.
Ez sem a legjobb módja a medicre szoktatásnak, miután meglett mindenkinek az achievmentek utánna visszáll minden a régibe újra alig lesznek medicek. -
#1238 Elképzelem, mikor 10 emberből 10 medic lesz, mert mindenki el akarja majd érni azt a 45 achievmentet -
PunkZoli #1237 érdekesség
csak tudnánk mikor lesz belőle valami, nagyon várom:D -
#1236 "Játékfejlesztőként ez egy igazán nagyszerű új mód a játékok készítésére". Akkor én mostanában egy régiszerű játékkal gamelek? -
#1235 sztem is az -
#1234 EA/DICE - Battlefield Heroes
Ez pofátlanság. Megveszi a valve-ot, aztán "véletlen" kiad egy tf2-szerű játékot. És nemérdekel mióta fejlesztik, jöhet a flém, szerintem pofátlanság... -
jupa #1233 Szerintem meg tevagy! -
chooselee #1232 Nem minden játékra van kiterjesztve???? -
chooselee #1231 Ez a Guest Pass téma TF2 nincs még????