30108
  • HeadHunter86
    Több mint cs:S?? na neee. Nézd már meg a fejét, nem hiába lehet sniperral olyan könnyen fejeseket ösztani. Sokkal elnagyoltabb az egész Hitbox, mint CS:S-ben.
  • pirosBoci
    solder hitbox sztem több mint cs:s
  • Proview
    Bocsi!!!
    Ezt a google 4. találata a "team fortress 2 hey doc cmon man" keresőszavakra (leírva kerestem a szlenges dumáikat)

Tehát a kép 18+
  • TreDoR
    Menjetek már... Legalább írjátok ki miről szól a kép, mert a gyanútlan user mit sem sejtve megnézi ezt a *********
  • Phoenix007
    Az Orange Box most 7.500.-ba kerül itt.
  • Rage47
    törttel sztem nem sokan foglalkoztam itt a topikban, így ez a probléma semmerült fel
  • envagyok
    Persze...
    A gyerek és feleség eltartása mellett (ami minden pénzem elviszi), a gyerekkel való foglakozás és a munkám mellett kb. hetente félórát tudnék vele játszani.
    Azért kár megvenni.
    De azért ha lehet segíthetne valaki.
    Ha jól tudom tört programok letöltése saját használatra (nem eladásra) nem igazán bűncselekmény.
  • ollie
    na persze, meg kéne venni
  • envagyok
    Sziasztok !

Két problémával küszködök :
    1.: Ha szervereket keresek, egyet se talál.
    Ha pl. az eggyel lentebbi ip-re rákeresek a kedvenc szervereknél, akkor meg is találja, de mikor hozzáadom, akkor nem adja hozzá. Így nem tudok sehogy se játszzani vele.

2.: Nehogy megkövezzetek ....
    Hol lehet tört szervereket találni?

Nekem az 1.0.1.4- es változat van.
  • Blacksheep333
    elindult a serverünk ezen az ip cimen: 84.2.39.237:27015
    Gyertek játszani!
  • Twetr0x
    Éjfél körül a Valve kiadott egy új patchet amiben megjelent a ctf_well nevű pálya. Asszem ez is a tfc-ből van, de most lényegtelen.
    Lényegében ugyanaz, mint a cp változat, egy-két apróbb változás van
    - Bekerült egy lépcső a sniperek és a víz(a cső) közé(2. és 3. pontok között)
    - Az intel nem az intel feliratú szobában van, hanem az utolsó ponton.
    - A vonatok nem járnak.
    ---
    egyéb
    - Az intel egy kiskocsin van rajta, ha mögé rakják a sentryt akkor pont leárnyékolja és scouttal el lehet vinni
    - A játékosok a 2. pont kijáratából indulnak(kicsit ki lett bővítve)

eddigi játékokból nekem jobban tetszik mint a cp változat, scouttal és kémmel próbáltam, de nagyon sok soldier és engineer volt a pályán. Sokkal kihasználtabb lett a 3. ill a 3.-2. pontokig terjedő terület(a víz is).
  • ollie
    Hasonló szitut láttam már, csak ott egy heavy+medic combo fogadta a teleporttal érkezőket.
  • Twetr0x
    Persze, hogy nem láttál, amint megérkeztél már hátadban volt a bicska. A death fotót meg lusta voltál megnézni :D
  • TreDoR
    hát, igen.
  • RatBaG #1256
    de telhetetlen vagy baszki
  • TreDoR
    Hát, ilyen helyzetet sem láttam még, de ebben legalább van ötlet.
  • RatBaG #1254
  • PunkZoli
    amit nem a valve csinál
  • norbi56
    jah mostmán képben vaok:D
  • TreDoR
    Hát, szerintem ugyanazt írta. A Battlefield Heroes-t is az EA fogja kiadni.
  • HunnernesKonge
    Igy már világos de közel sem felel meg annak amit ezelőtt írtál
  • Twetr0x
    Az EA a Valve játékok kiadási jogát vette meg. Ezért van az újabb HL2 dobozokon az a szép (ronda) EA jel.
  • TreDoR
    Hát ez jó nagy hülyeség sztem.
  • RatBaG #1247
  • HunnernesKonge
    Én nem hiszem. azért itt csak lenne irva valami
  • Rage47
    Nemár :S
  • norbi56
    miért megvették a valve-t?nem is tudtam kicsit levagyok maradva:D
  • PunkZoli
    nem feltétlenül... így viszont rá szoktat embereket a csapatban működésre, és ésszerüen az egyik leg kevesebbet játszott karaktert népszerüsíti a valve! plusz lesz ugye az extra über élet duplázás... még több plusz dolog

viszont a snipert szeretném visszakapni :\ , mert így kvaszar lett...
    mindenki írjon bugreportot ,hogy nem tetszik neki a fastswith csesződése :D plíz:D
  • chooselee
    Csak nem mind a 45 achievement medices lesZ :)
  • TreDoR
    Ugyanaz a gondom a mediccel, mint az engineerrel, rém unalmas velük nyomulni. Amikor elkezdtem tf2-zni ezekre hajtottam rá, de m2-t hamar meguntam. Inkább ezzel kellene valamit kezdeni a valenak...
  • jupa
    semmi gond én leszek heavy lehet healelni
  • HeadHunter86
    kb ez lesz. Most meg alig van medic.
    Ez sem a legjobb módja a medicre szoktatásnak, miután meglett mindenkinek az achievmentek utánna visszáll minden a régibe újra alig lesznek medicek.
  • TreDoR
    Elképzelem, mikor 10 emberből 10 medic lesz, mert mindenki el akarja majd érni azt a 45 achievmentet
  • PunkZoli
    érdekesség
    csak tudnánk mikor lesz belőle valami, nagyon várom:D
  • TreDoR
    "Játékfejlesztőként ez egy igazán nagyszerű új mód a játékok készítésére". Akkor én mostanában egy régiszerű játékkal gamelek?
  • Rage47
    sztem is az
  • Twetr0x
    EA/DICE - Battlefield Heroes
    Ez pofátlanság. Megveszi a valve-ot, aztán "véletlen" kiad egy tf2-szerű játékot. És nemérdekel mióta fejlesztik, jöhet a flém, szerintem pofátlanság...
  • jupa
    Szerintem meg tevagy!
  • chooselee
    Nem minden játékra van kiterjesztve????
  • chooselee
    Ez a Guest Pass téma TF2 nincs még????