30108
  • Rip
    Márha pesti az ember...
    Akármilyen hihetetlen, nem mindenki az.
  • chooselee
    6000 valamennyit szedett le nekem anno a kártyáról a steam,de még így is megéri...
  • Nitramk
    helyesen teszed. Nekem az Orange Box van meg, és nagyon megérte, nem csak a Team fortress miatt hanem a mellette levő 4 játék miatt is :D Half-life is nagyon élvezetes, meg portal is csak hát az utobbi elég rövid.
  • dragon11
    ^^Sztem majd megnézem a Tescoba Aprilis 12.-én..(11.én jön ki^^) ha nem lesz ott, akkor megrendelem ><
  • TreDoR
    El is lehet menni érte
  • dragon11
    Nem azzal van a gond, hogy neten kell fizetni(van bankkártya paypalhez regisztrálva.) hanem leginkább az, hogy letöltöm..nem pedig dobozból elő a játék betenni a dvd-t és gém..=)
  • dragon11
    Jah, meg kiszállítási díj -.-'
  • TreDoR
    5000 HUF Steamen
    Dobozos verzió 7 490 HUF lesz 1 hónap múlva a CD Galaxisban
  • dragon11
    Jah értem, de am ha nem adnak semmihez Steamot/vagy mit xD akkor mennyibe kerül?
  • trogerzsiger
    ingyér.
  • dragon11
    Mennyibe került letölteni?
  • trogerzsiger
    Ez a játék ez kész.... nagyon fasza:D
  • TreDoR
    Az nem bunny hopp (=bunny jump), hanem double jump.
  • Nitramk
    scoutnal lehet bunny hoppolni nem? de ott az ugrásos dodge is többet ér :D
  • trogerzsiger
    vettem! 90%-nál jár.[izgatott]
  • TreDoR
    Bunny hopp felesleges, nem fogsz tőle gyorsabban haladni, mint pl. a cs-ben, max nehezebben találnak el (bár ez sem sokat ér). Spawn camp viszont sztem szemétség.
  • trogerzsiger
    Na szedi a steamem! :-) Ajándékba kaptam vgahoz. Van olyan dolog amit nem szeretnek a szervereken? bunny hop, base camp ilyesmik.
  • dragon11
    =) Akkor jó.Meg fogom venni.:)
  • Nitramk
    Hidd el nekem, teccni fog. Én eddig minden classal élveztem, és karácsony óta még mindig nem tudom megúnni :D
  • dragon11
    Nah, én a 2.variációra értettem.Az úgy is gyors???????
  • Nitramk
    attól függ:
    -Ha kempelsz akkor a másik sniper tudja hol keressen, így könnyebb dolga lesz.
    -Ha viszont minden kill után helyet változtatsz akkor úgy nem is kempelsz, és a sniper se tudja hol keressen :D
  • dragon11
    Még nézek róla videókat, egyenlőre nagyon tetszik!A Sniper(Mesterlövész)-nek lassú a dolga?Csak campel, nem?
  • K0b0ld
    Nah 1 szerverrel több,nem tom ki tud róla vagy ki nem,de azért beírom ide^^
    62.112.193.19:27015 ->Pc Guru-s szerver
  • kisviku
    Úgy néz ki, megvan a megoldás...

Valami kiba*ott "clientregistry.blob" nevű fájlt kellett törölnöm a steam könyvtárból.

A megoldás itt van, angolul:

Steam csatlakozási hiba
  • kisviku
    Hadd kérdezzem meg srácok.Csak én nem tudok most a steam-hez kapcsolódni vagy más sem?

Tegnap este még ment, azóta semmit nem állítottam el, ma meg reggel óta próbálok és mindig az jön, hogy "Could not connect to Steam network"
    "It appears you are not conncted to internet or that you internet connection is not configured correctly for Steam"

És minden megy, internet is, már ezt a portforwarding-ot is beállítottam, amit eddig nem is kellett...és semmi.
    Offline módban megy,de pár perc játék után kib*sz, hogy nem tud csatlakozni a VAC szerverhez,stb...
    Tavaly Október óta játszom vele persze eredeti a játék is,és soha semmi baja nem volt.
    Mit lehet tenni?
    Semmi hír a Steam-en, semmi javítás vagy ilyesmi nem ír ilyen hibát.Csak hogy csekkoljam az internetet/túzfalat,stb.
    Már kikapcsoltam az összes tűzfalat...
    Mi az isten van ezzel?
  • dragon11
    Én Sniper akarok lenni, meg spy.:) azok ugye "lassabbak"?mert ha igen, akkor előrendelek..=)
  • chooselee
    ...és nem lehet megunni... :D
  • Phoenix007
    Dragon, mindegy hol veszed meg. Steamen bármikor elérhető, az Orange Box egyben 50 dollár, a TF2 magában 30 dollár. Szerintem bőven megéri mind a kettő. Hogy neked mi a gyors, meg mi a lassú, azt nem tudom, tényleg nézz róla videókat. Egyébként van 9 kaszt benne, némelyikkel pörgősebb, némelyikkel lassab a játékmenet, úgyhogy tuti megtalálod benne a neked valót.
  • dragon11
    Oks.
  • Rip
    Nezz rola videot pl. a youtube-on.
  • dragon11
    Nem.=)
  • Twetr0x
    15 másodpercenként éledsz újra. Gyors?
  • dragon11
    Aham, de nagyon gyors?^^Mert ha télleg az, akkor nem rendelek elő..
  • TreDoR
    Sztem gyors a játékmenete, bár nem annyira, mint pl. a hl2:deathmatch-é ahol újraéledsz és már repül is egy hordó a fejed felé
  • dragon11
    Akkor jó!Ilyen swat4hez hasonlít?Ugye nem gyors a játék menete?Mert a cod-é az, s azért nem jön be!Pl. nekem a swat4 jön be, nem gyors, nem lassú, pont jó!:) Thanks.
  • TreDoR
    COD-hoz semmi köze, még a régi tfc-től is eléggé eltér a stílusa (sztem).
  • dragon11
    De ugye ha megveszem a boltba, úgy is jó lesz?(Mert még utána érdeklődök és ha jó gamma megveszem..csak ne olyan stílusú legyen mint a cod!)
  • Rip
    Szeptember ota elerheto a steamen.
  • Rage47
    igen mert külön még nem jelent meg
    Steam-en lehetett eddig csak külön megvenni. Amúgy az Orange box-szal együtt kapható.
  • dragon11
    Jah, ezt onnan veszem, hogy kijött, hogy ti már kiraktátok a magyar serverek listáját!!És a pcdome/galaxis is azt írja április 11.-kén fog megjelenni^^ fura..