30108
  • vamisten
    Legkönnyebb keresni az xfire progival tudsz, ahol a saját országot beállítva már listázza is a magyar szervereket.
  • Rage47
    jee megvan a Blutsauger:D
  • JackMeadow
    thx, h lehet h 76 ingnel laggolok? Törötn meg nem laggoltam :(
  • Narxis
    Ráklikkelsz a Magyar Szerverekre felettem. Hozzáadod az ip címüket favoritban és már mehet is a game.
  • JackMeadow
    hogy tudok magyar szerverre felmenni?
  • vamisten
    Nagyon tuti a játék, tegnap 3 órát játszottam vele. Régen fogott meg egy game ilyen rövid idő alatt. CS:S mellett bőven megfér, ráadásul 25 dodót még a hülyének is megéri, hát még nekem :-)
  • Neoncsoves
    Ja, és nagyon úgy tünik hogy megveszem... csak fel kell tölteni a bankkártyát zsével Hétfőn :) nekem marhára tetszik
  • Neoncsoves
    25$ áfával együtt: 3910Ft :)
  • sparrow35
    ÁÁÁ ingyenes hétvége, és olcsóbb lett az Orange Box már csak 39,95! Mi lesz ha nem bírom ki?
  • Rage47
    20 dolcsi a TF2 lol
    ez már nagyon megéri^^
  • Blacksheep333
    Sztem ez az ingyen hétvége nagyon jól jött mind a playereknek mind a Valve nak. Sokan mondták hogy nagyon tetszik nekik a játék. Remélem sokan maradnak és alakúlnak új klánok és felpezsdül a magyar közösség:) unom már hogy mindig külföldiekkel kell waroznunk :)
  • Narxis
    Kösz! Egyre több a magyar server, csak így tovább.
  • IcE TeE
    Ajánlom figyelmetekbe :)
  • IcE TeE
    iPLAY |HUN| Team Fortress 2 Public Server #icenethosting - 87.229.111.152:27016
  • DooDoo
    Tudja vki mi lehet a gond, hogy Client Timed out-al mindig kivág? 1 percet se vagyok benn egy szerveren és már jön is a dicsonnect... ha egyáltalán bejutok, van hogy a töltés után már ez fogad... ingyen hétvégés verziót próbálom :)
  • TreDoR
    Már sehogy, az updattel az összes kódot letiltották.
  • Narxis
    Hogy?
  • TreDoR
    Egyenként is fel lehetett oldani az achievmenteket a consoleba.
  • chooselee
    De ha 29 volt csak akkor nem trükközött....elvileg! :P
  • zzeN
    hűt játszani már biztos nem:)
    megveheted még bakkártyával
  • underground2
    törölhetem? Vagy mit tudok utána vele csinálni?
  • underground2
    mi és hétvége után törölheted?
  • trident
    pre-load van írva, gondolom le lehett hamarabb is tölteni, a kipróbálás meg mától érvényes. Mondjuk onnantól, hogy másodika van lényegében már mindegy.:)
  • zzeN
    csak hétvégén tudsz vele játszani
  • underground2
    ezt az ingyenes verziót, szerintetek meddig lehet használni. Csak hét végén, vagy azt jelenti, hogy csak hétvégén lehet letölteni?
  • Narxis
    Biztos nullázták a konzoltrükk miatt.
  • norbi56
    valaki találkozott olyannal h egyik nap még 29 medic achivementje vol a másik nap meg egy sem PLS HELP ha tud valaki
  • Nitramk
    hogyan tudnám kikapcsolni azt mikor ráviszem valakire a célzót, akkor kiírja a nevét?
  • trident
    Ingyenes kipróbálás lehetősége. ; a steam elvileg automaikusan frissít, de megnézheted a steam/my games/tf2 jobb klikk / tulajdonságokat is, ott remélhetőleg alapból be van kapcsolva az automatikus frissítés.
    Ha pedig törtről van szó, csak atöbbieket tudnám ismételni.
  • JackMeadow
    nem tudjatok honnan szereheném meg az 1.0.2.4 es pecset?
  • TreDoR
    Nyomorék steam mostmár nem is nézi, hogy miket oldok fel
  • JackMeadow
    sikerült:)
  • JackMeadow
    hogy tuok ingyér jaccani a hétvégén? honnan tomletölteni az eredetit. accountommár van
  • JackMeadow
    ujseprü jól seper, nea ggodjatok max 1 hét és megunják
  • Zsoltika 007
    :)
  • Code92
    de az a legjobb mikor ott van körülötted 5 medic mész soldival alig van hp-d de nem töltenének bazz mert a csonfűrésszel nyomják az archivementet....... idegesítő.
  • Zsoltika 007
    Miért? Ez tök jó! Volt olyan kör hogy 6 medicet sütöttem meg pyroval egymás után :D
  • RatBaG #1795
    borzalmas mi megy a servereken. a sok balfasz wannabe medic-kel még szinte szarabb játszani, mint mikor egy sincs és azért szopunk...
  • Twetr0x
    36+3 új medic achievement, 3 új medic fegyver, pl_goldrush pálya
    (meg bugjavítások, fícsörök, etc.)
  • Nivea
    ma mit updateeltek a tf2ön?