30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
vamisten #1832 Legkönnyebb keresni az xfire progival tudsz, ahol a saját országot beállítva már listázza is a magyar szervereket. -
#1831 jee megvan a Blutsauger:D -
JackMeadow #1830 thx, h lehet h 76 ingnel laggolok? Törötn meg nem laggoltam :( -
#1829 Ráklikkelsz a Magyar Szerverekre felettem. Hozzáadod az ip címüket favoritban és már mehet is a game. -
JackMeadow #1828 hogy tudok magyar szerverre felmenni? -
vamisten #1827 Nagyon tuti a játék, tegnap 3 órát játszottam vele. Régen fogott meg egy game ilyen rövid idő alatt. CS:S mellett bőven megfér, ráadásul 25 dodót még a hülyének is megéri, hát még nekem :-) -
Neoncsoves #1826 Ja, és nagyon úgy tünik hogy megveszem... csak fel kell tölteni a bankkártyát zsével Hétfőn :) nekem marhára tetszik -
Neoncsoves #1825 25$ áfával együtt: 3910Ft :) -
#1824 ÁÁÁ ingyenes hétvége, és olcsóbb lett az Orange Box már csak 39,95! Mi lesz ha nem bírom ki? -
#1823 20 dolcsi a TF2 lol
ez már nagyon megéri^^ -
#1822 Sztem ez az ingyen hétvége nagyon jól jött mind a playereknek mind a Valve nak. Sokan mondták hogy nagyon tetszik nekik a játék. Remélem sokan maradnak és alakúlnak új klánok és felpezsdül a magyar közösség:) unom már hogy mindig külföldiekkel kell waroznunk :) -
#1821 Kösz! Egyre több a magyar server, csak így tovább. -
#1820 Ajánlom figyelmetekbe :) -
#1819 iPLAY |HUN| Team Fortress 2 Public Server #icenethosting - 87.229.111.152:27016 -
DooDoo #1818 Tudja vki mi lehet a gond, hogy Client Timed out-al mindig kivág? 1 percet se vagyok benn egy szerveren és már jön is a dicsonnect... ha egyáltalán bejutok, van hogy a töltés után már ez fogad... ingyen hétvégés verziót próbálom :) -
#1817 Már sehogy, az updattel az összes kódot letiltották. -
#1816 Hogy? -
#1815 Egyenként is fel lehetett oldani az achievmenteket a consoleba. -
chooselee #1814 De ha 29 volt csak akkor nem trükközött....elvileg! :P -
#1813 hűt játszani már biztos nem:)
megveheted még bakkártyával -
#1812 törölhetem? Vagy mit tudok utána vele csinálni? -
#1811 mi és hétvége után törölheted? -
#1810 pre-load van írva, gondolom le lehett hamarabb is tölteni, a kipróbálás meg mától érvényes. Mondjuk onnantól, hogy másodika van lényegében már mindegy.:) -
#1809 csak hétvégén tudsz vele játszani -
#1808 ezt az ingyenes verziót, szerintetek meddig lehet használni. Csak hét végén, vagy azt jelenti, hogy csak hétvégén lehet letölteni? -
#1807 Biztos nullázták a konzoltrükk miatt. -
#1806 valaki találkozott olyannal h egyik nap még 29 medic achivementje vol a másik nap meg egy sem PLS HELP ha tud valaki -
#1805 hogyan tudnám kikapcsolni azt mikor ráviszem valakire a célzót, akkor kiírja a nevét? -
#1804 Ingyenes kipróbálás lehetősége. ; a steam elvileg automaikusan frissít, de megnézheted a steam/my games/tf2 jobb klikk / tulajdonságokat is, ott remélhetőleg alapból be van kapcsolva az automatikus frissítés.
Ha pedig törtről van szó, csak atöbbieket tudnám ismételni. -
JackMeadow #1803 nem tudjatok honnan szereheném meg az 1.0.2.4 es pecset? -
#1802 Nyomorék steam mostmár nem is nézi, hogy miket oldok fel -
JackMeadow #1801 sikerült:) -
JackMeadow #1800 hogy tuok ingyér jaccani a hétvégén? honnan tomletölteni az eredetit. accountommár van -
JackMeadow #1799 ujseprü jól seper, nea ggodjatok max 1 hét és megunják -
#1798 :) -
Code92 #1797 de az a legjobb mikor ott van körülötted 5 medic mész soldival alig van hp-d de nem töltenének bazz mert a csonfűrésszel nyomják az archivementet....... idegesítő. -
#1796 Miért? Ez tök jó! Volt olyan kör hogy 6 medicet sütöttem meg pyroval egymás után :D -
#1795 borzalmas mi megy a servereken. a sok balfasz wannabe medic-kel még szinte szarabb játszani, mint mikor egy sincs és azért szopunk... -
#1794 36+3 új medic achievement, 3 új medic fegyver, pl_goldrush pálya
(meg bugjavítások, fícsörök, etc.) -
#1793 ma mit updateeltek a tf2ön?