30108
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    :(((

• NEOreg3
    tl;dw verzió
  • tototto
    :D
  • tototto
  • Viktor99
    Óóóóókéély, thanks Mr. Copypaste :D

#28219 - Lehet hogy én is felnézek halloween alkalmából rage-elni picit.
    #28221 - Köszönöm szépen, ezt az eladást még elhalasztom.
  • NEOreg3
    buds meg a 2 bills kb 35-40 dollárt ér, mélyebben nincs kedvem belemenni
  • Rage47
    Halloween a kedvenc eventem, akkor szoktam visszatérni tf2zni mindig:)
  • Optimus Prime
    Vazze, ha ennyi cuccom lenne már bezúztam volna oszt craftelem azt a két-három fegyvert, ami tényleg érdekel. :D

Más. Ki várja már a Halloweent? Emlékszem tavaly mindenhol sütőtök volt, meg csokis és süti a medkitek helyett.
  • SzirmosSzisza
    Röviden: nope
    Hosszan: nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope nope
  • RatBaG #28217
    betolatok a trágyaszóróval, pakoljatok fel srácok!
  • Aquir
    játszott mint a szar :P
  • RatBaG #28215
    hogy halmoztad fel ezt a sok szart? :D
  • Viktor99
    Keziccsókolom.

Mivel már szinte nem is tolom a tf-et és itt sokan vágják ezt a tradet, egy kis árbecslést kérnék. Sapkákra és misc-ekre gondoltam legelőször. Köszönöm előre is puszinyuszi.

Backpack
  • Benny04
  • Optimus Prime
    Adok érte egy tucat crate-et, jó?
    Áh, sapka nem kell. Csak valami favorit spéci fegyver vagy scrap metal.
  • Grr1234
    ingyen?
  • byzhouse
    kinek kell 1 sapi?
  • Jim Morrison
    megint jöttek sapók
  • Optimus Prime
    Ja, a cap van resetbe. Vagyis csak fix darabot szedhetsz fel egy héten, de kösz. :)
    Igaz, a múlt héten kétszer 1-1 óra játék után kaptam 5 cuccot is.
  • tototto
    itt postolta korábban valaki, elméletileg ekkor :)
  • Metalmilitiakid
    A dropp tudtommal full random, szóval sokkal okosabb nem leszel és sztem valamikor hajnalban van a reset, de ha nagyon kiváncsi vagy a steam oldalán tuti fent van.
  • Optimus Prime
    Üdv! Mától van a drop reset? Kb. hánytól van és milyen cuccokat kaphatok? Engem pár spéci fegyver érdekelne, bár a Pyro-hoz valók már megvannak. Bár poénból a postaláda jó lenne. :D
  • PunkZoli
    már attól is hányingert kapok ,ha valami kis pöcskenőcs gyerek csinál egy csoportot, ami privát, hogy azok a legnagyobb sztárjátékosok, és ezáltal a barátai lesznek az interneten szerinte, ez meg így külön vicces, hogy bárki beléphet... sehogy sem jó :D
    birka aki csoportosul
  • Jim Morrison
    lol, feléről nem is hallottam :D látnám őket valami szerón tuti a nevük előtt lenne a f2p jelző... :D
  • Grr1234
  • Neoncsoves
    mekkora kamu csoport, nem vagyok benne
  • Viktor99
    MO legjobbjai és oda van írva hogy bárki csatlakozhat.
  • Aquir
  • Viktor99
    De.
  • Jim Morrison
    hát most biztos nem :/
  • Aquir
    jah, azt is. összehaverkodtok, és minden jó lesz!

• kifli
    mit? :)
    Embereket? :D

hiába lenne meg a szerver, ha nem lenne akivel játszak rajta, vagy nem olyanok lennének fent akivel szívesen játszanék...
  • Aquir
    kérj Gabetől kölcsön
  • kifli
    kellene egy oldscool szervert vagy hasonlót csinálni, persze olyan emberekkel, akik használják a mikrofont értelmesen, és nem az az első dolguk hogy mindenkit leugatnak. Mióta elkezdődött ez az egész trade/sapka stb szarság, azóta nagyon ritkán játszom csak :(, pedig lenne kedvem...

Ha egy szerveren ilyen emberek az adminok, akkor a látogatók is azok lesznek akik ezt szeretik (nyílván az első látogatok a friend listából lesznek, és gondolom senki nem vesz fel 12-16 éves visítozó majmokat) :)

Ha összejönne mondjuk 8 ember aki ebbe benne van, és tudna a szerverre járni, akkor egy 22 slotos szervert ami nem laggol a halálba fejenként kb 1800-ból meglenne 16 hónapra.

Weboldal el lenne intézve, és a szerver config is...

(Elsőre úgy érzem valamiért, hogy nem sok embert fog innen ez érdekelni, de azért hátha :) )
  • Optimus Prime
    Én magyar szervert a Vanilla [HUN] ajánlom. Nem kerestem, de ez csak eredeti mapeket használ és nincsenek hülye modok. Emiatt került a kedvencek közé.

#28164: nagyon beteg és nagyon tetszik. XD
  • SzirmosSzisza
    Nyomjátok olyanon, amin van hlstats és akkor nő az epénisz :p
  • Viktor99
    Ott a pont.
  • PunkZoli
    most komolyan, kit érdekelnek a magyar szerverek, személyes kedvenceim az angolok, még játszható, és minden egyes kommunikáció vagy egy afgán taxisofőr vagy egy paraszt vidéki dialektusában cseng, szórakoztat, és kevésbé frusztrált
  • Aquir
    tele van a net:)