30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11219 Imádom őket :)
Never tell your password to anyone.
v3ktor | gmod: hali
v3ktor | gmod: kit tisztelhetek benned?
Lale..: snauci unokatesoja vagyok
Lale..: benjinek
v3ktor | gmod: ja oké :)
Lale..: ő mondta hogy vegyelek föl mivel tudtommal neked megvan a TF2!? nagyon fontos kérésem lenne csak azért az unokabáttya vagyok ő most nincs otthon nem tud helpelni ezért mondott téged valszeg
v3ktor | gmod: hát
v3ktor | gmod: tudnék segiteni
v3ktor | gmod: de most sajna kicsit elfoglalt vagyok
Lale..: ha nem játszol és ugy vagy elfoglalt akkor csak nem bánod
Lale..: nekem rettentő fontos lenne hogy most tudjak warozni TF2-ben az iNF ellen és nagyon szépen megkérnélek hátha ide tudnád adni egy warra az accot? tudom nagy kérés, de figy ha gondolod akkor megadám az enyém jelszavát is szivesen meg késöbb is tudok segíteni ami kell
v3ktor | gmod: sajnálom de nem
Lale..: miért?
Lale..: irigy vagy? azse érdekel az énis oda adom?
v3ktor | gmod: nem
Lale..: basszájba a kurva anyádat akkor te NYOMORÉK
v3ktor | gmod: lol
v3ktor | gmod: na mivan ideges vagy hogy nem sikerült accot lopnod köcsög?
v3ktor | gmod: :D
Lale..: jaja
v3ktor | gmod: szánalmas vagy
v3ktor | gmod: na cs (BLOCK) -
#11218 Force-a-Naturet gyengének? O.o lehet hogy csak én tudok akkor vele, vagy nem megy annyira az alap Scattergunnal, de nagyon darálok FaNnal... ha viszont sima shoti azt nem updatelték ^^
a krit módosítások meg nerfek voltak nem? :S -
#11217 Jaja Shotit én is kicsit gyengének éreztem már az elmúlt időben a sok krit meg mittom én mi módosítások után.
Remélem visszatérhetek kedvenc kasztomhoz. -
#11216 most meg már lassan fordított a helyzett a Reveange televan, kartel kocsma még félig :D -
#11215 nem kötelező játszani vele ha nem tetszik...
túl imbák mit? nem, csak nem tudsz mit tenni ellenük :S ez viszont user error... szal megszokod vagy uninstall ^^
nem értem azokat akiket zavarnak az új animációk :\ főleg azt nem hogy mi "fizikaellenes" bennük... -
#11214 már eddig is durván osztottam vele :D huhú mi lesz ezután :D -
#11213 -
#11212 ó de jó volt megint ilyet építeni :p
-
#11211 1. Nem fér rá, k*rva idegesítő a sandmannel együtt...
2. Heavy = fogyaték -
#11210 :DDD -
#11209 Meg amikor (2fort) a Battlementsen lecsapja a sniper a scoutot és átrepül az ellenséges bejáratig... :P -
#11208 Mert amikor úgy repül ki a sniper mint akit egy bárszékkel tarkón vágtak az jobban mutatja a fizikát c: -
Pio #11207 Azért, hogy minden peccs kapcsán legyen miért petíciót indítani ;-) -
#11206 De ezeket minek eröltetik? Tiszta bugosak ezek a halálok, meg úgy néz ki mintha nem lenne fizikája a játéknak... Pl. 2forton van hogy leszúrják a snipert erre a hullája odateleportál a híd közepére és ott fogja a hátát... -
#11205 utolsó a legjobb, legrosszabb amikor nem adja meg a backstabet -
#11204 Mint egy fogyatékos. :D -
Pio #11203 -
#11202 Hehe kartell bugos, csak dustbowl megy rajta, el akartuk váltani rtv-vel aztán Server shutting down üzenet fogadott. :D -
#11201 Nekem a legutolsó tetszik, a meet the spy óta elég sok volt a failstab, talán most már ki lett javítva. -
#11200 de talán halálraröhögöm magam a heavyn :|
meg egy headshot pyroval még úgyse volt :| -
#11199 Shotira ráfért szerintem... Többi annyira nem mozgat, de jók. -
#11198 yay
-
#11197 Uhh ez durva:D -
#11196 Family Fortress xD
katt -
xxxpaulxxx #11195 Tf2 legoXD -
xxxpaulxxx #11194 NEEEEEEEEEEEEEEXD -
haze81 #11193 magyar szerverlistát nem lehet valahogy egyszerűen beimportálni a játékba? -
haze81 #11192 én csak a steamet, telepítettem, a játékokat előtte lehúztam egy biztonsági könyvtárba, onnan visszapakoltam és megy -
haze81 #11191 sziasztok, felraktam xp-re win7 után a gamet és eléggé felgyorsult? ez mitől van? nem győzöm kapkodni a fejem, lassabban azért jobban tetszett, nem lehet vele valamit csinálni? -
#11190 Heeeeeeeere's Pyro! -
#11189 ejha, mik vannak:D
köszi -
#11188 na sikerült megoldani
ha vkinek hasonló gondja lenne:
just only need do this in cmd mod:
reg add "HKCU\Software\Valve\Steam\Steam.exe" -
#11187 Sikerült ujratelepítenem a gépet mert meghalt szegény :S
Steam és az összes cucc másik vinyón van amióta az eszemet tudom, már x+1-szer ujra lett rakva a gép és utána csak minidg indítottam a steamet és minden fasza volt (sose kellett ujratelepíteni)
Most viszont nem akar elindulni a köv hibaüzenettel: Failed to open key
Találkozott már vki ilyennel? Mi lehet rá a megoldás ? (nemsok kedvem van ujratelepiteni az egész hobelebancot) -
#11186 majd valaki még1x szavaz :p -
Neoncsoves #11185 Én (a mindenható) -
#11184 ne legyeN! :C -
#11183 Na, ki dönti el a szavazás végeredményét?:D -
#11182 Na áruljátok el honnan szeditek ezeket? Ahonnan én akartam onnan nem sikerült :d -
Neoncsoves #11181 -