Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Éljen a Valve!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😞

😊
armageddon666
😞

@

Narxis
😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csokalaci
😞

http://facebook.com/musicleander

Twetr0x
Amúgy annyira imádom a Valve-ot... Kiszedik a duck-spamet, erre elbasszák a pályáik felét. Pl.: Mostmár nem lehet beugrani Dustbowl/2/1-en a kisház alatti széles ablakon... :/

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
lol panic button xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
<#taps><#eplus2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
LOL, kösz.<#zavart1><#eplus2>

Twetr0x
Akkor ajánlom figyelmedbe <#zavart1><#eplus2>

Nitramk
rakhattak volna egy clear parancsot az összes végére...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

IcE TeE
Nálam is így van ! 😊
Habár tegnap magától ment 😮

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

motyodlee
😄DD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
nem félévente kell belépni <#idiota>

Nivea
fiatal barátaim! miért van az, h ha elinditoma tf2öt akkor ápdétel? de minden más játéka steam inditásakor!

jozing
de nekem is a konzol egy fél oldalnyi piros sorral kezd! de nem csak TF2. CSS, HL2, portal is. meg sok más game. gondolom bétából meg ilyenekbõl maradtak meg ezek a kód szemetek. én írtam programot, és nem tudod elképzelni hány fölösleges sor van (komment) és parancs...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
jaja 😄

Lacccca
Hopsz nem figyeltem és elküldtem.
Na szóval akkor ezek most miért is vannak benne az alapconfigban ha nem lehet használni?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Azé ez se semmi elindítom a frissen installált TF2-õt és alapból tele van szemetleve a console XD

Convar r_rootlod has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: FCVAR_CHEAT, parent: no FCVAR_CHEAT, parent wins)
Convar r_eyeglintlodpixels has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: FCVAR_CHEAT, parent: no FCVAR_CHEAT, parent wins)
Convar r_skin has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: no FCVAR_CHEAT, parent: FCVAR_CHEAT, parent wins)
Convar mat_softwareskin has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: no FCVAR_CHEAT, parent: FCVAR_CHEAT, parent wins)
Hud element 'CHudTFCrosshair' doesn't have an entry 'HudTFCrosshair' in scripts/HudLayout.res
Unknown command "cl_thirdperson"
Can't use cheat cvar cam_snapto in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_ideallag in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_idealdelta in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_idealyaw in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_idealpitch in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_idealdist in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_idealdistright in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_idealdistup in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cam_collision in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_maxpitch in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_minpitch in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_maxyaw in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_minyaw in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_maxdistance in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_mindistance in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_orthowidth in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar c_orthoheight in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Unknown command "sv_backspeed"

sonic syndicate
mint egy tornádó? 😄

Narxis
Körbe-körbe fújok, résen leszek!<#zavart1><#eplus2>

Twetr0x
És oldalra hogy fújsz? <#zavart1><#eplus2>

zomgzerg
ez a magyarokra mind igaz, de nyugatra meg nem
és 15 millió felhasználóból csak 5000 magyar

Viktor99
Bezonyám! 😄
jozing
ja, csak tudod a steamen lehet nem kifizetõdõ kibanolni accountokat, mert elterjed róla hogy szigorú, meg ha megveszel egy játékot nem warezolhatsz stb stb és akkor ugrott a sok steames júzer.

sokan vannak oylanok pl, akik azért nem vesznek eredeti CS-t, mert félnek az anti-cheat védelemtõl. és sztem ha sok júzert banolnának warezért, nem fogsz még1x eredeti stememset venni, mert akkor megint ugorhat az accod. értitek sztem mire akarok rávílágítani.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
firefox powa
IcE TeE
Nem tudjátok,h az IcE NeT oldal miért esik szét IE alatt ? (csak az index oldal 😞 )

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Na épp ez az, hogy a lehetõségük biztosan megvan rá, ezt számtalan példa igazolja, szóval akkor minek kockáztatni? Nem hinném, hogy bárkinek is munkaeszköze a steam vagy létszükséglete. Ki kell kapcsolni az automatikus indulást és akkor kell elindítani a steamet ha steames játékot akarsz játszani.
De persze mindenki azt tesz, amit akar, szokták mondani, hogy az okos ember nem a saját kábáról tanul. Lásd wow, boldog boldogtalan használta már a botprogramot mert azt hitték nem jár értük az ejnyebejnye aztán a Blizzard rájött, hogy nem veszi komolyan a bíróság úgy, hogy nem tesz ellene semmit ezért hopp, kibannolt egyik napról a másikra több, mint százezer accountot.
jozing
naja... lehet hogy van benne ilyen funkció, de nem aktiválják. képzeld egyik napról a másikra hány ember repülne a rendszerbõl és hányan megutálnák... lehet hogy néha egyet-egyet ejtenek, de pl nagynevû gammákat (HL2 pl). ki tudja.

armageddon666
Geometry Wars, Audiosurf, steames játékok (bár nem Valve a fejlesztõ)... de mielõtt megvettem játszottam HL2EP1-el is warezoltan... aztán van ismerõsöm aki tört CSvel tolja miközben megy a steam, etc... szal nemtom hogy müxik ez az egész :C

@

jozing
asszem ez evidens hogy lenyomom közben. és warez VALve terméket még nem használtam. de olyat már igen ami kapható steamen. de sztem ezekkel nem foglalkoznak, csak a sajátjukkal.

Narxis
Lassan már minden játék kapható lesz Steamen, gazdaságosabb ott terjeszteni mint dobozolni. Legutóbb az EA-vel egyeztek meg ebben.

zomgzerg
nekem is lekapcsoltak warezolt hl: source miatt egy accot régebben, de külsõs játékokkal nem hiszem h foglalkoznának

Hát nekem úgy 3-4 éve lebannolták egy steam accomat azért, mert warezolt hl2-m volt. Tuti, hogy azért, mert én se tudtam miért, úgyhogy írtam emailt és arra írták vissza, hogy nem legálisan beszerzett valve terméket futtattam, miközben aktív volt a steames kapcsolatom és emiatt kaptam a bannt.
Na persze azóta sok dolog megváltozhatott, akkor még csak 1-2 éve létezett a steam, ha jól emlékszem.
De nyilván kis ovis vagyok, senki ne legyen olyan barom még véletlenül se, hogy elhiszi. Mert olyan k*rva nehéz kikapcsolni a steamet, amíg játszol a warezolt szutykokkal, hogy azt leírni se bírom... 😊
jozing
ja akkor jó. akkor megnyugodtam. köszi! <#worship>

Viktor99
Gugugágááá... <#idiota>
Lacccca
Bazd nem nézi hogy mi van telepítve a gépedre.
Ez egy akkora tévhit amit a kis ovisok terjesztenek és a sok barom meg elhiszi.

jozing
a warez stalkert. ugye nem lesz belõle acc ban?

csokalaci
mit?

jozing
mmint nincs gondom. de ugye nem szûri ki?

jozing
tört sztalkerek lehetnek gondok? mikor telepítettem meg játszok steam off.

Danyi95
OkOk !<#vigyor3>
Köcc

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

csokalaci
lehetséges 😄<#zavart1>

Viktor99
Ja, hogy azért nem döglött meg "akkor" az a heavy... 😄
zomgzerg
ne futtasd a steamet amig fut a warez game

Danyi95
Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy felakarom rakni a Portalt(nem erdeti😄) de a TF 2 eredetibe megvan már egy éve kb 😄
Na csak annyi hogy ha felrakom a Portalt akkor eltünik a tf 2 a Steam miaatt vagy semmi baja nem lesz megy mind a 2-õ simán???
Mer volt ahol azt mondták hogy el fog tûnni a TF2 -m <#szomoru1><#fejvakaras>
Elõre is köszi!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Narxis
Én meg akkor rátenyerelek pyroval a bal egérgombra.<#zavart1><#eplus2>

Twetr0x
<3 Jövõ hétre lesz megint gépem, akkor majd jövök mindenkit oldalbaszúrok <#zavart1><#eplus2>

Narxis
😄