Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
http://facebook.com/musicleander
Amúgy, ha minden igaz 1 órán belül elkezdem telepíteni a Win 7-et. Szurkoljatok !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy meg olyan volt, mint a #7739-es kommentben.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
on
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
viszont nekem meg van 1650G helyem, szóval nézõpont kérdése
Szerintem próbáld ki a hálózati drivert frissíteni, ésha nemjó akkor írj, vmi infós topicba itt sg-n vagy prohardveren pl.
A kékhalál tetején lévö hibakód és a 0x21312341000-hoz hasonló számok a lényegesek.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nem, egyszer raktam újra a gépemen az XP-t, amikor cseréltem. az irodai gépen is azért volt XP csere, mert sterilizálni kellt (családi gépbõl irodai, nyilván az adatokat lekellett szedni). szóval sztem a vista vakvágány volt: nagy, nehézkes, lassú, tele hibával. fenének se kell egy batár nagy állat. ellenben egy pici, fürge, de annál stabilabb OS kelendõbb. ha a win7 ilyen lesz (ilyennek szánják, fapadosnak) akkor sikere lehet. sõt, én meg is venném ha 4-5ezer alatt kapható lenne. fene se krekkelgetne. megvenném és futna, kész.
/on/
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
<#idiota>#idiota>Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ON
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
na ezért nem kell pista. nekünk a családban 4 gépen van 4 XP (2 itthon, egy irodában, 1 tesómé). egyiken sem volt kékhalál. én XP-t már évek óta nem láttam kékülni. best OS eddig. remélem a win7-et is ilyenre csinálják. pici, gyors, stabil. nem kell a csilivilihókuszpók meg 8 giga extra program, azokat majd beszerzem. remélem win7 méltó örököse lesz a zikszpének.
/on/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ÉS IGEN ! MEGVAN ! Kérem szépen 5 KÉK HALÁL egyetlen nap leforgása alatt. Hihetetlen...
<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
</off>
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Connecting to Steam account Sajatusernev"
És nem jelentkezik be.
Kapcsolat rendben (és változatlan legutóbbi játék óta), firewall beállítás szerint átmehet (az se változott)
Másik géprõl beenged, nem jelszó/account hiba
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
#7714:nem találtam semmi érdekeset. Csak ezt : Service Pack: 0_0 (fent van az sp1)
Ma megint 2 kék halálom volt. 5 percen belül<#falbav>#falbav>
ON
Ne legyetek már annyira kényelmesek."
ez a "Ja,az vagyok", vagyis lusta, és minket fikáz hogy ne legyünk azok loool (nekem linkként jelenik meg szóval mind1 xD)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
March 19, 2009, 5:20 pm - Valve - Product Update
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Game changes
Fixed decal related crash
Removed upper limit for the "tf_flag_caps_per_round" convar
Server changes
Fixed players being kicked from servers with an INVALID_STEAM_TICKET rejection
Added a message to the server console to show when the server has reconnected to Steam
http://facebook.com/musicleander
Ne legyetek már annyira kényelmesek.
Más dolog legutóbbi updet óta volt még1 amibe az elõzõ álltal okozott hibát javítják XD
-Fixed decal related crash
Legközelebb mi lesz a pacth patch-e fog kijönni?
Már lassan nem is a játékot javítják hanem a javításokat XD
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
ott van az url beszúrása gomb
oké hogy lusta még 2 gombot megnyomni, de hogy még büszke is rá....

<#idiota>#idiota>