Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jozing
google desktop. a win7 alapkonepciója 2008.ban még az volt, hogy 1 CD-s lesz (azaz max 800megás telepítõ). és igenis már az xp-ben is vannak olyat pogramok installálva amiket nem hazsnáltam és soha nem fogok, ellenben több-kevesebb helyet foglal. vistában meg még több ilyen van. az MS nem érti meg, hogy nekem nem kell egy full integrált OS. legyen fapados, a célszoftvereket meg majd leszedem ami kell (pl VLC media player, gimp 2 , thunderbird, firefox, NVU és még sorolhatnám). sokkal specializáltabbak, és tényleg ezt szedek le amit akarok.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

sonic syndicate
tedd más gépére<#idiota>

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
linket 😄D<#lama>

Amúgy, ha minden igaz 1 órán belül elkezdem telepíteni a Win 7-et. Szurkoljatok !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
van ilyen képernyõvédõ is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Nem vicces<#rinya>
Amúgy meg olyan volt, mint a #7739-es kommentben.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Nekem is elég stabilan futott eddig a vista (most is, csak néha kéket mutat), mert szerencsére elég jó gépem van.

Jim Morrison
Nekem sem volt eddig soha kék halálom, csak amióta újra raktam a Vistát. szerintem most megint újra rakom.

on

sonic syndicate
amúgy a többi részével egyetértek, pl én sem bírnék egy napot sem a vista keresõje nélkül

sonic syndicate
annyiban kijavítanám, hogy a win7 lett volna a Vista, csak már nagyon szorongatták õket, így kiadták a Vistát, ami megfelel a 7 alfa verziójának

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
És azt hiszed hogy ezt végig olvasom?<#crazya>
A Win7 még nagyobb lesz, mint a Vista, és technikailag ugyan olyan lesz, mint a Vista. Alapból az egész egy továbbfejlesztett Vista. Amúgy nagyon jó irányba halad, és régi gépeken is fürge lesz, de attól még egy kiegészített Vista. Egy terás vinyót 25k-ért lehet kapni, gondolom téged földhözvág +10 giga helyfoglalás ami azért nem teljesen csak szemét. Amúgy remélem tudod, hogy amikor kijött az XP akkor mindenki utálta, senkinek sem futott jól a gépén, mindenki csicsásnak tartotta. Pont az volt, mint most a Vistával. Majd ha a Win7 tényleg jó lesz (és valószínûleg kelendõbb is, mert most már mindenkinek lenne hozzá vasa akkor is, ha nagy lenne a gépigénye), akkor rájössz, hogy a Vista sem a csicsáról szól, és sokkal kiforrottabb. Kezdve a stabilitással amivel most is megelõzi az XP-t. Majd gondolkozz el azon, ha tényleg jó lesz, hogy Vista nélkül nem lenne Win7, ami felhetetõleg úgyis tetszeni fog. Ha meg nem, akkor elõbb - utóbb bele leszel kényszerítve. Én már nem használnék XP-t, mert egyszerûen nem jobb, de elfogadom azt, hogy nagyon sokaknak a Vista nem produkál olyan teljesítményt és az XP is kielégíti õket. Én sokmindenhez ragaszkodok Vistánál ami nekem már kell. Amúgy szó se róla, vannak nagyon idegesítõ dolgai. Pl.: régi lassú vinyókat kerregteti, elhiszem hogy mást az õrületbe kerget, utána meg szépen letiltják a superfetch-t amivel lõttek az egésznek és azt hiszik, hogy jajj de jól megoldották. Akkor az indexelõ is belassul sajnos, ilyen téren várok elõrelépést a Win7-tõl. Szóval maradjunk annyiban, hogy a Vistán bõven van mit javítani, de vannak olyan körülmények amik között egyeseknek most is jobb, mint az XP.
Narxis
Nekem 2500G helyem van, tényleg nézõpont kérdése.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
kinek mi a pici os, ugye az alap vista ultimate-nek, alapból 13 giga kell + az update-ek, és elvielg ekörül lesz a 7 és, kb 20 giga körül lesz a max, mert ugye az is 5 változatban jön
viszont nekem meg van 1650G helyem, szóval nézõpont kérdése

jackcsabi
Én is vistát használok, mielött megvettem, tehát még xpm volt, akkor már játszottam tf2-t. Jött az új gép vistával, tf2 normálisan ment, aztán kb. 20 percenként kékhalál..., ez ment fél évig mert lusta voltam írni fórumokra segítségért, megtettem és kiderült, hogy a hálózati drivert kellett frissíteni, kész, azóta nincs semmi kékhalál gondom.
Szerintem próbáld ki a hálózati drivert frissíteni, ésha nemjó akkor írj, vmi infós topicba itt sg-n vagy prohardveren pl.
A kékhalál tetején lévö hibakód és a 0x21312341000-hoz hasonló számok a lényegesek.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jozing
/off/
nem, egyszer raktam újra a gépemen az XP-t, amikor cseréltem. az irodai gépen is azért volt XP csere, mert sterilizálni kellt (családi gépbõl irodai, nyilván az adatokat lekellett szedni). szóval sztem a vista vakvágány volt: nagy, nehézkes, lassú, tele hibával. fenének se kell egy batár nagy állat. ellenben egy pici, fürge, de annál stabilabb OS kelendõbb. ha a win7 ilyen lesz (ilyennek szánják, fapadosnak) akkor sikere lehet. sõt, én meg is venném ha 4-5ezer alatt kapható lenne. fene se krekkelgetne. megvenném és futna, kész.
/on/

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

motyodlee
nálam akkor volt kékhalál, mikor a régi gépebe vettem egy ddr 1gb-os ramot, aztán csak úgy betettem a helyére. elindítottam egy játékot és puff
<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Viktor99
ÉS IGEN! A 6. ezen a napon!<#eplus2><#idiota>
<#idiota>
Utolsó: nekem is saját tapasztalat hogy jó. Emelett azt is tudom, hogy másnak más géppel valóban lehet szar. Win7 meg hatalmas elõrelépés lesz a Vistához képest, szóval énis várom. ON
Rage47
Nem akarok most errõl többet írni, de én teszteltem a bolti vista-t, (tehát nem tákolt, krekelt) saját tapasztalatom, hogy sz*r. Kevesebb progim volt fenn vista-n, mint most 8+ hónap alatt xp-n, és a Vista 3 hét után belassult - uninstall.

ON
Tény, hogy van olyan réteg akinek jobb választás, bár szerintem aki TF2-vel játszik annak azért nem lehet annyira szar gépe, és egy kellõen erõs vas alatt (amihez ki is adtak használható drivereket, szóval inkább új gépekre gondolok) a Vista sem lassabb, viszont amúgy meg sokkal kiforrottabb és használhatóbb.
Rage47
köztudott, hogy jobb az xp, megnézhetsz millió tesztet a neten. sztem kár érte szót pazarolni
Még jó, hogy a Vista stabilabb, mint az XP, és gyakorlatilag ha kifagy valami, akkor sosem rántja magával az egész rendszert. 😊
motyodlee
nos, ha meguntad a kék halált meg úgy mindent, van rá megoldás

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

sonic syndicate
nem birta el egyik gép se, igaz?<#idiota>

sonic syndicate
azt az évek ótát úgy érted, hogy havonta raktad újra a Zikszpét?<#vigyor> nekem is vistám van, és másfél év alatt nekem sem volt BSoD-om

jozing
/off/
na ezért nem kell pista. nekünk a családban 4 gépen van 4 XP (2 itthon, egy irodában, 1 tesómé). egyiken sem volt kékhalál. én XP-t már évek óta nem láttam kékülni. best OS eddig. remélem a win7-et is ilyenre csinálják. pici, gyors, stabil. nem kell a csilivilihókuszpók meg 8 giga extra program, azokat majd beszerzem. remélem win7 méltó örököse lesz a zikszpének.
/on/

Zomil
még mindig azt mondom, h rakj vissza egy régebbi drivert...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
hurrrááááá

vagy az nem ez?<#buck>

Jim Morrison
<off>
ÉS IGEN ! MEGVAN ! Kérem szépen 5 KÉK HALÁL egyetlen nap leforgása alatt. Hihetetlen...
<#falbav><#rinya><#szomoru1>
</off>

Lacccca
Clientregistry.blob filet kell törölni ilyen esetben

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

zozyk
Én is így jártam tegnap,de én csak simán ráküldtem a steam telepítõt. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Proview
Töröltem a steamet, Steamapps könyvtárat félrerakva, hogy ne kelljen sokat telepíteni-updatelni- a frissen installált már belép<#pardon1>, visszamásolva a játékokat is észlelte

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Zomil
egy ini-t kell kitörölni mindjárt jön vki és megmondja(nem jut most eszembe), de lejjebb már volt rola szó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Proview
Mi okozhatja ezt:
"Connecting to Steam account Sajatusernev"
És nem jelentkezik be.
Kapcsolat rendben (és változatlan legutóbbi játék óta), firewall beállítás szerint átmehet (az se változott)
Másik géprõl beenged, nem jelszó/account hiba

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Jim Morrison
Ezt még nem nagyon tudom kezelni, de kritikusnál csak egy van. A forrás valami Kernel-Power.

Jim Morrison
Nem raktam vissza régebbit, de most talán jónak tûnik. Nem akarom elkiabálni.

sonic syndicate
eseménynapló nem mond semmit? és talán futtass le valami memóriaellenõrzõt...

Zomil
ha régebbit raksz vissza akkor is csinálja?

Jim Morrison
Most frissítettem (ma, a 4. kék halál után) a catalystet semmi több.

#7714:nem találtam semmi érdekeset. Csak ezt : Service Pack: 0_0 (fent van az sp1)

Zomil
vmi drivert nem frissitettél?

sonic syndicate
hibaüzit megnézted?hogy mi miatt száll el...lehet meghalt a ramod

jozing
ha mi nem vagyunk kényelmesek, akkor te se legyél. istenem... <#wow3>

Jim Morrison
Off
Ma megint 2 kék halálom volt. 5 percen belül<#falbav>
ON

Aquir
"Ja az vagyok.
Ne legyetek már annyira kényelmesek."

ez a "Ja,az vagyok", vagyis lusta, és minket fikáz hogy ne legyünk azok loool (nekem linkként jelenik meg szóval mind1 xD)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csokalaci
Team Fortress 2 Update Released
March 19, 2009, 5:20 pm - Valve - Product Update
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Game changes

Fixed decal related crash

Removed upper limit for the "tf_flag_caps_per_round" convar

Server changes

Fixed players being kicked from servers with an INVALID_STEAM_TICKET rejection

Added a message to the server console to show when the server has reconnected to Steam

http://facebook.com/musicleander

Lacccca
Ja az vagyok.
Ne legyetek már annyira kényelmesek.

Más dolog legutóbbi updet óta volt még1 amibe az elõzõ álltal okozott hibát javítják XD

-Fixed decal related crash

Legközelebb mi lesz a pacth patch-e fog kijönni?
Már lassan nem is a játékot javítják hanem a javításokat XD

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Zomil
én ugy vagyok vele, hogy 2gombot pluszba megnyomni nem nagy cucc, hogy linkbe rakja...
ott van az url beszúrása gomb

oké hogy lusta még 2 gombot megnyomni, de hogy még büszke is rá....