30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Kexii #29988 Üdv. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom, hogy a configommal van-e a baj, de óriási fps droppjaim vannak. Alapból akad a 120 fps. Már mindent levettem minimumra de egyik mp-ről a másikra lezuhat 10-20 közé és ott rostokol.
Proci: i3 2.1Ghz
Videókari: Nvidia Gforce Gt 630M 1giga.
Laptopról van szó.
Válaszokat előre is köszi. -
#29987 -
drago14 #29986 Sziasztok!
Ha megnyerek egy meccset Tour of Duty jeggyel akkor milyen tárgyakat kapok?
A választ előre is köszönöm. -
Suffering #29985 Másik dolog és ez a magyar szerver adminoknak szól (Faluszéli mulató és társai): Melyik agyas találta ki azt a baromságot, hogy pl. Engineer rövidzárlat fegyverét letiltsa??? Ennyi erővel szeretném kérni, hogy a Demo tapadóbombáját is tiltsák le, mert az ellen nem tud emiatt védekezni az Engineer emiatt. -
Suffering #29984 Nekem is ez a bajom, nem lehet ez ellen tenni valamit? Én mindig engineer vagyok, és nagyon elegem van, hogy 3-asra felépitett dispenser, sentry, teleport kész és átrak a másik csapatba és kezdhetem elölről. Vagy amikor leraktam a rejtett teleport kijáratot, hogy pont befoglaléás után hátulról meglepetés szerüen lehessen támadni, átrak a másik csapatba, és a teleportnak annyi. -
#29983 sajnos ez gyakran szerver függő, és ha mondjuk te az utolsók között léptél be a szerverre jó eséllyel téged pakol át. Sajnos nem tehetsz ellene semmit (vagy másik szervert keresel) -
#29982 Sziasztok! Szeretem ezt a játékot, de a tököm tele azzal, hogy játék közben átpakol másik csapatba. Ha az elején az még hagyján, de rakott már átt 3 másodperccel a vége előtt is. Nincs vmi lehetőség arra, hogy ezt megakadályozzam?
köszi -
#29981 admin volt, vagy pálya bug? :D -
Suffering #29980 Tegnap eléggé meglepödtem mikor a goldrush pályán. a red spawnra bejött a blue spy, és a spawnon belül randalirozott :D ez magyar szerveren volt. -
#29979 -
Hangman576 #29978 Így van. Vagy játékon belül a Shop-ban kell megvenni vagy itt. -
#29977 de játékon belüli store-ból vásárold mindenképp, ha simán netről veszed, akkor nem biztos, hogy prémium leszel -
Gerdzso #29976 Köszi! :) -
Hangman576 #29975 Bármelyik tárgy megvásárlásától prémium leszel. Nincs összeghez kötve. -
Gerdzso #29974 Sziasztok!
Ha veszek egy ilyet, akkor is "prémiumosra" váltok át vagy van egy bizonyos összeg ami felett kell vásárolni? Mostanában elég sokat játszok vele és gondoltam átváltok prémiumra. -
#29973 Moonbase
-
drago14 #29972 Nem, játékon belül a vásárlásnál kell venni. -
#29971 Amúgy a marketban már vásároltam TF2 kulcsot, az nem elég? -
#29970 Ok, kösz a segítséget. -
#29969 veszel egy legolcsóbb itemet a játékba, segítek ha kell. -
#29968 Veszel akármit a boltban, szerintem a Man Co ticket a legolcsóbb épp. -
drago14 #29967 Veszel fegyót vagy kulcsot a játékban de kulcsot éri meg jobban venni. :) -
#29966 És mi kell ahhoz ,hogy engedje? -
#29965 igen csak eladni, elcserélni nem engedi. -
#29964 Ha totál ingyenesen játszom a játékkal akkor is dobhat tárgyat? -
#29963 pm. -
drago14 #29962 Milyen cuccért adod? -
#29961 TF 2 kulcs valakinek. -
Axan #29960 Köszönöm a gyors választ. Esetleg lenne valakinek eladó? -
#29959 13 féle strange sniper fegyver eshet 12 féle ládából (link)
és 14 féle strange demoman fegyver eshet 12 féle ládából (link)
a fegyverek képe melletti számra kattintva ugorhatsz azokhoz a ládákhoz, amikből eshetnek, és írja a százalékokat is, hogy mennyi az esélye, hogy azt kapod
de általánosságban elmondható, hogy olcsóbb más emberektől fémért/kulcsért/kozmetikai cuccokért megvenni azt a fegyvert, amit szeretnél -
Axan #29958 Demoman, illetve sniper fegyverekre gondoltam. Számomra ezek lennének a legfontosabbak. -
#29957   cool -
#29956 Legzseniálisabb SMF mű, amit eddig láttam. A közelharci rész kifejezetten baromi jól van összerakva.
-
#29955 egyszerűbb lenne, ha leírnád melyik fegyverek kellenek, mert a #19-es ládától kezdve a legtöbb láda tartalmaz strange fegyvereket (most #77-es ládánál járunk) és több száz különböző strange fegyver van -
Axan #29954 Melyik ládából, és kb milyen eséllyel tudom beszerezni azokat a fegyvereket, amik számolják a killeket? -
#29953 ezeket adja
február 24 után sokkal ritkábban fog esni, de nem változik át és nem törlődik -
drago14 #29952 A strongbox láda végülis mit ad? Február 24-e után sima ládává válik? -
#29951 november, two cities update -
#29950 Ez a streak cucc mikor jött? -
drago14 #29949 Az lett volna a lényeg