30108
  • Kexii
    Üdv. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom, hogy a configommal van-e a baj, de óriási fps droppjaim vannak. Alapból akad a 120 fps. Már mindent levettem minimumra de egyik mp-ről a másikra lezuhat 10-20 közé és ott rostokol.

Proci: i3 2.1Ghz
    Videókari: Nvidia Gforce Gt 630M 1giga.
    Laptopról van szó.
    Válaszokat előre is köszi.
  • Viktor99
  • drago14
    Sziasztok!
    Ha megnyerek egy meccset Tour of Duty jeggyel akkor milyen tárgyakat kapok?
    A választ előre is köszönöm.
  • Suffering
    Másik dolog és ez a magyar szerver adminoknak szól (Faluszéli mulató és társai): Melyik agyas találta ki azt a baromságot, hogy pl. Engineer rövidzárlat fegyverét letiltsa??? Ennyi erővel szeretném kérni, hogy a Demo tapadóbombáját is tiltsák le, mert az ellen nem tud emiatt védekezni az Engineer emiatt.
  • Suffering
    Nekem is ez a bajom, nem lehet ez ellen tenni valamit? Én mindig engineer vagyok, és nagyon elegem van, hogy 3-asra felépitett dispenser, sentry, teleport kész és átrak a másik csapatba és kezdhetem elölről. Vagy amikor leraktam a rejtett teleport kijáratot, hogy pont befoglaléás után hátulról meglepetés szerüen lehessen támadni, átrak a másik csapatba, és a teleportnak annyi.
  • Jim Morrison
    sajnos ez gyakran szerver függő, és ha mondjuk te az utolsók között léptél be a szerverre jó eséllyel téged pakol át. Sajnos nem tehetsz ellene semmit (vagy másik szervert keresel)
  • sevendoor
    Sziasztok! Szeretem ezt a játékot, de a tököm tele azzal, hogy játék közben átpakol másik csapatba. Ha az elején az még hagyján, de rakott már átt 3 másodperccel a vége előtt is. Nincs vmi lehetőség arra, hogy ezt megakadályozzam?
    köszi
  • Jim Morrison
    admin volt, vagy pálya bug? :D
  • Suffering
    Tegnap eléggé meglepödtem mikor a goldrush pályán. a red spawnra bejött a blue spy, és a spawnon belül randalirozott :D ez magyar szerveren volt.
  • Jim Morrison
  • Hangman576
    Így van. Vagy játékon belül a Shop-ban kell megvenni vagy itt.
  • NEOreg3
    de játékon belüli store-ból vásárold mindenképp, ha simán netről veszed, akkor nem biztos, hogy prémium leszel
  • Gerdzso
    Köszi! :)
  • Hangman576
    Bármelyik tárgy megvásárlásától prémium leszel. Nincs összeghez kötve.
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Ha veszek egy ilyet, akkor is "prémiumosra" váltok át vagy van egy bizonyos összeg ami felett kell vásárolni? Mostanában elég sokat játszok vele és gondoltam átváltok prémiumra.
  • Jim Morrison
    Moonbase
  • drago14
    Nem, játékon belül a vásárlásnál kell venni.
  • Shep
    Amúgy a marketban már vásároltam TF2 kulcsot, az nem elég?
  • Shep
    Ok, kösz a segítséget.
  • DarkSector
    veszel egy legolcsóbb itemet a játékba, segítek ha kell.
  • SzirmosSzisza
    Veszel akármit a boltban, szerintem a Man Co ticket a legolcsóbb épp.
  • drago14
    Veszel fegyót vagy kulcsot a játékban de kulcsot éri meg jobban venni. :)
  • Shep
    És mi kell ahhoz ,hogy engedje?
  • DarkSector
    igen csak eladni, elcserélni nem engedi.
  • Shep
    Ha totál ingyenesen játszom a játékkal akkor is dobhat tárgyat?
  • DarkSector
    pm.
  • drago14
    Milyen cuccért adod?
  • DarkSector
    TF 2 kulcs valakinek.
  • Axan
    Köszönöm a gyors választ. Esetleg lenne valakinek eladó?
  • NEOreg3
    13 féle strange sniper fegyver eshet 12 féle ládából (link)

és 14 féle strange demoman fegyver eshet 12 féle ládából (link)

a fegyverek képe melletti számra kattintva ugorhatsz azokhoz a ládákhoz, amikből eshetnek, és írja a százalékokat is, hogy mennyi az esélye, hogy azt kapod

de általánosságban elmondható, hogy olcsóbb más emberektől fémért/kulcsért/kozmetikai cuccokért megvenni azt a fegyvert, amit szeretnél
  • Axan
    Demoman, illetve sniper fegyverekre gondoltam. Számomra ezek lennének a legfontosabbak.
  • Aquir
      cool
  • Viktor99
    Legzseniálisabb SMF mű, amit eddig láttam. A közelharci rész kifejezetten baromi jól van összerakva.
  • NEOreg3
    egyszerűbb lenne, ha leírnád melyik fegyverek kellenek, mert a #19-es ládától kezdve a legtöbb láda tartalmaz strange fegyvereket (most #77-es ládánál járunk) és több száz különböző strange fegyver van
  • Axan
    Melyik ládából, és kb milyen eséllyel tudom beszerezni azokat a fegyvereket, amik számolják a killeket?
  • NEOreg3
    ezeket adja

február 24 után sokkal ritkábban fog esni, de nem változik át és nem törlődik
  • drago14
    A strongbox láda végülis mit ad? Február 24-e után sima ládává válik?
  • NEOreg3
    november, two cities update
  • Jim Morrison
    Ez a streak cucc mikor jött?
  • drago14
    Az lett volna a lényeg