Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Igaz, a múlt héten kétszer 1-1 óra játék után kaptam 5 cuccot is.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
birka aki csoportosul
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Embereket? 😄
hiába lenne meg a szerver, ha nem lenne akivel játszak rajta, vagy nem olyanok lennének fent akivel szívesen játszanék...
Ha egy szerveren ilyen emberek az adminok, akkor a látogatók is azok lesznek akik ezt szeretik (nyílván az elsõ látogatok a friend listából lesznek, és gondolom senki nem vesz fel 12-16 éves visítozó majmokat) 😊
Ha összejönne mondjuk 8 ember aki ebbe benne van, és tudna a szerverre járni, akkor egy 22 slotos szervert ami nem laggol a halálba fejenként kb 1800-ból meglenne 16 hónapra.
Weboldal el lenne intézve, és a szerver config is...
(Elsõre úgy érzem valamiért, hogy nem sok embert fog innen ez érdekelni, de azért hátha 😊 )
#28164: nagyon beteg és nagyon tetszik. XD
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(btw ez a battleforge tök jó játék nem jön valaki játszani? 😛 Jimmy?)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Kétféleképpen kerülhet ki onnan, az elsõ a már továbbadás, a másik, hogy "kicsomagolod". Utóbbi esetben bekerül a játéklistádba, és a továbbiakban már nem adható tovább.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
valaki tudna segíteni?
ha valaki tradben ad nekem egy játékot, utána én azt még tovább tudom küldeni? vagy akkor már csak én tudom használni?
hogy megy ez?
a normális válaszokat elõre is köszönöm😊
Time to nut up or shut up
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417