Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Nem is rossz ötlet...
(Am jó lett a legutóbi kis muvid ^^)
z99999
jaj pubik mindenki tudja hogy ukrajnában nincs internet...

Pszt.

szerintem meg csítelési ranglista kéne... dynamic pricinggal... ahol sokan csalnak ott felmegy az ára..

..megint cséztem... büdös sok a náci haxor mûvész
én kb 1 hete vettem 9,99-ért😛😄

#11861: Nem csak 1 része van?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jackcsabi
Annak megvan 3 része, nagyon jó kis játék 😊 Jól letud kötni.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Akkor már Day of Defeat = 3.99€
Viktor99
Még nem tervezem megvenni mert ennyit nem szánok erre de a left 4 dead = 6,461.07 HUF <#nyes>
werkfilm
Ricochet
Tier 2: 3,99€

legjobb
😄

jackcsabi
Van egy kis pénzem most, utána nézek talán van valami olcsó és jó játékuk...
Bár nem terveztem.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Hát azért abban is lett volna valami jó ^^

Viktor99
Na basszus! Rohadt VALVE! Miért nem pár héttel ezelõtt vezették be ezt? Én a gmodot 9.99-ért vettem, haver meg 7.99 -ért <#duma><#idiota>
Azért örülök, hogy nem minket vettek a legszarabb országok közé (Tier 3)

Úgy látszik Ukrajnát nem vették Európának. Albánia meg Makedónia... hát ja, elég szar helyen vannak

jackcsabi
Ez nekünk akkor csak jó hír 😄

werkfilm
ideje volt, de albánia meg macedónia azért mehetne lejjebb az elsõbõl. és ukrajna merrejár?

Aki benne van az 1 euro =/= 1 dolláros groupba az nyilván olvasta, hogy mit csinált a valve. Most lefordítom nektek magyarra:

Ha olvastad nem rég a Steam fórumját vagy a mi fórumunkat, észrevehetted, hogy a Valve felosztotta 3 zónára Európát...

Rhonin barátunk a "varázsló" úgy hívja õket, hogy osztályok... (az osztály illik szerintem a tierre a legjobban...)

Szóval mirõl is szól? Nagyon egyszerû, most ha itt élsz: Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Liechtenstein, Luxembourg, Makedonia, Hollandia, Svédország vagy Svájc akkor te fizeted a legtöbbet a Steam Store-ban. Elsõ osztályban vagy.

Ha itt élsz: Bosznia Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Málta, Monaco, Montenegro, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország vagy a Vatikánban kicsit kevesebbet fizetsz mint az elõbb említett osztályban. Másodosztályban vagy.

És végül ha: Észtországban, Lettországban vagy Litvániában te fizeted a legkevesebbet a Steam Store-ban. Harmadosztályban vagy.

Itt egy példa:

Team Fortress 2
Elsõosztály: 19,99€
Másodosztály: 14,99€
Harmadosztály: 11,99€

Több példa az oldalunkon.

Figyelem: Ez csak Valve játékokra igaz!

Nagy Britannia nincs a listán,mert Nagy Britanniában font van fizetõeszközként, és jelenleg a Valve-nak Nagy Britannia nem része Európának vagy az Európai Uniónak.

Viktor99
Nézegettem a PLDX-et és mit találtam 😄 Nem tudom ki látta már de belinkelem mert szerintem baromi jó és én várom a folytatását 😛
SLIDERS
werkfilm
7:05 körül írja a használt programokat.

kakaoskalacs
a grafikára jah erõsebb szinek meg stb 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Ha lehet fogalmazz másképp. Ha a grafikára gondolsz akkor azt játék közben, vagy a demo visszajátszásakor, ezt nem tudom pontosan. Ha másra gondoltál akkor irjad 😄
kakaoskalacs
1. kösz hogy szoltal eddig assetudtam van" valasz erre gomb"<#wow1><#bohoc>
2. hogy a francba nez ki igy a jatek? (a movie alatt) vagy utolag csinaljak olyanná amilyen?

Viktor99
1. "Válasz erre" gomb nem harap és nem nekünk sem keresgetni
2.Friss fragmovie 😛
jackcsabi

kakaoskalacs
#11816 erre direkt nemirtam semmit gondoltam ugyis valami baromság sül ki belole és Láss csodát..

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
Grammar Fortress 2 😄

@

armageddon666
ebböl alakja pedig ebbõl <#idiota>

@

Viktor99
Zomil
no igen a break alakjai ezek: break broke broken

hogy ebböl hogy lett breaked jó kérdése 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fenrir
Valaki biztosan elbaxott valamit mert ilyen szó nem létezik 😊

Legalábbis abban az értelemben nem amit õ akart itt használni.

A halál csupán a kezdet...

Aquir
I braked your breaked ccccombo breaker combo!!!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nitramk
Break? THIS IS COMBO!!!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
I sense fail....

@

Fenrir
Breaked?

Wtf? Ez meg mi?

A halál csupán a kezdet...

Aquir
You breaked the ccccombo breaker combo!!!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
I break the ccccombo breaker combo!!!

@

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Viktor99
Rage tegnap lepyrozott halála után! 😄
Jim Morrison
Te megmondtad elore

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
nem értek semmit. vmi értelmeset irjatok már
Aquir
c-c-c-COMBO..:::<#nemtudom>

Julius Caesar
mert most mi van <#nemtudom>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Viktor99
<#nemtudom>? <#nemtudom>
Jim Morrison
Lehet, hogy én tudom?<#nemtudom>

Viktor99
Talán Jim?<#nemtudom>
Jim Morrison
kI tudja<#nemtudom>

Viktor99
Smile lázadás?<#nemtudom>