Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
24 fõ se jön össze...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
így van.
Lacccca
32 nél már nagy a hent akkor meg már inkább UT valamelyik változata.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Julius Caesar
jaja, ködös a származása mintha egy gõzfelhõn keresztül néznénk, ami egy szelepbõl tör elõ <#idiota>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

nekem a 32 fõs beszt szerverem megtalálásáig olyan érzésem volt a tf2 vel, hogy most törlöm le, mert unalmas
sonic syndicate
nos, a túl sok slot meg már dm-be menne át

nem vagyok ezsgés már 😄 és ha magyar szervert preferálnék a játszásra, az nem így nézne ki mint a mostani sg 😊

nálam a tf2 úgy néz ki, hogy :
32 fõ, dustbowl/goldrush/badwater ...... hogy az sg vonalon maradjunk heti 2 nap custom pálya a cycle-be
pályákon kívül semmi custom baszás (azaz maradna a "vanilla respawn")
aki emlékszik még anni a css es adminolásomra, ötleteimre, az tudja, lehet van benne valami, és érdemes lenne az sg tf-nek ezt megfogadnia, mert ahogy hallom, elég lapos az érdeklõdés

pedig a tf egy nagyon szórakoztató játék, csak sokan nem látják a lehetõségeket benne, vagy félre értik- szerintem a kevés slot, és az, hogy warra erõltetik páran is ilyen

a fent leírt szervert szívesen látogatnám, és adminolnám is... persze tudom viktor nem erre írta, de neki privátot írtam közben 😊
és tényleg sötét😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
warez, hiszen potom pénzért töltötted le valami sötét oldalról <#banplz>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
félté' hoty lepuksz mi? 😊

@

Julius Caesar
nektek is validatelt steam frissítéskor? még sose láttam ilyet. azthittem kiköpi a végén hogy warezolt a tf2-õm 😄

Lacccca
Akkó tévedtem<#idiota><#beka2>

Viktor99
😄
Viktor99
Miért nem vehetlek fel friendsre? :/
Lacccca
Miért nem vagy admin arra kíváncsi.

mit miért nem? O.o
Aquir
4:00 és 5:00
Medic!! xDD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
PunkZoli, miért nem? :o
Rage47
bizony, ez a tf3 alpha
Viktor99
ÁÁÁ! Fehér Demoman és Szõke medic? o.O
armageddon666
hát ja 😞 valamiért nem updatel...

@

pedig nem is😞

armageddon666
Azt hallottam sokan lesznek az SGn... most menjetek míg van hely!

@

Viktor99
Pl mint egy fragmovieban...
Aquir
tudtaaam!

armageddon666
wtf? 😄:😄

@

Aquir
most lebuktál! nem is használtad, tehát te is békázol<#ejnye1><#idiota>

armageddon666
Csak 3an? O.o Ice, nivea, te, én az már négy, de mintha zsonak is meglenne 😄 mondjuk õ nem nagyon játszik.

de amúgy jah :S az kéne... vagy csak gyõzködni néhány embert hogy feljöjjön gyakrabban 😄

Rage fel szokott jönni... van hogy elsõnek 😊

@

armageddon666
már nem látszanak 😞

@

Guer
Inkább lecsengett az update õrület...

Akkor ha felmentem a serverre félórán belül lett használható playerszám most lófasz se történik.
Lehet kéne még felvenni adminokat? Igazából csak 3an vagyunk ugytünik nagyon kevés...

Aquir
most lebuktál! békáznod kellene mint a többieknek <#ejnye1><#idiota>

armageddon666
lol, fenn látszanak az Eureka7es képeim XD

@

armageddon666
lol, milyen UI ez? O:o

@

Aquir

Viktor99
Jóvanmá' akinek csak békára tellik 😄
békás😄

Viktor99
Eskü hogy nem fotosopp hanem igy irta ki a PLDX... :S
0%os fragmentáció... a ram meg ok, hogy csak 1 giga, de eddig tök gyorsan belépett...

Julius Caesar
mert ha megnézed pl AWP-nek rossz oldalán van a felhúzó kar, az ak-nak meg m4-nek is rossz oldalán van az a kis hüvely kidobáló. és igenis, CS elvileg balkezes játék. jobbkezes fegyvereket tartanak balkézben (ezért a balkézben minden jó oldalon van), de tükrözésnél már balkezeset fog jobbkézben. bt, nemhiszem hogy gyártanának külön balkezes AK-kat pár balkezes katona miatt 😊

arma: nem hiszem, szimplán elbaszták, mint TF2-ben is. crysisban is jól vannak a fegyverek, pedig ott is látványra mentek rá. szimplán nem gondolták ez ezt a tükrözéses mizériát (bár azért egy patchet megérne, fõlge tf-ben, mert ott zavaró is lehet. a sapper felirat visszafele meg egyenesen ciki, amatõr baki)

sonic syndicate
kevés ram?

armageddon666
erõs fragmentáció?

@

Az nem tudjátok miért van, hogy egy olyan jó 3-4 percet kell várnom amíg betölt a TF2-m?:/
De így van ez mostanában már gmoddal meg még néhány játékkal is... ellenben CSS meg DODnál nincs ez a hiba...

Aquir
ja ok. Én meg néztem hogy miért rázkódik ott az a szar 😊

armageddon666
mert a kivetõnyílás (nem tudom mi a neve... ahonnan kijönnek a töltényhüvelyek) a bal oldalon van... a jobbkezesnél... tehát az a tükrözött. Mert jobb oldalt kéne lennie, hogy ne az arcodba dobja.

@

Aquir
azért nem értem mert kívülrõl jobb kézben tartják, és telepítéstõl kezdve belülrõl is jobb kézben jelenik meg a fegyver
szóval nem tudom hogy miért a bal a rendes

armageddon666
Hát nézd meg a modelleket... a bal a rendes és a jobb a tükrözött 😄 de a fegyver jobbkezes. Szal a jobbkezes fegyvert balkézben tartja, ha átteszed jobbra, akkor letükrözi... húhh... belebonyolódtam 😄

@

Aquir
miért lenne bal kéz? jobb oldalon vannak, jobb oldalon tartják, jobb kézzel játszanak többen

armageddon666
CSSben azért a szemedbe szórja a golyókat mert úgy látod õket :C ha tõled elfele dobná ki az nem lenne "olyan látványos" ... ezért olyan amilyen 😊

@

Julius Caesar
CSS_ben is azért nyomik a jobb-kezes fegyverek, mert elvileg balkezed a gáma. de sokan jobb kézzel nyomnák így beleraktak egy opciót h felcseréli (source-nál már ez a difót). csak mivel azt is tükrözi eh... elég viccesek lettek a fegyverek. itt is

EPIC FAIL

Én mennék SG szerverre....mostanában a tököm ki van a többivel. Jó lenne kis vérfrissítés. Legjobban azt utálom amikor a PRÖ gyerek beáll spawn campelni, akkor disconnect. Amúgy is aprítana, de õ még esélyt sem ad az ellenfélnek. Akkor zuhan a szememben...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D