30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#15627 Én csak azért gondoltam az only KOTH-ra mert amikor azon vagyunk még emberek is jönnek meg szerintem tök jó szórakozás.
De amúgy megoldható simán hogy főképp KOTH pályák mennek a map szavazásokba is azok kerülnek csak bele, de ha a társaságnak kedve van másféle mappon játszani akkor egyszerűen nominateli azt a mappot. -
#15626 akkor már instagib koth_nucleus -
xxxpaulxxx #15625 azjóóóóXD -
#15624 scout vs sniper? :D van 1 scout és sok sniper de csak puskával, és a sniperek lassabbak a scout meg gyorsabb ? :D
csak vicc :C -
#15623 Az vicces lenne :D -
#15622 NEMÁÁÁÁ! Inkább hívjátok nekem a mentőket mert most halok meg az ilyen hülye ötletektől! -
#15621 Only koth_nucleus sniper rifle zoom only ? -
#15620 De így talán lesz.
Azért nincs rajta mert van 620 szerver, és azok régebbiek, és random player hamarabb megtalálja őket, így a normálisok is hamarabb lépnek fel rá mint egy üresre...
de KOTH only nem sok van szerintem :) szal nekem tetszik az ötlet... továbbadtam mondom, többet nem tudok tenni...
játszani meg péntek-szombat-vasárnap tudok igazából. -
#15619 only rifle -
#15618 Miattad
Am nem...
De
Talán
Lehet
mindegy, agymenés... -
xxxpaulxxx #15617 nem tök mind1, úgy sincs rajta élet:P -
#15616 és csak ha sniper only :DD -
Pio #15615 Támogatom az ötletet! :) -
#15614 hát felvetettem az ötletet a teamben. remélem nézi még valaki az üzenőfalat :\ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A te neved kuss! :P -
#15612 de csak ha only nucleus -
#15611 hmmm... megfontolandó... -
#15610 Legyen SG-ből ONLY KOTH Szerver!!!!!!!!!!!!! -
#15609 Menjen csak a cikk, még nem végeztem vele, így meg nem adom ki. Majd ha kész lesz. Hétvégén megint nem leszek, szóval fogalmam sincs mikor fogom megcsinálni (én is szeretném), de most megint nekiállok, hátha pont kész lesz. Vagy ha az is jó, hogy csak a gombokat lehet nyomkodni és még nem működik, akkor azt lehet odaadom :D (meghazudtolva első mondatom) -
Mad Monkey #15608 Köszi szépen a gyors választ, azonnal meg is nézem, mert ez igy nem állapot...jó korán hazaértem a suliból és már beleéltem magam egy jo kis tf-be erre tessék =/...de meglátjuk, köszi még egyszer! -
#15607 Kérj jelszó-emlékeztetőt és majd kiderül hogy jó címre megy-e.
HA végkép nem megy akkor itt egy leírás:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090497554&no=69797
-
Mad Monkey #15606 Hi
Valaki légyszíves segítsen nekem mert valamit nagyon elb*sztam...méghozzá:
automatikusan bejelentkezik steambe mikor bekapcsolom a gépet, elinditottam a tf2-t és kiirta h nemvagyok bejelntkezve (még nem volt ilyen), leraktam tálcára és irja a steam h bevagyok jelentkezve...visszalépek tf-be, csatlakozok szerohoz megint kiirja h nem vagyok bejelntkezve...na ezekután sikerült elk*rnom azt h az e-mail cimet lecseréltem, de nem irtam be semmit...és kikapcsoltam a gépet. szoval most az a helyzet h tudom a felhasználomat, de a jelszavam nem, a mailcimre meg nem reagál mivel kitöröltem vagy nemtudom mi történt ott...
kérdés: van rá megoldás v b*szhatom az egészet?? -
#15605 rosszcsont lol -
#15604 :D:D -
#15603 Jim antiszoc :_D -
#15602 nem szereti a hírnevet:D -
#15601 vagy csak neki lenne jó érzés... -
#15600 igazából egyik sem, csak gondolom talán valaki megdicsérné a programjáért -
#15599 De legfőképp cik(k)i. -
#15598 és akkor bizony cikk-cakk lesz... -
#15597 Jim, most már feltolhatnád a képed steamre, különben nélküled megy ki a cikk -
#15596 ez meg egy jó kép xD
-
#15595         -
Pio #15594 Bahh, mit szívhatott aki ezt csinálta? :D -
#15593 azt hogy az ilyen szerókat feketelistázzuk és majd jár oda aki a sárgaházból szabadult...
sandman imba mert bugos a hitreg -
#15592 super fortress brothers -
#15591 Rendicsek! Ákos -
HAWK6 #15590 Kösz a segítséget és ha lehet akkor csak simán Ákos oké? -
#15589 Régen édesapám egyik haverjának volt pillangókése. Ő tudta használni (a haver), de aki nem, az hamar körmöt vágott (elnagyoltan, más is jött vele :D) -