Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
De így talán lesz.

Azért nincs rajta mert van 620 szerver, és azok régebbiek, és random player hamarabb megtalálja õket, így a normálisok is hamarabb lépnek fel rá mint egy üresre...

de KOTH only nem sok van szerintem 😊 szal nekem tetszik az ötlet... továbbadtam mondom, többet nem tudok tenni...

játszani meg péntek-szombat-vasárnap tudok igazából.

@

Jim Morrison
only rifle

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Miattad
Am nem...
De
Talán
Lehet

mindegy, agymenés...
nem tök mind1, úgy sincs rajta élet😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zomil
és csak ha sniper only 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Támogatom az ötletet! 😊
armageddon666
hát felvetettem az ötletet a teamben. remélem nézi még valaki az üzenõfalat :\

@

Viktor99
<#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A te neved kuss! 😛
sonic syndicate
de csak ha only nucleus

armageddon666
hmmm... megfontolandó...

@

Lacccca
Legyen SG-bõl ONLY KOTH Szerver!!!!!!!!!!!!!

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Jim Morrison
Menjen csak a cikk, még nem végeztem vele, így meg nem adom ki. Majd ha kész lesz. Hétvégén megint nem leszek, szóval fogalmam sincs mikor fogom megcsinálni (én is szeretném), de most megint nekiállok, hátha pont kész lesz. Vagy ha az is jó, hogy csak a gombokat lehet nyomkodni és még nem mûködik, akkor azt lehet odaadom 😄 (meghazudtolva elsõ mondatom)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi szépen a gyors választ, azonnal meg is nézem, mert ez igy nem állapot...jó korán hazaértem a suliból és már beleéltem magam egy jo kis tf-be erre tessék =/...de meglátjuk, köszi még egyszer!
Lacccca
Kérj jelszó-emlékeztetõt és majd kiderül hogy jó címre megy-e.

HA végkép nem megy akkor itt egy leírás:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090497554&no=69797

Hi
Valaki légyszíves segítsen nekem mert valamit nagyon elb*sztam...méghozzá:
automatikusan bejelentkezik steambe mikor bekapcsolom a gépet, elinditottam a tf2-t és kiirta h nemvagyok bejelntkezve (még nem volt ilyen), leraktam tálcára és irja a steam h bevagyok jelentkezve...visszalépek tf-be, csatlakozok szerohoz megint kiirja h nem vagyok bejelntkezve...na ezekután sikerült elk*rnom azt h az e-mail cimet lecseréltem, de nem irtam be semmit...és kikapcsoltam a gépet. szoval most az a helyzet h tudom a felhasználomat, de a jelszavam nem, a mailcimre meg nem reagál mivel kitöröltem vagy nemtudom mi történt ott...
kérdés: van rá megoldás v b*szhatom az egészet??
Aquir
rosszcsont lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Heffi
😄😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

kakaoskalacs
Jim antiszoc :_D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Rage47
nem szereti a hírnevet😄
sonic syndicate
vagy csak neki lenne jó érzés...

sonic syndicate
igazából egyik sem, csak gondolom talán valaki megdicsérné a programjáért

Narxis
De legfõképp cik(k)i.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
és akkor bizony cikk-cakk lesz...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
Jim, most már feltolhatnád a képed steamre, különben nélküled megy ki a cikk

Aquir
ez meg egy jó kép xD

Aquir

Bahh, mit szívhatott aki ezt csinálta? 😄
armageddon666
azt hogy az ilyen szerókat feketelistázzuk és majd jár oda aki a sárgaházból szabadult...

sandman imba mert bugos a hitreg

@

Jim Morrison

Narxis
Rendicsek! Ákos<#wave><#hawaii>

Kösz a segítséget és ha lehet akkor csak simán Ákos oké?<#nyes><#eljen>
Julius Caesar
Régen édesapám egyik haverjának volt pillangókése. Õ tudta használni (a haver), de aki nem, az hamar körmöt vágott (elnagyoltan, más is jött vele 😄)

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Heffi
<#gonosz1>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Aquir

Rage47
szerintem a játék része. próbálják kikerülni a labdát aztán kész.
trident
Alapjáraton nem szeretem a scoutokat, de:
senkitõl sem sajnálom a lehetõséget a sokszínû játékra. Legyen meg mindennek az elõnye-hátránya és nincs gond. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Heffi
Túl imba... igen nagyon az, egyszer lestunol valakit a scout aztán egy lövéssel leszedi valami a kis 95 hpjával..

Viktor99
Helyes, helyes...
Mostanában egyre több szerverrel találkozok, ahol vagy úgy ahogy van le van tiltva a Sandman vagy pedig nem stunol. Mert állítólag túl imba. Nektek errõl mi a véleményetek?
Narxis
#15561 😄

Rage47
ez ugye csak vicc?😄
Narxis
Kedves Szalárdy Ákos!

A fegyverek megszerzéséhez 2 órát kell játszani, a sapkák megszerzéséhez pedig 4-et. Természetesen egyhuzamban!

Vki megtudná mondani hogy új fegyvereket és sapkákat hogyan tudok szerezni?<#fejvakaras>!
Eddig nem sikerült rájönnöm és mindig <#falbav> !

Már egy kicsit unalmas<#shakehead>

(Szalárdy Ákos)
Lacccca
Ezt párszor már eljátszottuk mi is SG-n 😊
Ellenünk is megpróbálták utána cska mi alapból felkészültünk erre XD és LvL3 Sentry vs pár scout .... természetesen a scoutok nyertek 😊

Jim Morrison

Narxis
XD

Rage47
köszi😄
Viktor99
Ok ^^
werkfilm
autókat messzire kerüld el ha ennyire értesz ehhez :/

Akkor mégis neki volt igaza....? 😊

Amúgy gratula a rosszcsontnak, szép munka volt 😄