Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
– Még nekem is túl buta téma errõl beszélni. régebben mókásnak találtam, mostanra viszont kezd kínosan nevetséges lenni ez az egész - mondta a popikon egy ausztrál rádiómûsorban.
"Férfi és nõi nemi szervem is van, de nõnek tartom magam" írta ki egy blogbejegyzésben anno Lady Gaga, akinek neve eredetileg Stefani Germanotta. Tehát õ maga indította el magáról a pletykát.
OFF vege No Offense
Egyébként... Lady gaga nem herma!!!!!
De Katy Perry milliószor jobb nõ😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
lehet nem annyira jól hallatszik, de nézzük el neki 😊 hiszen neki köszönhetjük eme csodás hangokat <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
btw fullHD TV szerintem szimplán 1080 és a p vagy i az a mûsorszolgáltatótól függ... és általában azért i, mert az fér át a kábelen. de már egy BluRay az lehet akár p is. de ez nem biztos. annyira nem mentem bele a témába 😊 720p nekem bõven elég 😄 ha nagyobb monitort vennék az meg 1050-es lenne... azon meg akármit nézek gáz lesz 😄 720as upscale 1080as meg downscale :\
@
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n