Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
végigtologattam párszor, majd meguntam
survival moddel elvoltam de azt is meguntam
aztán a versus meg egy kalap fos😄
most itt a 2... nagyon tetszik a demo... beleszerettem... de nem szabad megvenni! Mert tuti ugyan ez lesz vele mint az 1el😄
Ha legalább változnának a pályaelemek (épületek, járdák, parkok máshol) de nem...😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

A többi játékhoz csak annyit fûznék hogy:
-l4d 1 vagy 2 : fölösleges... 1 hónapig tolod aztán megunod. semmi változatosság. csak az bírja sokáig tolni (Rage 😛) aki nagyon bírja az ilyet (szerintem)
-bf2 complete : hát ja, én is megvettem. Kétszer raktam fel eddig, azóta se játszok vele soha. Ha nem vagy battlefield "õrült" ,szóval nem játszottál az összes ezelõtti résszel, ehhez hozzá se fogj. Hidd el, baromi nehéz megszokni.
- TF2: legjobb játék az egész univerzumban<#idiota>#idiota>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
am szerintem sokáig lesznek még szerverek...
-érdemes-e megvenni az 576-nál 4500-ért,tehát a játék "szavatossági" ideje az mekkora? azaz meddig lesznek még magyar szerók stb...
-sok különbség van a warezolt,és az eredeti szerverek közt?
Mondom,eléggé megtetszett a gém,és ha pozítív válaszokat kapok,akkor karácsonyra lehet megveszem!! Üdv!!!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#buck>#buck>
Hmmm... elég hamar feladtaXDXDXD
Per Aspera Ad Inferi.

Meg sztem a valve-s játékok közül ezt játszák legtöbben (nah jó... meg a cs-t, de ott meg minek fejlesszenek, ha már 10 éve ugyan az és nincs rá panasz😄)
L4d-hez ígértek mint tf2-höz új mapokat, cuccok szal DLC-ket ingyé. Erre jött ki (ha jól tom) zusammen egy, azaz 1darab update. De lett l4d2 pénzért. Jól átkúrták a népeket.
Mondom megtanulom becsülni a tf2-õt.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...