Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
tf2 sehol nincs a mario-hoz képest...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

l4d-nél én is így vagyokXD
végigtologattam párszor, majd meguntam
survival moddel elvoltam de azt is meguntam
aztán a versus meg egy kalap fos😄
most itt a 2... nagyon tetszik a demo... beleszerettem... de nem szabad megvenni! Mert tuti ugyan ez lesz vele mint az 1el😄
Ha legalább változnának a pályaelemek (épületek, járdák, parkok máshol) de nem...😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
Mióta rájött!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Amióta anyád pilóta!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
Mióta rájöttem.
angelslie
Mióta?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rage47
Versus a lényege
csokalaci
<#puszis>

http://facebook.com/musicleander

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

csokalaci
+ GMOD <#eljen>

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
Bezony 😄

<#worship>TF2<#worship>
kakaoskalacs
bf2 complete pack AZ EGY ISTENVERTE SZARSAG azt ne

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

elitehun
Mondja ezt egy TF2 fanatikus 😛
Ron Ragm
Left 4 Deadben az a szomorú hogy az ingyenhétvégék alatt végigtoltuk, a versus meg annyira nem izgat.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

angelslie

Viktor99
Ja és még annyit hogy a "szavatossága" elég jó, mivel a sok akciónak hála, egyre többen veszik meg. Szerintem egy kis idõ és beérjük a COD2-4-et is a játékosszámmal. 😊
Viktor99
Elõször is... Ha most megtetszett, még jobban tetszeni fog ha megveszed (tapasztalat)
A többi játékhoz csak annyit fûznék hogy:
-l4d 1 vagy 2 : fölösleges... 1 hónapig tolod aztán megunod. semmi változatosság. csak az bírja sokáig tolni (Rage 😛) aki nagyon bírja az ilyet (szerintem)
-bf2 complete : hát ja, én is megvettem. Kétszer raktam fel eddig, azóta se játszok vele soha. Ha nem vagy battlefield "õrült" ,szóval nem játszottál az összes ezelõtti résszel, ehhez hozzá se fogj. Hidd el, baromi nehéz megszokni.
- TF2: legjobb játék az egész univerzumban<#idiota>
angelslie
Ne a magyar szerverekre hajazz nagyon, mert írtó sok bunkó segg jár oda, érdemesebb külföldikre járni. Amúgy meg sokáig lesz support, jönnek folyamatosan majd még az updatek, szóval megéri megvenni..

értem!! végülis sok multis gémet nézegetek,így karácsony "elõtt",left 4 dead-en is gondolkozom,vagy bf2 complete packon,de eddig a TF2 tetszik a legjobban 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kifli
ha a barátod megvette, akk tud neked adni guest passt, amivel kipróbálhatod 😊

am szerintem sokáig lesznek még szerverek...
hali,megtetszett a játék,egy haverom nemrég vette meg eredetiben,és nagyon jónak tûnik,és lenne pár kérdésem:
-érdemes-e megvenni az 576-nál 4500-ért,tehát a játék "szavatossági" ideje az mekkora? azaz meddig lesznek még magyar szerók stb...
-sok különbség van a warezolt,és az eredeti szerverek közt?
Mondom,eléggé megtetszett a gém,és ha pozítív válaszokat kapok,akkor karácsonyra lehet megveszem!! Üdv!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

steam?

Rage47
mentlegen 😄😄😄
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Ezjó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elitehun
elitehun
Már mind1
elitehun
Ezeket hol találod? Baromi jó 😄 LOL
Viktor99
LOL 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

sonic syndicate
Rage, akkor alul az lenne, hogy ReJoin, és nem lenne az a kis ablak az üzenet írásához

ezt honnan gondolod?😄

elitehun
<#gonosz1>
elitehun
LOL. Beteg emberek vannak.....szerencsére XP
Aquir

<#buck>

Rage47
de hiszen te léptél ki

Hmmm... elég hamar feladtaXDXDXD

jó de én most nem csak a máról beszélek😄

Viktor99
Mi bajod van egy deszkára celluxozott vécépapírgurigával? 😄
RatBaG
most látom, hogy az asztalon van még egy kukri meg egy elég kezdetleges sniper rifle...

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
xD és hát természetes hogy a pálya a 2fort😊

Viktor99
LOL 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tessék itt van a mai steam top10:

ilyen tekintetben a tf2 a legjófejebb játék😄
Meg sztem a valve-s játékok közül ezt játszák legtöbben (nah jó... meg a cs-t, de ott meg minek fejlesszenek, ha már 10 éve ugyan az és nincs rá panasz😄)

armageddon666
jól teszed... 😊

@

Julius Caesar
Azért megtanulom én becsülni a TF2 rendszerét.

L4d-hez ígértek mint tf2-höz új mapokat, cuccok szal DLC-ket ingyé. Erre jött ki (ha jól tom) zusammen egy, azaz 1darab update. De lett l4d2 pénzért. Jól átkúrták a népeket.

Mondom megtanulom becsülni a tf2-õt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Viktor99
😄DDDDDD
angelslie
Buta :C