Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
akkor kiközösítünk a középkor-szimpátia miatt

Nandris94
de nemlehetsz rage medicje MERTAZÉNVAGYOK O:<

am meg nekemis teccik a kard xd nemtom vektor mért blahblahozik egísz napon 😞

Crabby

sonic syndicate
instead of trying to steal steam accounts, go and steal wow accounts, those have bigger demands/value on the black market than the bankcards.

nyugodtan felhasználható, nincs semmi copyright <#idiota>

Aquir
ez a shield charge gondolom akkor ilyen lesz (3:50-nél)
Ez a PVK II-ben éppen a Huscarl Special Attack-ja

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kakaoskalacs
IMADOM HA BEUGROS LEHETEK IMADDOOOM

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
PEDIG jódolog.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
lol, miért nem? <#idiota>

kakaoskalacs
Olyankor kell jol jatszani pubservereken amikor sok kulonféle klan jatszik. Latjak hogy prö vagy (mert azvagy)
és klanod sincs (tf2-es, vagyha van azsebaj) , Azan hivnak beugrosnak elöbb utobb mondjuk én utalom amikor beugrosnak hivnak kupákra vagy war-ra , nem tudok más klánnal együtt jatszani csak ugy hip hop ..

Lacccca
Viccet és duplaposttot félretéve ha a TF2-es waros vagy milyen csapatba szükség lenne egy stármedic-re akkor szóljatok. Krithez értek mint atom az über csak a gyengék mentsvára 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Én szívesen megyek medicnek 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Rage47
totaltfrõl😄

2011 május

-Józsi hallod máma gyütt ki a tf2-ben az az új update amiben a saxton halet lehet megõni.

-Ja láttam gyere a level 45-ös demo warrioroddal én hozom a hunteremet meg szerzünk egy medicet és mehet a menet.
elitehun
Én inkább hülye elgondolásnak nevezem
Rage47
ennyél nagyobb hülyeséget találnak ki úgyis. életemben nem gondoltam, hogy kardot kapjon akármelyik karakter is, érdekes elgondolás...
Narxis
Ja igen és rakéta helyett pedig hõkövetõs rakétát amit ritkábban tudna kilõni, az engineer pedig építhetne rakétaelhárítós sentryt ami a játékosok ellen már nem használhatja a rakétáit viszont a soldier hõkövetõs rakétáit leszedhetné a levegõbõl. Zsír lenne, nem?<#vigyor>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ez mekkora lol update. Soldier kaphatna szigonyos puskát. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
reméljük csak egy vicc, hiszen már így is mmo-hoz hasonlították a crafting miatt

Jim Morrison
ááááááááááááá

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Semmi... 😞
Megszerzem, és ha tudok belõle összerakni majd sapit akkor megtartom, ha nem akkor törlöm...
üvegre gondoltam😄
Zomil
a demoman-nak miota van lapátja? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mibaj?😄

nekem kifejezetten tetszik az új cucc, már külsõre... nem tudni elbasszák e

és ezt amúgy hogy? lesznek egykezes és kétkezes megkötések? beválaszthatom majd a lapátot a pajzs mellé?
Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aggyad neki fogmeg' fogmeg'... kurwa anyád valve... már bocsánat
hja hogy ez 2
nem biztos😄 lehet jövõhét lesz ebbõl, ha ma is csak egy demo fegyo volt
RatBaG
ááá ez nem lehett igazi <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

tototto
Zomil
igen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elitehun
Akk most pénteken jön az ápdét?
trident
Azért csak esz, ha nem is vészesen a kíváncsiság. Meg ugye még egy nagy kérdés, hogy az új "fegyverrel" együtt jön-e a crafting. De nem gond, update-ig is elfoglalom magam.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Zomil
"Left 4 Dead 2 Game Add-on #1 Announced"

bazze ez az l4d részleg kurvára el van kurvulva(de szép mondat), tavasszal kijön egy fizetös update, amiben benne lesz kb. az egész l4d 1...szuper...1 a gond, a modderek ezt már rég megcsinálták...

eszméletlen egy nyomorék csapat az l4d, szivatják a népet szánalmas, ennyi erövel ezt forditva is megcsinálhatták volna, h l4d 1-hez adják ki a 2 cuccait....nem kicsit lehuzás...

nagyon remélem az TF2 csapat sose fog változni, legfeljebb akkor ha elkezdik a 3 fejlesztését, de szvsz kurva nagy mázlistáknak mondhatjuk magunkat 😊

jah és triple post ftw

Zomil
holnap délután tuti nem, max péntek délután, mert kb. péntek hajnalban jön ki az update 😊

Zomil
ne unatkozzatok már ennyire 😄

trident
Éljen a hurrá!

Mikor van már holnap délután, amikor néhány kávé után megnézhetem a tf2-ben az ajándékom és a sok kacatból kalapálhatok egy lábast vagy bikaszarvas sisakot?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kakaoskalacs
jah szivás :\

LOL

Aquir
Soldier won    ('t be my best class afterall)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Elestem a csatában... Az idõ és a fáradtság ledöntött a lábamról. Csak annyit mondtam bajtársaimnak hogy :
-Menjetek tovább! Hagyjatok itt! Éreztem ahogy a gravitáció növekszik, a lábaim elgyengülnek. Nem bírtam tartani magam egyszerûen összeestem. A forró és perzselõ sivatagi homok buckái között feküdtem mozdulatlanul. Vártam a véget. Tudtam hogy aznap már nincs sok esélyem a túlélésre... Aztán beleuntam az írósdiba és kikapcsoltam a gépet és mentem aludni!

NA JÓCCAKA! 😊
az az ápdét hogy nincs ápdét

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Na jó elegem van... Várok itt a nagy semmire erre postpárbajt vívok egy egykarakternevû szanitéccel aki ráadásul épp a halálán van.. De szar az élet :/
sonic syndicate
csak neked, csak most

nullázták a warcount-ert

Viktor99
Ez a legjobb az után hogy : "a csaj értetlenül néz de õ is lehúzza az ablakot, mire haverom átszól: -Nálatok is fingott valaki? 😄DD"
kakaoskalacs
Viccet felretéve johetnem ár vmi uj update info mert ezigy sucks :\

sonic syndicate
errõl most így hirtelen ez jutott eszembe

(+aleex_): bone`btg te mekkora egy fos vagy, allandoan beteg vagy
(+aleex_): amugy jobbulast
(@bone`btg): kurva anyad
(@bone`btg): amugy kosz

Viktor99
BANNOLJÁTOK MÁR KI A KÉPEIVEL EGYÜTT 😄DDD
kakaoskalacs

kb igy érzed magad?

Viktor99
Gyógyulj meg (és rohadj má meg menjél suliba mert egyrészt megbukol másrészt irigyellek 😛)
kakaoskalacs
megelékszek egy sima klasszikus GYOGYULJ MEG N 😄 kijelentéssel is

Viktor99
Két dolgot nem értek...
1. Honnan szedi ez a képeit?
2. Hogy lehet valaki ennyire idióta? 😄 (bocsi 😛)
kakaoskalacs
tudod 😄 még mindig betegvagyok és azertmás a hangom mert bszottmod taknyos vagyok arcuregemböl 478tonna cumo folyik ki 😄 percenként

de no offense

Viktor99
Te büntis a te neved most "nembeszél" mert amugy is más a hangod, szóval elraboltad az igazi N-t... Add visza nekünk :C