Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am meg nekemis teccik a kard xd nemtom vektor mért blahblahozik egísz napon 😞
Crabby
nyugodtan felhasználható, nincs semmi copyright <#idiota>#idiota>
Ez a PVK II-ben éppen a Huscarl Special Attack-ja
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és klanod sincs (tf2-es, vagyha van azsebaj) , Azan hivnak beugrosnak elöbb utobb mondjuk én utalom amikor beugrosnak hivnak kupákra vagy war-ra , nem tudok más klánnal együtt jatszani csak ugy hip hop ..
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
2011 május
-Józsi hallod máma gyütt ki a tf2-ben az az új update amiben a saxton halet lehet megõni.
-Ja láttam gyere a level 45-ös demo warrioroddal én hozom a hunteremet meg szerzünk egy medicet és mehet a menet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megszerzem, és ha tudok belõle összerakni majd sapit akkor megtartom, ha nem akkor törlöm...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem kifejezetten tetszik az új cucc, már külsõre... nem tudni elbasszák e
és ezt amúgy hogy? lesznek egykezes és kétkezes megkötések? beválaszthatom majd a lapátot a pajzs mellé?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
bazze ez az l4d részleg kurvára el van kurvulva(de szép mondat), tavasszal kijön egy fizetös update, amiben benne lesz kb. az egész l4d 1...szuper...1 a gond, a modderek ezt már rég megcsinálták...
eszméletlen egy nyomorék csapat az l4d, szivatják a népet szánalmas, ennyi erövel ezt forditva is megcsinálhatták volna, h l4d 1-hez adják ki a 2 cuccait....nem kicsit lehuzás...
nagyon remélem az TF2 csapat sose fog változni, legfeljebb akkor ha elkezdik a 3 fejlesztését, de szvsz kurva nagy mázlistáknak mondhatjuk magunkat 😊
jah és triple post ftw
Mikor van már holnap délután, amikor néhány kávé után megnézhetem a tf2-ben az ajándékom és a sok kacatból kalapálhatok egy lábast vagy bikaszarvas sisakot?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Menjetek tovább! Hagyjatok itt! Éreztem ahogy a gravitáció növekszik, a lábaim elgyengülnek. Nem bírtam tartani magam egyszerûen összeestem. A forró és perzselõ sivatagi homok buckái között feküdtem mozdulatlanul. Vártam a véget. Tudtam hogy aznap már nincs sok esélyem a túlélésre... Aztán beleuntam az írósdiba és kikapcsoltam a gépet és mentem aludni!
NA JÓCCAKA! 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

errõl most így hirtelen ez jutott eszembe
(+aleex_): bone`btg te mekkora egy fos vagy, allandoan beteg vagy
(+aleex_): amugy jobbulast
(@bone`btg): kurva anyad
(@bone`btg): amugy kosz
kb igy érzed magad?
1. Honnan szedi ez a képeit?
2. Hogy lehet valaki ennyire idióta? 😄 (bocsi 😛)
de no offense