Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen volt idle-ezõ program... nah akik azokat alkalmazta azoknak nem adott cheaters lamentet... húúú mekkora büntetést😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
még annyit, h ezek a multiplay.co.uk (achi_idle) szerverek "tiszták"?
valve nemfog szankciókat alkalmazni az azt igénybe-vevõkkel szemben?
és elég spectbe v teambe kell állni?
van, h egy nap max 2-3 "itemet" kapok (és akkor még jóindulatú vagyok), van h, semmit.
másnál meg bedob 1xre vagy 8at :S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Dutch Telecom (Steam traffic blocked)
ISPFree (Steam traffic blocked)
TalkTalk (bandwidth throttling reduces download speeds)
Bluewin (Firewall blocks Steam from provider side - must be disabled through provider's service portal)
012.net (Steam traffic blocked)
pedig elég sok országban korlátozza bizonyos szolgáltató a steamet, konkrétan tiltja
ráadásul itthon is van egy-két kollégium, ahol szintén tiltják.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem úgy volt hogy hétköznap csak este 8 kor tudtam belépni 9-ig és hétvégén egész. nap.Nem értettem mitõl aztán 3 hét után megjavult ...
http://facebook.com/musicleander
Egyik nap volt valami zavar a steam-vel és azóta nem mûködik...már mindent próbáltam, tudnátok valmi tanácsot adni hogy milehet a gebasz? ezt írja ki hibának =/
Elõre is köszönöm a választ!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
amúgy nemtom, mondom hogy vettem, azt nem lehet róla leszedni mer soxorosítom ingyé ésakk blablablba...
de ha tucc vmi progit amivel letom szedni akkor oks 😮
(Nokia 3110c)
Crabby