Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugi, nem, mert nem csinálsz semmi illegálisat

régen volt idle-ezõ program... nah akik azokat alkalmazta azoknak nem adott cheaters lamentet... húúú mekkora büntetést😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

z99999
ha igen, azt is túléled, megígérem.

Pszt.

Aquir
Every time a player plays for 25 minutes the game randomly draws a decision for the player. If the player is lucky (20% per item chance) then they will get a randomly chosen weapon or item. If the player is unlucky, then they receive no item that time. There is a separate timer that counts every 15,430 seconds (4 hours, 17 minutes, and 10 seconds) you have a 3.5714% chance of receiving a hat.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Serpa
köszi.

még annyit, h ezek a multiplay.co.uk (achi_idle) szerverek "tiszták"?
valve nemfog szankciókat alkalmazni az azt igénybe-vevõkkel szemben?

Rage47
elég a szeron lenni ja
Serpa
idle szerverekre kell menni, ha csak üresjáratot szeretnék?
és elég spectbe v teambe kell állni?

sonic syndicate
a CLOUD dobál, ami elcseszte az egész játékot :3

Rage47
há nem, mert akkor kapnék itemet akkor is, ha csak be vagyok logolva steamen😄
Serpa
steam, tf2, ... tökmind1, egy kutya.

sonic syndicate
idle miatt kap egyszerre sokat

amúgy RANDOM adja a cuccokat

sonic syndicate
steam semmit nem dobál

Serpa
ez az.
van, h egy nap max 2-3 "itemet" kapok (és akkor még jóindulatú vagyok), van h, semmit.

másnál meg bedob 1xre vagy 8at :S

Rage47
miket dobál?
Serpa
steam mi alapján dobálja a cuccokat?
szimpátia alapján?

Jim Morrison
nekem is az van és nem korlatozza

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bahalok...de még sosem volt ilyen...és mégis miért korlátoznák, ja amugy itthonról netezek asszem t-hom, van...hát nem értem én ezt...de hátha megjavul...azért köszi srácok 😊
sonic syndicate
és még nem is biztos, hogy teljes a lista

sonic syndicate
There are several ISPs which block ports required for the proper operation of Steam and Steam games:
Dutch Telecom (Steam traffic blocked)
ISPFree (Steam traffic blocked)
TalkTalk (bandwidth throttling reduces download speeds)
Bluewin (Firewall blocks Steam from provider side - must be disabled through provider's service portal)
012.net (Steam traffic blocked)

z99999
adatforgalom korlátozás miatt?

Pszt.

Rage47
bezony, mikor koleszos voltam, tiltva volt a steam
sonic syndicate
pedig elég sok országban korlátozza bizonyos szolgáltató a steamet, konkrétan tiltja

ráadásul itthon is van egy-két kollégium, ahol szintén tiltják.

elitehun
Kösz.
Rage47
át lehet huzni
elitehun
És a steam könyvtárat simán áthúzhatom? vagy mindenképpen újra kell rakjam<#szomoru1>
Aquir
oda ahol a steam könyvtár van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

elitehun
Steam-nél nem lehet megadni hogy hova rakja fel a játékokat?
zsakosfrodo2
nyilván... 😄

hát nemtudom milehet de a bot kivanmár...ha valakinek van megoldása csapja már ide légyszi...és köszi az eddigi ötleteket 😊
sonic syndicate
*IPS

sonic syndicate
ha koleszban vagy, lehet tiltják a steamet, vagy otthon UPS tiltja a steam portokat etc 😄 vagy csak nyilván elfújta a szél az internet-hullámokat

Nandris94
steam anti-kocka system online :o

Crabby

hát ennek nagyon örülök akkor...de köszi az infót...legalább asszony nem nyaggat majd h egész nap játszottam, mikor nem volt itthon 😄😄
csokalaci
ez nekem is volt még szeptemberben=( Semmit nem tudsz csinálni egyszerûen meg kell várnod amíg hejre jön.
Nekem úgy volt hogy hétköznap csak este 8 kor tudtam belépni 9-ig és hétvégén egész. nap.Nem értettem mitõl aztán 3 hét után megjavult ...

http://facebook.com/musicleander

de csak a steam nem mûködik...minden más tökéletes...egyszerûen nem értem...
#19254?
Aquir
ez akkor van ha nincs internet :|

Szevasztok!
Egyik nap volt valami zavar a steam-vel és azóta nem mûködik...már mindent próbáltam, tudnátok valmi tanácsot adni hogy milehet a gebasz? ezt írja ki hibának =/
Elõre is köszönöm a választ!
Aquir
😄

Aquir
nice 😄

elitehun
Nagyon nagy!<#vigyor><#nyes><#eljen>
RatBaG
demoskau

Per Aspera Ad Inferi.

#19230 ?
Aquir

Aquir
már megvan

Aquir
Legalábbis az én telefonomon lehet rátenni-visszaszedni képeket, zenét, alkalmazásokat (nyilván a hozzá tartozó szoftverrel (Telefonod weblapja)), azzal esetleg megpróbálható ha van idõd 😛

kakaoskalacs
vélemény nyilvánitás :\ STFU

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Te aztán nemkis plázapicsa nyelven beszélsz hallod-e!
Nandris94
interneten küggyemela teléefonotot? :o xd

amúgy nemtom, mondom hogy vettem, azt nem lehet róla leszedni mer soxorosítom ingyé ésakk blablablba...

de ha tucc vmi progit amivel letom szedni akkor oks 😮

(Nokia 3110c)

Crabby

Viktor99
Haver vagy 😛
elitehun
S.O.A.D. a legjobb<#nyes>