Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mindenkinek köszönöm, lehet, egy-két segítség felajánlást elfogadok majd.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Amúgy felmész pl tf2tp.com-ra és ott tudod nézegetni az árakat.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
árlista - köszi - egy darabig próbáltam értelmezni, de nem megy 😊.
leírás, eladás - nézegettem már régebben is, túl sok idõt nem akarok rááldozni, hirdetgetni, azt sem tudom hol tegyem. Majd összeírom, aztán ide bekopizom egyszer...
gondoltam hátha mondtok egy-két tárgynevet, amit még véletlenül se dobjak ki, vagy kótyavetyéljek el - pl. sok vintage cucc, meg lvl. 95-ös akármik, több éves idõszakos limitált tárgyak...
neten mindenre van egyszerû leírás
- fölös fegyvert becraftolod --> sok metálból újakat lehet készíteni
- mindent el lehet adni - többnyire - (olcsón hirdetsz sok hasztalan ládát, biztos rákap valaki egy idõ után)
- craftolgatni egyszerû, a játékban a backpack melletti craft ikonban olvasható mik kellenek a tárgyakhoz, vagy neten simán a nevükre rákeresel, többüknél ott van a craft method
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valaki tudna egy rövid ismertetõt adni arról, hogy mit tudnék kezdeni egy raklap ládával (majdnem egy tabnyi inventory mennyiség), meg a felesleges fegyverekkel, plusz egy-két érdekes cuccal, ha nem akarok craftolgatni? El lehet ezeket adni valamennyiért, esetleg steam-es játékra el lehet cserélni? Vagy dobjak ki mindent, ami felesleges? 😊
A lövöldéért járok TF-ezni, ha itemkreálásra vagy babaöltöztetésre vágyom máshová megyek 😊. Oké, én is ráadok a karakterekre néha valamilyen sapkát, meg a szituációhoz alkalmazkodva fegyvert váltok ha kell, de hogy recepteket keresgessek, meg kraftoljak ahhoz nincs késztetésem. A ládákat meg - javítsatok ki, nem követtem ezt a vonalat - csak kulccsal lehetne kinyitni, amit meg meg kéne venni valós pénzért (vagy rosszul tudom?). Meg van pár dolog, amirõl azt sem tudom mi célt szolgál...
Van valahol valami ritkasági lista, vagy valamiféle közelítõ "árlista"?
Elõre is köszi.
http://facebook.com/musicleander
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nem tudjátok mi van ezzel a pyro szemlencsével? Csak mert tegnap nem 1x beléptem meg vagy 2 órát játszottam is de nem adott semmit.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezért a SFM-ért kifejezetten dicséret jár a valve-nak. (Ez nem változtat semmin! allifeelisrage.jpg)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(