Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
Ne adj neki tanácsot. Jó? <#duhos2>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

NEOreg3
inkább töröld õket, minthogy ingyen eladogasd, rajtad ne húzzon hasznot senki<#vigyor1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dency
Ládákat ha törölnéd akkor inkább add nekem, én átveszem <#awink>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
Áh, és pont ezen a héten nem vagyok otthon 😞 már ki is találtam videókat meg minden, ami csak a YouTube csatornámat kéne megcsinálni😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SigS
Ládákat bevállalok ha nem kell, régebbieket, úgy 30 elõtt.

steam acc: Sig

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

FZoleee
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jelenleg melózom (egész éjszaka), majd talán a napokban benézek és keresek linket.
Mindenkinek köszönöm, lehet, egy-két segítség felajánlást elfogadok majd.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

woy
link nincs az inventorydra ? pl. http://www.tf2items.com vagy steames

Optimus Prime
Vegyél fel Steamen, én tudok segíteni trade-be, craftben, akármiben. A múlt héten szereztem egy Rainblowert az egyik haveromnak, mert õ se jártas benne. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

SzirmosSzisza
Vintaget semmiképp, se dobj ki! Nem érnek többet ingame mint a simák, de a gyûjtõk többszörös áron veszik õket!

Amúgy felmész pl tf2tp.com-ra és ott tudod nézegetni az árakat.

Piloss
mi a steam accod? az alapján könnyebb lenne megmondani hogy mit tarts meg

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Aquir, köszi.
árlista - köszi - egy darabig próbáltam értelmezni, de nem megy 😊.
leírás, eladás - nézegettem már régebben is, túl sok idõt nem akarok rááldozni, hirdetgetni, azt sem tudom hol tegyem. Majd összeírom, aztán ide bekopizom egyszer...

gondoltam hátha mondtok egy-két tárgynevet, amit még véletlenül se dobjak ki, vagy kótyavetyéljek el - pl. sok vintage cucc, meg lvl. 95-ös akármik, több éves idõszakos limitált tárgyak...

Aquir
árlista

neten mindenre van egyszerû leírás

- fölös fegyvert becraftolod --> sok metálból újakat lehet készíteni
- mindent el lehet adni - többnyire - (olcsón hirdetsz sok hasztalan ládát, biztos rákap valaki egy idõ után)
- craftolgatni egyszerû, a játékban a backpack melletti craft ikonban olvasható mik kellenek a tárgyakhoz, vagy neten simán a nevükre rákeresel, többüknél ott van a craft method

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Üdv.
Valaki tudna egy rövid ismertetõt adni arról, hogy mit tudnék kezdeni egy raklap ládával (majdnem egy tabnyi inventory mennyiség), meg a felesleges fegyverekkel, plusz egy-két érdekes cuccal, ha nem akarok craftolgatni? El lehet ezeket adni valamennyiért, esetleg steam-es játékra el lehet cserélni? Vagy dobjak ki mindent, ami felesleges? 😊

A lövöldéért járok TF-ezni, ha itemkreálásra vagy babaöltöztetésre vágyom máshová megyek 😊. Oké, én is ráadok a karakterekre néha valamilyen sapkát, meg a szituációhoz alkalmazkodva fegyvert váltok ha kell, de hogy recepteket keresgessek, meg kraftoljak ahhoz nincs késztetésem. A ládákat meg - javítsatok ki, nem követtem ezt a vonalat - csak kulccsal lehetne kinyitni, amit meg meg kéne venni valós pénzért (vagy rosszul tudom?). Meg van pár dolog, amirõl azt sem tudom mi célt szolgál...

Van valahol valami ritkasági lista, vagy valamiféle közelítõ "árlista"?

Elõre is köszi.

csokalaci
Trade (pl tf2outpost) oldalakon szoktam látni hogy hirdetik az itemjeiket pénzért .

http://facebook.com/musicleander

woy
Na és kitudja hogy a valve mennyire nézné jószemmel 😊

Aquir
ha valakit meggyõzöl..😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

woy
Olyan nincs hogy valahol pénzért tudok eladni a tárgyaimból ?

Optimus Prime
Nekem már 3 is van! 1 achis, 1 vintage és 1 sima.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

dave10000
Na szép, én meg azt hittem csak 5. -én lehet... Bár ha 1 héten keresztül lehetett akkor 29.-én is meg kellett volna kapni mivel akkor is fent voltam erre semmi. No akkor majd dominálok.

Aquir
Itt miért más a szerkesztés gomb? Ha pl. 2x szerkesztek valamit, 3 Tabom lesz ugyanabból, tökjó...

Aquir
egy hétig tartott, úgyhogy már csak dominálással lehet szerezni

dave10000
Üdv.

Nem tudjátok mi van ezzel a pyro szemlencsével? Csak mert tegnap nem 1x beléptem meg vagy 2 órát játszottam is de nem adott semmit.

Jim Morrison
én ma kértem csak inviteot, de tutorialt már néztem hozzá 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee
én még nem kaptam invite-ot 😞
MerlinW
Nagyon jó ez a Source Film Maker, most nyomogatom😊

[merlinw.org]

csokalaci

Aquir
win 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Köszi.
csokalaci
Nem.

Azért ban jár, hogy ha csinálok még egy premium accot és mindkettõvel játszom?
TheGrinder
Amikor elõször megnéztem a Meet the Pyro videót, akkor nekem is a Tenacious D jutott az eszembe. 😄

csokalaci

Viktor99
Elõször is Twetrox.
Ezért a SFM-ért kifejezetten dicséret jár a valve-nak. (Ez nem változtat semmin! allifeelisrage.jpg)
woy
Még a töltényen is sapka van 😄

SzirmosSzisza
Frissített Meed the Heavy!

Aquir
azért ez elég erõs kombináció 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

NEOreg3
backpackben kijelölöd, majd use/open/mittoménmire rányomsz és kapsz belõle egy ládát és/vagy új fegyvert

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dency
Ezeket a szétégett cuccokat belehet kraftolni egy nagyobb szétégetté 😄 Na de az mire jó, valaki írja le.

woy
valaki elmondaná mi az új update lényege ? szemüveg .. stb

SzirmosSzisza
Igen, már éles az update.

Added new game mode Special Delivery and map Doomsday!

woy
van új map is a meet the pyro frissítéshez ?

megcsinálhatod normálisan a filmmakerben 😊