Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
vektor. az az APX . vektor te vagy?
elitehun
Nagyon nagy😄 Csak így tovább
Rage47
Jim Morrison
uhmupukfumtuk

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Második rohadt nagy 😄
Narxis
baszki milyen betegnek kell lenni, hogy ilyeneket kitaláljon az ember XD

de jóak

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
mai termés ENYOY

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

Aquir

Jim Morrison
neeeeeeeeeeeeeee<#rinya>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
A szavazást kivettem egyelõre a topikból, mert nem mûködik meghatározatlan ideig.
Aquir
fpsbanana.com?
TGA fájl kell

elitehun
és még egy kérdés. mért van az hogy az összes képre azt mondja hogy corrupt??
elitehun
Melyik oldalon vannak jó TF2-es képek spray-nek? Gondolok itt olyanra is amelyik változik ha közelebb megyek hozzá
Aquir

Viktor99
HÁHÁ! Táuni momtallica 😛 (reggelt)
kakaoskalacs
lol

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

elitehun
hatalmas!!! 😄
csokalaci
BETEEEG 😄😄😄😄

http://facebook.com/musicleander

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

motyodlee
nemkösz

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

urobee
akkormajdmás😊

drogosgeci
nemkösz

urobee
Hali!
Szeretném eladni 2 Steam accountom:
1.:
-Team Fortress 2 (Eredeti lemezt postán eltudom küldeni)

2000Ft

http://steamcommunity.com/profiles/76561197998748914
--------------------------
2.: (ez csak az account)
-Counter-Strike 1.6
-Day of Defeat Classic
-Deathmatch Classic
-Half-Life
-Half-Life 2: Deathmatch
-Half-Life 2: Lost Coast
-Half-Life: Blue Shift
-Half-Life: Opposing Force
-Race: The WTCC Game
-Ricochet
-Team Fortress 2
-Team Fortress Classic

6000Ft

http://steamcommunity.com/id/Little_field

kakaoskalacs
csõõõõõõõõõõõõõ

csõ babinéni!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
én jókat röhögök rajtuk😄
Narxis
am. ha sok a mikrofonos vérpisti akkor konzolba: voice_enable 0

néha így szoktam játszani, pihentetõ, de egy idõ után hiányzik az ökörködés. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csokalaci
erõs az akaratom xd

Twetr0x
Te fél órát kibírtál? Én felmentem, játszottam 2 percet és lejöttem mert hányingert kaptam.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

csokalaci
vedd már meg ha játszani akarsz ..

helló mindenki
sikerült eljutnom addig hogy már látom a szervereket csak most épp azvan hogy ha rálépek akkor ugycsinál mindha elkezdené betölteni aztán meg visszadob a szerverek közé
am a szervereket azóta látom amióta letöltöttem egy steam-et és abban letöltöttem egy team fortress detected serverst aszthiszem igyhívják mi lehet az oka hogy nem tudok belépni egy szerverre sem??????

Jim Morrison
Szerintem is, de jol nez ki 😄 En fele ekkorara gondoltam.

Rage47
túl nagy sztem.
Viktor99
Ez sajna örökké fog menni...<#szomoru2>
azt hittem már mindenki túltette magát az updatek fikázásán😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
Ujra feltettem az Avirat 😄

En viszont marha kiivancsi vagyok a meet the medicre meg az engi updatera.

elitehun
Jah én is már csak ismerõsökkel szoktam játszani de úgy nagyon jó. nagy részben nem is a játékról beszélünk. ma pl arról beszéltünk sokáig hogy melyik játékot vegye meg inkább egyik ismerõs 😄
És így a mondatokba fûztük pl hogy pyro spy stb XD
csokalaci
ezé' hagytam abba ... amúgy tegnap játszottam fél órát kartelen ...hát mit mondjak nem volt olyan jó érzés mint régen

elitehun
Azért a féreg egy kicsit túlzás. de a lényeg hogy tényleg idegesítõ kis pöcsök. 😄
Viktor99
Ja és még annyit, hogy a spy update tényleg nagy patkányság volt. Csodálkoztok hogy nem vártam a demo updatet? Õszintem igazam volt vagy nem? Hát nagyonis. Igazi valve minõség. De a spyra visszatérve. Ha kell spy a csapatba ha nem. Azóta min 2 spy van mindig, és ha be merek állni mivel a két spy csak az agyam bassza fel a sarokseggtisztító módszerével akkor én vagyok a rossz. És ezek után menjek pubolni? 😄 Kösz inkább a full uninstall.
Viktor99
Twetinek igaza van, ezt mindenki tudja. Csak egy gond van hogy azok kedvéért akik normálisan játszanának nem fogják megváltoztatni a játékot. Hiszen a kis 10 éves férgeké a játék. Mert nem tudna alap fegyóval menni a patkány, neeeem, csak huntsmannel meg TDH-val. Szánalom a TF2. Ezért nem járok pubra. Max bbal, de HÁLA AZ OGC BBALLNAK, még ott is lehet kardpajzs demo hogy a kurva anyját!<#szeret>

@Táuni: Te nem is téefezel -_-
Jim Morrison
Az meg igazabol el sem kezdtem 😞 Csak a fobb dolgokat.
A banner is rossz?

csokalaci
<#eljen><#eljen> egyetértek

Twetr0x
@Narxis: Hát ja. Medic update után már csak lefelé ívelt a játék minõsége, plusz megjelentek a 12-13 éves gyerekek akiknek papi megvette a játékot mert olyan cukin van megrajzolva benne a kifröccsenõ bél hogy biztos nem lehet 16+...

@Rage: Még az is. 😄

@v3ktor: Spyozás is addig volt jó, amíg nem volt updatelve. "HURR DURR CLOAK'N'DAGGER I CAN SIT AROUND AND DO SHIT!" és "DURR DEAD RINGER I CAN FAEK DEATH LOLOLO I CAN'T DIE SO I'LL GO SHOOT THINGS WITH MY UGLYSHIT SNIPERREVOLVER!"

...én még emlékszem, mikor a kartel jó volt és az ogc egy goldbowl instarespawn szar...és nem voltak 12 éves microphone-happy pöcsök...és minden kaszt eredeti, vicces és szép volt...AZ volt a tf2 nem ez a fostaliga...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rage47
nekem a dizájn sem jön be igazán
húzzál wowozni

kakaoskalacs
tevedes amiota én vagyok inaktiv azota nincs közösség : ))

Jim Morrison
csak egy ember regisztralt :/ amig nem regisztraltatok nem lehet egy szavatok sem 😄

kihalt a tf2 kozosseg, amiota inaktiv vagyok<#hehe>