Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de jóak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
TGA fájl kell
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Szeretném eladni 2 Steam accountom:
1.:
-Team Fortress 2 (Eredeti lemezt postán eltudom küldeni)
2000Ft
http://steamcommunity.com/profiles/76561197998748914
--------------------------
2.: (ez csak az account)
-Counter-Strike 1.6
-Day of Defeat Classic
-Deathmatch Classic
-Half-Life
-Half-Life 2: Deathmatch
-Half-Life 2: Lost Coast
-Half-Life: Blue Shift
-Half-Life: Opposing Force
-Race: The WTCC Game
-Ricochet
-Team Fortress 2
-Team Fortress Classic
6000Ft
http://steamcommunity.com/id/Little_field
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
néha így szoktam játszani, pihentetõ, de egy idõ után hiányzik az ökörködés. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
sikerült eljutnom addig hogy már látom a szervereket csak most épp azvan hogy ha rálépek akkor ugycsinál mindha elkezdené betölteni aztán meg visszadob a szerverek közé
am a szervereket azóta látom amióta letöltöttem egy steam-et és abban letöltöttem egy team fortress detected serverst aszthiszem igyhívják mi lehet az oka hogy nem tudok belépni egy szerverre sem??????
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
En viszont marha kiivancsi vagyok a meet the medicre meg az engi updatera.
És így a mondatokba fûztük pl hogy pyro spy stb XD
http://facebook.com/musicleander
@Táuni: Te nem is téefezel -_-
A banner is rossz?
@Rage: Még az is. 😄
@v3ktor: Spyozás is addig volt jó, amíg nem volt updatelve. "HURR DURR CLOAK'N'DAGGER I CAN SIT AROUND AND DO SHIT!" és "DURR DEAD RINGER I CAN FAEK DEATH LOLOLO I CAN'T DIE SO I'LL GO SHOOT THINGS WITH MY UGLYSHIT SNIPERREVOLVER!"
...én még emlékszem, mikor a kartel jó volt és az ogc egy goldbowl instarespawn szar...és nem voltak 12 éves microphone-happy pöcsök...és minden kaszt eredeti, vicces és szép volt...AZ volt a tf2 nem ez a fostaliga...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.