30108
  • NEOreg3
    random dobja őket a rendes tárgyak mellett

valamint halloween giftekből is lehet szerezni, amik random jelennek meg a pályán
  • RoboKutya78
    igy már okosabb vagyok köszi
    Hogyan tudok sok ilyen csontot szerezni rövid idő alatt az egyiket ugy emlékszem akkor kaptam mikor átléptem azt a dimenzió kaput vagy mi a cuccot ami a szem után maradt.
  • NEOreg3
    backpackben kijelölöd és nyomj arra, hogy reach in
  • RoboKutya78
    összedobtam és lett belölle valami zöld porszerű cucc.
  • SzirmosSzisza
    7 darabot összekraftolsz és kapsz 1 tárgyat amit, ha használsz ad egy random itemet. Én zombi scoutot kaptam.

mármint edit: ADD NEKEM MIND!!!444négy
  • RoboKutya78
    Ezekkel a november 9. én lejáró tárgyakkal mi a túrót lehet csinálni
    van egy csomó lábszáram szegem kezem meg még egy ládám is van esetleg ezt odaadom valakinek akinek van hozzá kulcsa egy másik tárgyért cserébe.
    http://backpack.tf/id/76561198009147384
  • Rage47
    köszi
  • SzirmosSzisza
    wtf, 1 haunted soulért adnak 3 simát, pedig semmivel se néz ki jobban :D
  • szaaszaa
    Sziasztok!

A Kartel Kocsma pár Halloween jegyében eltöltött nap után visszaöltötte a régi megszokott formáját. Tehát aki "hagyományos módon" szeretne publicolni annak újra szabad a pálya.

Emellett azonban Zsirmo fellőtt egy külön Scream Fortress Event szervert is, szóval aki továbbra is Merasmusa szeretne vadászni, az fáradjon a következő címre: 84.21.11.243:27015

Hírek, helyzetjelentés és véleménynyilvánítási lehetőség a szerverekről: itt.
  • NEOreg3
    http://wiki.teamfortress.com/wiki/Halloween_Spell

voodoo cursed itemekből meg 7-et kell összecraftolni
  • Jojobaba
    szóval mire való ez a soul festék meg a többi vacak amit dob? valami halam is van meg sticky akármi
  • Piloss
    november 9
  • RoboKutya78
    meddig lesz bent ez a haloweeni buli a játékban?
  • Jim Morrison
    azt nem szoktam nézni :p Még régen küldtél valamit, talán Caesar titkosítást, és valami bme s linkről kellett letöltenem :p
  • SzirmosSzisza
    Profilom nem árulja el :D
  • Jim Morrison
    csak nem bme-re jársz? :D
  • SzirmosSzisza
    Jajj, itt az őszi szünet ? :D
  • Jim Morrison
    Ma zombis MvM? valaki?
  • Jojobaba
    jah ez engem is érdekel, valaki írjon már egy részleteset a mostani eventről tárgyakról lécci

aki meg akarja csinálni ezen a szerver godmode, végtelen lőszer van: 85.25.118.9:1342
  • RoboKutya78
    srácok mit lehet csinálni azokkal a cuccokkal amiken lejárati idő szerepel és most az ajándék dobozokból esnek? valami kísértet járta ajándék vagy mi a szösz
    Lejárat idő után használható lesz vagy elveszik ez olyasmi mint a próbaidőre használható cuccok?
  • Jim Morrison
    most épp kartelen vagyok, szerencsére most senki nem lő, kétszer ki is nyírtuk. azért kösz.
  • SigS
    Team Interrobang szerverek

Itt nincs sebzés, elsőre megvolt a legyőzése...
  • Jim Morrison
    Kartelen első és második alkalomból nem is volt gond, de harmadikra építettek sentryt...
  • csokalaci
    Hát én kifogtam azokat a szervereket, ahol ez nem ment. :D
  • SzirmosSzisza
    Yapp, huntsmannel kell menni ellene. Mi kb 5-ször öltük meg, de ahhoz összefogott az egész szerver és nem bántottuk egymást :D
  • Jim Morrison
    hoppá
  • csokalaci
    Ja elfelejtettem írni, hogy huntsman-eli. Kb 1084-et sebez.
  • Jim Morrison
    nem tudom a fejes mennyit sebez rajta, de az biztos hogy nozoommal nem sokat... sticky 2-300at.
  • csokalaci
    Sniper fejese az egyik leghatásosabb.
    Ma végre legyőztük a boss-t egy óra szenvedés után ,erre miután el teleportálódtunk, valaki lelőtt engem.
  • Jim Morrison
    tegnap én is kiléptem 15perc után, mert mindenki sniperrel és scouttal akarta kinyírni azt a csókát...
  • SigS
    team interrobang
  • SzirmosSzisza
    Pár kép

• Jojobaba
    ennyi faszfej nincs a világon mint haloween eventkor
    tudtok olyan szervert ahol egyáltalán meg lehet csinálni?
  • csokalaci
    Ez a képregény kegyetlen :D
  • SzirmosSzisza
    http://www.teamfortress.com/blizzbobarrabas/
  • Aquir
    lol:)
    Bassz szörnyű ez a magyar. "Vizelharc", beszarok... :D

• woy
    Csak linkben mert hosszú :D
  • SigS
    igen....
    sok idióta
  • Jim Morrison
    leárazások miatt percenként kéri meg valaki valakinek a kezét... most olcsó, csak 37 vagy mennyi euró
  • Jim Morrison
    ott má vótam, de ha jól emlékszem csak hl mapokat csinálnak :( azért köszi :)