Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
késõbb az engie updatenél bannolták, amiért sikerült megfejtenie hogy pontosan mikor fognak esni a kulcsok (így lett neki meg csomó haverjának wrench), amit valószínûleg külsõ programmal csinált - vac ban, cuccokat elvették, ment minden tovább
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
vagy beírtam múltkor hogy "free hat only for reds! " , mikor persze kék voltam, és elfoglaltuk a pontot 😄D
...
:\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tel.: 555-xxxx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A minap hallottam egy kis féreg patkányt aki azért sírt mert blokkolni fogják az accountját, AZÉRT MERT TÚL SOK ACCOUNTOT LOPOTT! Ó de sajnállak te kis mocskos utolsó féreg. Az ilyen arra sem méltó hogy leköpjem.
miért jön az ilyen világra? remélem valaki lelövi õket
1) azonnal kapta volna a vac-bant, mint drunken f00l
2) nem hinném, hogy egy magyar 12 éves meg tudna írni egy programot, ami igen komoly matematikai képletet tartlamaz, amire drunken f00l is csak 1,5-2 év után tudott rájönni, tf2items és az idle program segítségével
3) mégha lenne bármiféle ilyen program, azonnal kiszivárgott volna a netre, steam fórum ezzel lenne tele
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#23530: a droprendszer úgy megy, hogy heti legfeljebb asszem tíz óra erejéig kapsz itemet. Ha túlléped a tíz órát, nem fog több itemet adni (illetve ad, csak minimális a drop%). Ez nullázódik ki minden péntekre virradó éjszaka 😊
amúgy mi ez a drop resetelõdés vagy mi amit lejjebb írtatok ?
...vágod?
kijavítják ha exploit és annyi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a legjobb, ha megkérded drunken fool-t
amúgy, ha már többen kijátszák, vajon a valve miért nem bannolta õket?
Akkor most nekem a legnagyobb a péniszem? 😄
És nem trade-el, és nem is azért mert megvettem, a 2fegyver kiesett, a sapit pedig 4refined metal+class token-el craftoltam 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ja amúgy köszönöm diminek(bár úgysem olvassa😄), nélküle nem lenne meg ez a szupcsi set, amellyel most már legyõzhetetlen vagyok