Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NINCS LOADOUTOM FUUUUUUUUUUUUUUUU

Rage47
😄😄😄D😄
Twetr0x
az is jó volt, mikor megcraftoltam a spy sapit.. 4 trade offer egyszerre 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rage47
ez jó 😄
Ron Ragm
ja hogy ez le lett már írva, akkor nem szóltam.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
drunken f00l nem azért kapta a bant, az még csak amolyan ejnyebejnye volt (lásd cheater lamentes válasz), viszont utána kiírták egyértelmûen hogy BÁRMILYEN 3rd party cuccért vac ban jár
késõbb az engie updatenél bannolták, amiért sikerült megfejtenie hogy pontosan mikor fognak esni a kulcsok (így lett neki meg csomó haverjának wrench), amit valószínûleg külsõ programmal csinált - vac ban, cuccokat elvették, ment minden tovább

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

legjobb beírni a chatbe hogy free hat 😄DD
vagy beírtam múltkor hogy "free hat only for reds! " , mikor persze kék voltam, és elfoglaltuk a pontot 😄D

...
:\
Zomil
Nem értem mi a bajod, ez egy sapkaszimulátor....Ha lövöldözésre vágysz ott a többi tucatfps. Itt a sapkák gyüjtése a játék célja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Najó nem trollkodok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
miért, nem tudod kinek szól? ha úgy érzed, veheted magadra is....

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azaz, menj a picsába nyomd fel te is az agyam! 😄
Narxis
Munkát vállalok sapiért!

Tel.: 555-xxxx

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
MSI52, takarodj innen te mocsok csaló! Istentelenül hányok azoktól az emberektõl akik ennyire sapi függõk. Hihetetlen hogy miket nem vagytok képesek megtenni egy rohadt dologért ami még csak nem is létezik. Mi lesz késõbb? GTA-ztok a való életben? Eszméletre versz valakit mert jobb telója van?

A minap hallottam egy kis féreg patkányt aki azért sírt mert blokkolni fogják az accountját, AZÉRT MERT TÚL SOK ACCOUNTOT LOPOTT! Ó de sajnállak te kis mocskos utolsó féreg. Az ilyen arra sem méltó hogy leköpjem.

miért jön az ilyen világra? remélem valaki lelövi õket
használd már azt a kurva válasz erre gombot!
sonic syndicate
lol, és te továbbra is, komolyan elhiszed, hogy õ használja a programot, hogy kihasználja a steam-et? hát öcsém, nálad sincs minden rendben

1) azonnal kapta volna a vac-bant, mint drunken f00l
2) nem hinném, hogy egy magyar 12 éves meg tudna írni egy programot, ami igen komoly matematikai képletet tartlamaz, amire drunken f00l is csak 1,5-2 év után tudott rájönni, tf2items és az idle program segítségével
3) mégha lenne bármiféle ilyen program, azonnal kiszivárgott volna a netre, steam fórum ezzel lenne tele

Twetr0x
Karbantartás van, délután ötig tervezik befejezni. Valve-ról van szó, úgyhogy ma ne is álmodjatok steam chatelésrõl 😄

Rage47
szokásos...😞
nálam nincs steam connection. wtf?

Zomil
ha jól tudom max 12item szedhetö össze 1héten

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De én nem értem ezt a videót. Ez csak annyit csinál, hogy eltünteti a tárgyait és visszakapja ugyanazokat ebben a folyamatban nem jut plusz sapihoz nem?
lolSL
vagy ban vagy elveszik mindened és kiírnak a drop rendszerbõl hogy ne találhass soha többé semmit

Ilyenért is lehet bannt kapni? http://www.youtube.com/watch?v=H3vYxE76eFw
Fabio Capello
ja. meg õ csinálta a tf2backpack oldalt, illetve õ volt az, akinek kiszivárogtatták a golden wrench dropjának idõpontját, amit õ továbbadott, és elõre megmondta pár embernek egy adott szerón, hogy mikor kraftoljanak, végsõsoron ezért lett bannolva.

#23530: a droprendszer úgy megy, hogy heti legfeljebb asszem tíz óra erejéig kapsz itemet. Ha túlléped a tíz órát, nem fog több itemet adni (illetve ad, csak minimális a drop%). Ez nullázódik ki minden péntekre virradó éjszaka 😊

az a fazon egy külsõ programot használt ami teljesen más így, exploit "erõltetõ" dolog... a program kódjának részlete okozta a bant és azóta is okozza majd, ha valaki használja azt, lévén a vac adatbázisban van

amúgy mi ez a drop resetelõdés vagy mi amit lejjebb írtatok ?
Beast Machine
Ha jól emlékszem, õ csinálta annó a random drop rendszer kezdetén az idle programot, amiért a Valve bannolta, és kiosztotta a programot nem használók között a Cheater's Lament sapit (a glóriát).

...vágod?

áruljátok már el ki az a drunker fool!!!
Fabio Capello
egyszer véletlenül exploitolni egy dolog, de ahogy az úriember is említette, õk kihasználták a droprendszer hibáját, azért viszont egyértelmûen jár a banán (lásd drunken fool esete)

nem jár érte ban, véletlenül is lehet exploitolni gondold csak el

kijavítják ha exploit és annyi
Jim Morrison
én is sapit akarok !!!!!!!!!!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fabio Capello
exploitok kihasználásáért ugyanúgy ban jár.

AZért nem bannolták õket, mert ez nem valami hacker program amit tilt a vac, hanem ez egy észrevétel ami a droprendszer hibája, így nincs joguk bannolni ezért!
Narxis
ejnyeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lolSL
remélem átmegy a hév a csaló kishaverod könyökén

sonic syndicate
pingwin-nek is több száz lehet már...te mindent elhiszel, amit mondanak?

a legjobb, ha megkérded drunken fool-t

amúgy, ha már többen kijátszák, vajon a valve miért nem bannolta õket?

Sziasztok a kérdésem a következõ: Nem tudja valaki, hogy hogyan kell kijátszani a droprendszert? Az egyik haverom ki tudja csak nem mondja el hogyan kell, és tényleg igazat mond, mert neki már több, mint 100 sapija volt! Azt mondja ez egy nagyon egyszerû észrevétel nem pedig valami hacker program, de még is kevesen jönnek rá! Ami tudja vegyen fel steamra: Chloride.nOmad de NOMAD_HUN néven is fel tudtok venni! A segitsége elõre is kösz!
Rage47
<#mf1>
Zomil
Nekem a patch utáni 3. nap lett meg a pyro set...
Akkor most nekem a legnagyobb a péniszem? 😄
És nem trade-el, és nem is azért mert megvettem, a 2fegyver kiesett, a sapit pedig 4refined metal+class token-el craftoltam 😊

Jim Morrison
na, latom muvelt vagy 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ha a legyõzhetetlen alatt azt érted, hogy 5bõl 4szer megöllek, akkor...😊

Rage47
tudom, hogy megvolt, de le*rom, értitek? 😄 most Nekem lett meg, ezért közöltem
ja amúgy köszönöm diminek(bár úgysem olvassa😄), nélküle nem lenne meg ez a szupcsi set, amellyel most már legyõzhetetlen vagyok
Twetr0x
that was lame, never do that again

Viktor99
Ügyes vagy rédzs és okosabb is mint a többiek. Látod én melletted állok, mert a többiek büdösek! >😞
Twetr0x

Jim Morrison
ez már HIGH SIX

jó de neked nem hiszünk el semmit

Twetr0x
Tesconak igaza van, nekem elõbb megvót 😄

HIGH FIVE

<#boxer><#violent><#violent><#violent>

Rage47
énis<#violent>
én csak vicceltem <#vigyor2>

napiraj

Rage47
<#kocsog>ök