30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#24860 oi! Kérdés: miért van low/ingadozó fpsem? (20-120). Vas: kétmagvas [email protected], gtx 460, 4g ram.
Van esetleg vmi jó cfg normál fps re + nem textúra nélküli grafikára? (más gammák zsírosak)
1680as felbontásban kenem. -
xxxpaulxxx #24859 Hát... ízlések és pofonok.. csak fogják ezt is foltozgatni, hogy ne szúrja a szemed annyira:) -
#24858 volt egy bannerkészítő verseny és hetente beraktam mindenki munkáját -
#24857 Az igazság -
#24856 Itt meg mi a fene történt? Mi ez a logó??? -
#24855 Mert te 2 nappal megjelenés után kezdted el, de én kb béta kezdete után 1-2 nappal Merlinnel együtt. Akkor még én is élveztem.
#24846 - Twetikém, ezen hogy "Az assasin nem onehitel mindent..." hangosan felnevettem. Gondolom ezt te som gondolod komolyan ;)
#24850 - nem -_- :P -
#24845: retardáltság? csak pihentek 'beszélgetnek'. -
#24853 Am Sam and Max sapit már nem lehet kapni, ha megveszed a játékot. Kiszedték.
Az MNC eredetileg a MiNeCraft-nak a rövidítése asszem ,de lehet, hogy az csak MC.
MNC-t tuti nem veszem meg de amit tuti, az a BRINK isteni az a játék. -
xxxpaulxxx #24852 Hát nem tudom mennyire legális... szerintem pont lexarják, mert hát ugye ők is rendesen kapnak lóvét... ugye a sapkák nagy része nem maguktól teremnek... pláne az unusualok:D:D
De az biztos, hogy akkora scammelések lehetnek itt, mint a ház -
PunkZoli #24851 miaszar ezt nem nézi rossz szemmel a valve? ez frankón legális pénzért árulni? -
xxxpaulxxx #24850 OMG... azért létezik pofátlanság:D
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1732740
110 dollár egy max sapiért?Oo
De tuti lesz rá vevő:D
V3ki nem akarod megvenni?:D -
xxxpaulxxx #24849 Ne hisztizz! -
#24848 így van, ide csak komoly pro-k járnak. (meg vicces videókat linkelők) -
PunkZoli #24847 tf2 or GTFO! -
#24846 Az assault mindent onehitel és sok hp-ja van.
Az assasin nem onehitel mindent és a hp-ja kb megegyezik egy fűszáléval.
DO THE MATH :D -
#24845 be lehetne ám már fejezni lassan....elegem van a kettőtök retardáltságából...
menjetek, és nyissatok neki egy topikot; xxxpaulxxx, te meg elmehetnél a valve hq-hoz tisztára nyalni robin és gabe hátsó fertáját....vagy játszad máshol a fanboi-t -
xxxpaulxxx #24844 Eleinte a Téefkettőben sem volt... és hát tudod... "ez a játék pofátlanul másolja a tf2-t" -
#24843 HÁT ÉPP EZ AZ ! NINCS BENNE!!! SAPIKAT NEM LEHET CSERÉLNI !!!! -
xxxpaulxxx #24842 :D:D
Nincs benne... ezért nem is értem, hogy V3ki miért fikázza ezt is, 2 nappal a megjelenése után:D:D -
#24841 de ugye van benne store? mer az a lenyeg, meg a trade ! -
xxxpaulxxx #24840 Igen, eddig 4 órát játszottam és tetszik... élvezetes.
Egyedüli negatívumnak a (remélhetőleg csak egyelőre) kevés pályát mondanám... -
#24839 félszemű + feka mondja != igaz -
#24838 Játszottál te ezzel játékkal valaha? Hihetetlen ez a játék. Én voltam a hülye hogy nem másik accra vettem. Most ugy eladnám a picsába. És igen twet akik csak assaval mennek azok kutyáámajmok. Ezt egy félszemű feka mondja szóval igaz. -
xxxpaulxxx #24837 Hát akkor használd a jetpacket:P
#24834: Steamfórumon eladod őket vasért, azokból veszel sapkát és azokat eladod cashért:D -
#24836 tárgyakat nem vesz senki, csak sapkákat pénzért -
#24835 itt -
PunkZoli #24834 tudtok olyan fórumokat ahol valódi kessért lehet eladni tárgyakat? nem sapikat hanem tárgyakat... van egy oldalnyi tárgyam amit úgy sem használok -
#24833 Én pl assaultra gyúrtam, (vajon miért? van pipeja és feka :D) de így is kurva sokszor beszoptam és nem számítottam én se gyenge assaultnak bétában. OP és kész. -
#24832 ez meg nem volt vicces -.- -
#24831 (kedvencem az assasin. vajon miért.)
Kurva könnyű kiszúrni őket. Próbálj meg egy jó assault ellen játszani. Na AZ kibaszott lehetetlen. -
xxxpaulxxx #24830 Aki megveszi nekem azt a Sam and Max játékot, amiért lehet Max sapit kapni, az kap egy steamet -
#24829 ez már kezd komolytalan lenni -.- -
#24828 Aki nem vesz nekem semmit, az utal sok pénzt a számlámra. -
#24827 Aki megveszi nekem a Valve-t az kap egy TF3-mat. -
#24826 Aki megveszi nekem amit megvesznek másoknak, megveszem azt amit mások neki megvettek. -
#24825 Aki megveszi nekem a Magickát kap egy bill sapkát -
#24824 -
#24823 ahhoz le kellett volna gorgetnie, hogy lassa :D -
xxxpaulxxx #24822 Már elsütöttem:P -
#24821 Aki megveszi nekem az MNC-t... JA már megvan :D