30108
  • Dopti
    oi! Kérdés: miért van low/ingadozó fpsem? (20-120). Vas: kétmagvas [email protected], gtx 460, 4g ram.
    Van esetleg vmi jó cfg normál fps re + nem textúra nélküli grafikára? (más gammák zsírosak)
    1680as felbontásban kenem.
  • xxxpaulxxx
    Hát... ízlések és pofonok.. csak fogják ezt is foltozgatni, hogy ne szúrja a szemed annyira:)
  • Rage47
    volt egy bannerkészítő verseny és hetente beraktam mindenki munkáját
  • csokalaci
    Az igazság
  • Fpocok
    Itt meg mi a fene történt? Mi ez a logó???
  • Viktor99
    Mert te 2 nappal megjelenés után kezdted el, de én kb béta kezdete után 1-2 nappal Merlinnel együtt. Akkor még én is élveztem.

#24846 - Twetikém, ezen hogy "Az assasin nem onehitel mindent..." hangosan felnevettem. Gondolom ezt te som gondolod komolyan ;)
    #24850 - nem -_- :P
  • Jim Morrison

#24845: retardáltság? csak pihentek 'beszélgetnek'.
  • sLINKy
    Am Sam and Max sapit már nem lehet kapni, ha megveszed a játékot. Kiszedték.
    Az MNC eredetileg a MiNeCraft-nak a rövidítése asszem ,de lehet, hogy az csak MC.
    MNC-t tuti nem veszem meg de amit tuti, az a BRINK isteni az a játék.
  • xxxpaulxxx
    Hát nem tudom mennyire legális... szerintem pont lexarják, mert hát ugye ők is rendesen kapnak lóvét... ugye a sapkák nagy része nem maguktól teremnek... pláne az unusualok:D:D

De az biztos, hogy akkora scammelések lehetnek itt, mint a ház
  • PunkZoli
    miaszar ezt nem nézi rossz szemmel a valve? ez frankón legális pénzért árulni?
  • xxxpaulxxx
    OMG... azért létezik pofátlanság:D
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1732740
    110 dollár egy max sapiért?Oo
    De tuti lesz rá vevő:D
    V3ki nem akarod megvenni?:D
  • xxxpaulxxx
    Ne hisztizz!
  • Aquir
    így van, ide csak komoly pro-k járnak.                          (meg vicces videókat linkelők)
  • PunkZoli
    tf2 or GTFO!
  • Twetr0x
    Az assault mindent onehitel és sok hp-ja van.
    Az assasin nem onehitel mindent és a hp-ja kb megegyezik egy fűszáléval.

DO THE MATH :D
  • sonic syndicate
    be lehetne ám már fejezni lassan....elegem van a kettőtök retardáltságából...

menjetek, és nyissatok neki egy topikot; xxxpaulxxx, te meg elmehetnél a valve hq-hoz tisztára nyalni robin és gabe hátsó fertáját....vagy játszad máshol a fanboi-t
  • xxxpaulxxx
    Eleinte a Téefkettőben sem volt... és hát tudod... "ez a játék pofátlanul másolja a tf2-t"
  • Jim Morrison
    HÁT ÉPP EZ AZ ! NINCS BENNE!!! SAPIKAT NEM LEHET CSERÉLNI !!!!
  • xxxpaulxxx
    :D:D
    Nincs benne... ezért nem is értem, hogy V3ki miért fikázza ezt is, 2 nappal a megjelenése után:D:D
  • Jim Morrison
    de ugye van benne store? mer az a lenyeg, meg a trade !
  • xxxpaulxxx
    Igen, eddig 4 órát játszottam és tetszik... élvezetes.
    Egyedüli negatívumnak a (remélhetőleg csak egyelőre) kevés pályát mondanám...
  • Jim Morrison
    félszemű + feka mondja != igaz
  • Viktor99
    Játszottál te ezzel játékkal valaha? Hihetetlen ez a játék. Én voltam a hülye hogy nem másik accra vettem. Most ugy eladnám a picsába. És igen twet akik csak assaval mennek azok kutyáámajmok. Ezt egy félszemű feka mondja szóval igaz.
  • xxxpaulxxx
    Hát akkor használd a jetpacket:P

#24834: Steamfórumon eladod őket vasért, azokból veszel sapkát és azokat eladod cashért:D
  • Rage47
    tárgyakat nem vesz senki, csak sapkákat pénzért
  • Jim Morrison
    itt
  • PunkZoli
    tudtok olyan fórumokat ahol valódi kessért lehet eladni tárgyakat? nem sapikat hanem tárgyakat... van egy oldalnyi tárgyam amit úgy sem használok
  • Viktor99
    Én pl assaultra gyúrtam, (vajon miért? van pipeja és feka :D) de így is kurva sokszor beszoptam és nem számítottam én se gyenge assaultnak bétában. OP és kész.
  • Jim Morrison
    ez meg nem volt vicces -.-
  • Twetr0x
    (kedvencem az assasin. vajon miért.)

Kurva könnyű kiszúrni őket. Próbálj meg egy jó assault ellen játszani. Na AZ kibaszott lehetetlen.
  • xxxpaulxxx
    Aki megveszi nekem azt a Sam and Max játékot, amiért lehet Max sapit kapni, az kap egy steamet
  • Rage47
    ez már kezd komolytalan lenni -.-
  • Jim Morrison
    Aki nem vesz nekem semmit, az utal sok pénzt a számlámra.
  • Narxis
    Aki megveszi nekem a Valve-t az kap egy TF3-mat.
  • Aquir
    Aki megveszi nekem amit megvesznek másoknak, megveszem azt amit mások neki megvettek.
  • Rage47
    Aki megveszi nekem a Magickát kap egy bill sapkát
  • csokalaci
  • Jim Morrison
    ahhoz le kellett volna gorgetnie, hogy lassa :D
  • xxxpaulxxx
    Már elsütöttem:P
  • Fabio Capello
    Aki megveszi nekem az MNC-t... JA már megvan :D