Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Nem ismerem névrõl õket😞
Unbaised
Sober stuntsman sapka kéne! Pugilist's Protector-t adnák érte... LOL XD

Jól van nekemis 😄 Mit szóltok az új update-hez? Sztem spy-nak nagyon állat lett de soli is jó!
Kár hogy a demot még nem adták ki<#rinya><#email><#violent>

na van sober stuntsmanem 😄

bigapó
Ezt nekem válaszoltad?

Egyébként mit kellett volna tennem? eltrade-elnem valamire a ládát? 1300 Ft- nem vágott földhöz és lett belõle 2 kulcs, szóval következõnek is adok egy esélyt, de az lesz az uccsó.

The Matrix has you...

Viktor99
Hát ja a végével elrontotta az egészet :[
Zomil
lol a végén azért nem erre számitottam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
sonic syndicate
http://home.scarlet.be/~rt022830/steamirc.htm

Zomil
link? 😊

Amugy nekem pyro+sniper, mind2 nagy kedvenc 😊
Pyronál nincs jobb élmény mikor critzkrieg-es demo/soldier+medic párosra visszafujod a rakétát/pipe-ot, azok meg értetlen arcal néznek utána 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
Rage47
Utánzós😊
Twetr0x
tudom, csak geci vagyok. Egyébként nekem is spy.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rage47
gondolom a kaszt és a class szót akarta összehozni valahogy 😄
melyik a kedvenc szervered Simkó?
Rage47
Spy
Twetr0x
attól függ. Mi az a casst?

amúgy mi a fav. casstotok?

attól függ mien? xD<#fejvakaras>

Jim Morrison
bind "w" "+forward; say VAN SAPIM KINEK KELL????; wait 3200; explode"

igy meg fel is hivja magara a figyelmet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
Amugy sztem nem tartana sokkbol a valve-nek csinálni egy beépitett irc-hez hasonlo felületet

már van, már írtak rá plugint is

Twetr0x
bind "w" "+forward; say VAN SAPIM KINEK KELL????"

így még jobb, mert elõre is mész 😄

Jim Morrison
en is 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
"bind w "say VAN SAPIM KINEK KELL????" "
😄DDDD
remélem majd valaki ezt használja 😄

Jim Morrison
ja, tok folosleges. be kell bindelni azt cso.

bind w "say VAN SAPIM KINEK KELL????"

Zomil
Amugy sztem nem tartana sokkbol a valve-nek csinálni egy beépitett irc-hez hasonlo felületet, mert azért ingame szerintem sokkal közvetlenebb, mint ahogy te is irtad. A forumos megoldás nekem annyira nem szimpatikus és nem is "real time".

Twetr0x
Meg ugye vannak külön trade szerverek, amik azért jók, mert sokkal közvetlenebbek a fórumoknál. Nem nehéz megtalálni, filternél a pályához be kell írni, hogy "trade_" és már talál hatezret. Nekem pl. ilyen szerón lett új spy satyim.

Zomil
facepunch-on pl. külön plugin raktak fel: ha /trade-el kezded akkor más szinnel jelenik meg a trade, nagyon hasznos, legalább jól elkülönül a rendes chat-töl 😊
amugy nem kell azt mindig irogatni ctrl+c és utána kb. fél másodperc mikor ujra el akarod küldeni 😊

Rage47
<#eljen>
sonic syndicate
azt kéne csinálni, hogy szerveren ne lehessen tradelni

sonic syndicate
nos, rosszul látod, így viszont csak a helyet foglalják, akik viszont érdemben játszanának, 2v2 van

ellenben, lehet(ne) trade-elni minden tf2-es fórumon, ubercharged.nert fórum, spuf-on még külön (al-)fórum is van neki(!), etf2l-en is van ilyen topik, ozfortress stb szvsz minden tf2-vel foglalkozó fórumon van ilyen topik

másrészt, még külön irc csatornát is hoztak létre Quakeneten, csak trade miatt

Rage47
De hogyan tudnának máshol tradelni? Szervereken a legkönnyebb üzletelni, hisz ott játszik mindenki.
woy
Mert külföldön kirakják õket mint a macskát szarni.

mert a magyar játékosok 90%a 12 éves és szerinte tök menõ tradeléssel foglalkozni ahelyett hogy meggátolná hogy betolják azt a szart...

Rage47
Miért van az, hogy az összes magyar szerveren megy a folytonos trade, külföldi szerverek (német, francia) viszont csak néha-néha látom, hogy valaki erre vetemedik a chaten?
kakaoskalacs
Kapsz érte 2.-es dobozt Degreasert Homewreckert meg meg valamit nah?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Mit adnál érte?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

TheGrinder
mit kérsz érte?

Eladó egy nametag!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
lol, vettél egy kulcsot? <#idiota>

magadra vessél...backburner jobb lett volna?😄

kakaoskalacs
elirtam FAIL

kakaoskalacs
nekem csak 2 lában de 2.szeriásak 😞(((

bigapó
Az mennyire tisztességes, hogy a ládámból egy szaros lila festék pottyant ki? ezért fizessek ezeknek a majmoknak???

The Matrix has you...

Narxis
lol, erre a rajzfilmre emlékszem xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
*ládám

sonic syndicate
4 lábám van, 3 elsõ szériás, egy 2. szériás

Twetr0x
tõlem sem! (+ a két doboz, ugye)

Jim Morrison
zsoké

Rage47
nem kapsz bant a topikban, ha nekem adod öket
Jim Morrison
huha, bocsi redzs, de akkor meg varok egy keveset, hatha valaki jobbat ajanl. (mint tweti)