Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kell oda ütni ,lehet fegyverrel is csak akkor megsérted mások érzéseit... elég ha rálõsz kétszer és élsz
Aquir
nem szükséges egyszerre megcsinálni ezt a kettõt

megütés: scouttal (nyilván) üsd meg ütõvel aztán ha egyszer sikerült rohanj el
megölés: csak sebezd minél többször és többször is meghalhatsz közben. Én engineerként lõttem pisztollyal amikor megjelent, közben meg is ölt, csak sebezd távolról amíg legyõzitek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Serpa
mi a trükkje a boss megütésének (melee) majd leölésének, anélkül h végezne velem (godmode nélkül)?

Aquir
troll

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
repost

Aquir
a storeban lévõ plüss sticky bombot meg amúgy meg lehet házilag is csinálni

grat mindenesetre .D<#taps>

Aquir
tévedni: emberi dolog 😉   kicsit szántottam

photoshop

Aquir

király az új map

Rage47
vegre sikerul kikraftolnom a horsemann fegyojat:-D
Rage47
halloweenes mapon spawnol random idõközönként
bigapó
hol van ez a horseman?

The Matrix has you...

Rage47
nem
ha megcsapom egybõl rámront:S
Jim Morrison
kijutt ot achivement, meg ket item meg max ket palya es 535.8MB os az update? kapjak be

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sadist
Én nem vesztek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

november nyóc

Twetr0x
hétvége gondolom. Max egy hét.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Jim Morrison
meddig lesz ez az update? remelem lesz ra idom

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Twetr0x
megcsapkodtad meleevel?

Rage47
Én megöltem elvileg a Horsemannt (kaptam is sapit), de metált nem.
Twetr0x
Azt a 4 sapkát lehet craftolni. 4 refined + 1 haunted vas.

Twetr0x
Gored! achievementtel kapható meg. A lényeg, hogy legalább egyszer meg kell ütni meleevel, aztán assistolni kell a megölésében. Ha közben meghalsz, újra meg kell ütnöd.

csapkodjátok és ha meghal 2en kapnak, elméletileg aki beviszi a halálosat... amúgy szerintem annak ad akinek még nincs
Viktor99
Azt a fejetlen lovas vasat hogy lehet megszereznI?
Zomil
sztem is elég szemét dolog...de ez várható volt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
<#taps><#worship><#worship><#taps>
Tök logikus... megtalálom nagy nehezen az összes class sapkát aztán bekraftolom egy sniper sapkáért...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

új balta= 2 refined + demoman balta + fejetlen lovas vas
saxton sapka= összes class sapka kraft

van új acsívment vagy 5, és sapkák classonként amit random elhelyezett ajándékokban találsz meg
Jim Morrison
most ma uj update? vasarnapig? uj achik is vannak vagy a régiek, amiket használhatunk.

A faszomat... van pofájuk belerakni olyan special limited itemeket, amit nem tudunk lootolni, viszont darabja 10 euró^^

Új Updateben sok minden szép és jó dolog mellett megint kaptunk halloween eventet^^

lolSL
azért van így mert valami nincs letöltve teljesen
nézd meg a tools menüpontot is, lehet az egyik sdk.

sonic syndicate
ja, merthogy ahol játszol, ott a csapat scoutból, engibõl és heavybõl áll? ez az alapvetõ ok, hogy vesztetek

másrészt, ez scout-über is hasznos tud lenni, fõleg kritz-cel

Sadist
Ja, aztán rányomja a charge-ot egy engire vagy egy scoutra, zseniális ötlet, a kocsi meg begurul magától 😄
"Cart will not push self!"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jim Morrison
uj steam update ota szar

jó, nekem is van hogy napokig ilyen, aztán magától eltûnik 😄

Rage47
de nekem fél éve már:S
bugos szar azt kész, nekem is néha ilyen 😄

Rage47

Tudja valaki, hogy miért ilyen a Steamem a tálcán MINDIG? Most raktam újra a wint, szal jónak kéne lennie. Azt is csináltam már, hogy az elõzö winemen teljesen letöröltem a Steam könytárát, majd újra felraktam, de ugyanígy maradt. Tanácstalan vagyok.
mert ti vagytok csárli angyalai
sonic syndicate
medic > heavy

Narxis
Hogy õ is gyûjtse az übert.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sadist
AHAHA, elsõ perc annyira tipikus 😄 Imádom amikor egy 10 fõs csapatban van 3 sniper meg 4 spy.
Másik kedvenc, amikor van két heavy, de csak egy medic, beállok medicnek, elkezdem gyûjteni az übert setupban, erre a baromállatja szintén medicre vált. MINEK?

Aquir
ez királyos

Rage47
Játssz vele angolul és megoldva😄
De. Állítsd át angolra a Steam nyelvét és teljesen angol lesz a játék is.

TheGrinder
Nem lehet az ellen tenni, hogy ne félig angol, félig magyar legyen??? Baromira idegesítõ!!!