Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megütés: scouttal (nyilván) üsd meg ütõvel aztán ha egyszer sikerült rohanj el
megölés: csak sebezd minél többször és többször is meghalhatsz közben. Én engineerként lõttem pisztollyal amikor megjelent, közben meg is ölt, csak sebezd távolról amíg legyõzitek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
troll
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
király az új map
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
saxton sapka= összes class sapka kraft
van új acsívment vagy 5, és sapkák classonként amit random elhelyezett ajándékokban találsz meg
nézd meg a tools menüpontot is, lehet az egyik sdk.
másrészt, ez scout-über is hasznos tud lenni, fõleg kritz-cel
"Cart will not push self!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tudja valaki, hogy miért ilyen a Steamem a tálcán MINDIG? Most raktam újra a wint, szal jónak kéne lennie. Azt is csináltam már, hogy az elõzö winemen teljesen letöröltem a Steam könytárát, majd újra felraktam, de ugyanígy maradt. Tanácstalan vagyok.
Másik kedvenc, amikor van két heavy, de csak egy medic, beállok medicnek, elkezdem gyûjteni az übert setupban, erre a baromállatja szintén medicre vált. MINEK?