30108
  • FZoleee
    és egyébként van erre is "árfolyam"? :D mert a fejlécben lévő csak refinedekben írja
  • xxxpaulxxx
    Nekem meg most egész jófej... múlt héten egy berliner bucket helmet droppolt:D
  • Rage47
    http://www.sourceop.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=21
  • FZoleee
    egyébként cuccokat pénzért hol lehet eladni? steam fórumon csak item-item trade topikokat találtam
  • Jim Morrison
    nekem meg nem ad sapit...
  • Dency
    Az szép. Nekem pedig a Hard Counter-t adta be heavyhez :D
  • NEOreg3
    2 refined + fekete festék

NA?NA?NA????????
  • xxxpaulxxx
    Fuck yea.

• UltraZord
    ez a mostani tf blogos hír mit jelent?
    szűkitették a kört vagy ez az összes vidi battleje még mindig?
    mondjuk holnapig tart csak, kiváncsi leszek melyikek győznek mert én egy darab jót sem láttam :(
  • Jim Morrison
    jajj, ez a sok piros x :D
  • tototto
    na ez most nekem új mióta van ilyen checklist hogy miből mennyi van, midnenesetre legalább tudom milyen fegyőkat kell szerezni még tf2items
  • Viktor99
  • Dency
    Csak nem.
  • UltraZord
    vacban
  • Dency
    Ahhhha. Kösz az infót
  • Aquir
    dead ringer (fegyver) bejövő sebzéskor álhullát dob és láthatatlanná tesz.
  • Dency
    Spy-nál van egy ilyen achievement: "Ölj meg egy ellenséget 20 másodpercel azután hogy színlelt halálra kényszerített"
    Mi a picsa az a színlelt halál?
  • Viktor99
    SAM miatt már sírtak egyszer itt azt hiszem szóvl inkább hanyagoljuk
  • NEOreg3
  • xxxpaulxxx
    Akkor már SAM-mel egyszerűbb:D
  • Viktor99
    fassetudja miért a profilomt linkeltem be :/ tatyó bizonytéknak
  • Viktor99
    Aki nem bírja ki hogy nincs meg neki a kamerasapi -_- (kipróbálva, működik)

• Dency
    Tegnap azon voltam egész nap hogy megcsináljam, eredménytelen.
  • Zomil
    a teleportos tuti bugos...nekem már rég megvolt az az "acsi" és pár patch-el ezelött megint azt irta, h nincs meg...
  • Jim Morrison
    annyit airshotoltam ogc n, badlandsen, hogy azt irtak : jim te nagyon szerencses vagy ma
    :DDDD
  • NEOreg3
    igen, úgy is lehet
  • Dency
    Aha kösz szépen.
    A teleportos dolgot már próbáltam többször is, megöltem az ellent időn belül de nem adta meg achievementet.
    Egyébként úgyis lehet hogy én vagyok engineer és a saját teleportomat használom és ölöm meg az ellent?
  • NEOreg3
    úgy nyerjen a csapatod 2forton, hogy amikor letelik az idő, több pontotok legyen, mint az ellenfélnek (fontos, hogy úgy legyen vége a pályának, hogy letelik az idő)

másodiknál belemész egy teleporterbe és miután kijössz a másik végén, meg kell ölnöd valakit az ellenfél csapatából 5 másodpercen belül
  • Dency
    Srácok az mit jelent hogy "Nyerj 2-forton kizárással"
    Valamint : "Kill an enemy within 5 seconds of you traveling through an Engineer's teleporter."
    És még lenne pár dolog amit nemtudok, aki esetleg jobban tud angolul segítene?
  • csokalaci
    Az egyszerűen szánalmas.
  • Rage47
    ilyen videót találtam, hogy Garrys mod sötét titkai:D 8 perces
  • NEOreg3
    megnéztem párat

iszonyatosan sok a bűnrossz/túl hosszú/nem odavaló/nem is tf2-s videó
  • NEOreg3
    itt
  • Rage47
    azt tudom, de hol vannak a videók?
  • NEOreg3
    saxxy awards
  • Rage47
    miről van szó?
  • kotar
    Az a baj,hogy egy kategóriába beleszór ilyen idióta videókat amiknek közük sincs a tf2-höz. Én meg egy kategóriában az egyik haverom videóját kerestem és ezért fél óráig csak frissítettem és update-eltem és nyomát se láttam,na meg hogy a kategban más kateg videói is benne vannak fölöslegesen pl 2-ször ráfrissítettem és 2. alkalommal látom ugyanazt a vidit csak már más ellenféllel.Kifáraszt időnként a VALVe.
  • PunkZoli
    hát ez így nagy idiótaság kiszarni az összes videót, hogy szavazzon a nép
    amúgy sem fognak megnézni 3 párnál többet... így az nyer akit a random többször dob előre
  • Sadist
    Heti tárgy limit van, 8-10 tárgynál nem kapsz többet egy héten, még akkor sem, ha rendesen játszol.
  • Sadist
    Ez csak akkor lenne érvényes, ha a Valve boltjában adhatnád el a cuccaidat. A tárgyak bolti értéke és a játékbeli értéke közt nincs összefüggés, ezt jobb, ha el is felejted.