38
-
BMW M3 GTR #38 Valaki megtudja mondani hogy mire jó a Standard Of Heroes?? -
csemete #37 nagyon BRUTÁLIS -
#36 Állítóla ha kiadták már a Warcraft III kiegjét, az meg a napokban megtörtént.:) -
#34 Azt szeretném megkérdezni hogy hogy rakjam fel a diablo lod 1.09d-s patch-et?Amikor felteszem akkor minden oké de utána kéri a cd!Felrakom a crack-et és utána a sima 1.09-es patch lesz fent nem az 1.09d!Azt megnéztem hogy miután felrakom és mégegyszer fel akarom tenni akkor kiírja hogy már nem lehet mivel fent van!Valaki tud mondani olyan oldalt ahol az 1.09d patch-hez van crack?
Vagy valahogy méshogy meg lehet oldani?
Előre is köszönöm!
-
#33 az a sima diablónál van -
#32 köszi szépen -
#30 nekem tök random kódot kell írni. -
#29 valaki megtudná adni a kiegészítő CD kódját?
-
ft77 #28 Ha anyázni akartok jöhet a mail ide: [email protected]
Többieket meg üdvözlöm sok tisztelettel! -
ft77 #27 Muki Luki: Szegény meg fogsz hallni :) Azért gondolom mert senki nem fogja megadni azt a kódot amivel bnetre tud menni. Mivel utána akor már Ő nem tud felmenni. :)
Warrior: modokat találhatsz itt: http://www.planetdiablo.com/phrozenkeep
most pedig jöhet a hála
A diosuxxolok meg gondolkodjanak el hogy az Ő játékukban nem lehet-e hibát találni? -
ElDiablo #19 Azért jó ez a D2anyázók és
elvakult fanatikusok közti vita :)
megjegyzem én több mint 1 évet nyomtam Dio2t, de tele van a tököm a hibáival s a dilettáns programozással. S ez utóbbiért nehogymár én legyek a hibás "mert nem írok jobbat". A programozó programozzon rendesen, az a dolga. Ha a szomszéd pék olyan kenyeret csinálna, mint amilyen programozásilag a Dio2, akkor nem tőle vennék... -
#11 Diablo 2 suxx! Diablo 2 LoD suxx addon! Hajra! -
#2 ja