Project IGI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a project igi 1ben lehet hálózni??
-d<#banplz><#taps>

Ja..
Kül ahogy benéztem trainer nélkül, nem is volt nehéz easy-n 😄DDD
Úgyhogy nem hajlok rád ;P

eZo
kevés ilyen jó játék van sajnos...
"uncsi", hát ezt nagyon nem mondanám és szted God Mode-val izgisebb lenne <#mf2>

<#lama><#taps><#banplz>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Még most se 😄

Hi!
MEgint elkezdtem játszani...de uncsi..nem tud vki trainert, amiben god mode és végtelen lõszer van?
mert nekem van egy csak nem müxik!
Régebben ment :S

Andora
még nem.

Hello!
Megjelent már A Project I.G.I.3?
Hi! MI A NEHÉZSÉGI SZINT?
Akármelyiket állíto, be, uggyanazzzzzz a jjjáték nehézsége!
Help me!

[email protected]
Sziasztok igi-se k.
Olyan problémában, hogy amikor kiakarok lõni egy tankot és elõakarom venni a páncélöklöt, amint lenyomom a 8-as gombot vagy nagyobb robbanásoknál a játék kiugrik és mindent kezdhetek elõröl.
Kérlek benneteket, hogy ha tudtok segítsetek.
Köszi kavics0
Shep
Ja értem, majd megnézem ha úgy döntök nekivágok megint.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én ahogyan emléxem, amikor kreálsz egy nevet, akkor állíthatod be.
Shep
Hol van benne a nehézségi fokozat? Mert én úgy emlékszem a ripben nem volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Epp az elobb ertem a vegere az 5. kuldetesnek.
Ja es ez mar a masodik menet, csak most nem easy-n hanem hard-on...
Shep
Nem ezt magyaráztam én is?

Szerintem nincs szele a terepnek, a gep dinamikusan szamolja ahogy mesz elore. Kulonben mi a francnak lenne ilyen nagy? El lehetne takarni a jatek szelet magas hegyekkel amin nem tudsz keresztulmaszni, vagy vizzel. Talan akkor gyorsabb is lenne a grafika mozgatasa.
I.C.ram
kar hogy nincs benne Multi
Shep
Csak nem megtaláltad a végét? Vagy esetleg csak kitartó voltál és a monitorod járta meg, amit egyébként nem hiszek?

Azert nem semmi a terep merete mi?
Shep
Azért csak próbálkozz ha elég sokáig kitartóan mész a vége felé lehet hogy el is éred. Ami szinte tuti mert ha máshogy nem is de úgy biztosan elérheted, ha felforralod a monitort, akkor aztán ott a vége fuss el véle, de mondom ez nagy kitartást, és persze fáradhatatlanságot kíván.

Én qrva sokáig elrohangáltam, még el is tévedtem. Komolyan. Újra kellett kezdeni. Nem találtam vissza. Szerintem Shep-nek igaza van. Nincs széle. Viszont nagyon valós így a helyszín. :-)
Shep
Nem olyan mint a DF? Nem generálja a pályát folyamatosan?

Shep
ha nem lonenek le nem lenne érdekes

Shep
az a dolguk, gyakorolj többet.

Shep
Az majd akkor robban fel ha a helikopterleszállóhoz érsz ha jól emlékszem.

Shep
Srácok van egy másik project igi topic biztos nincs már benne a 100-ban sem de ott szinte minden pályához találtok valami okosságot.

Kánya egyébként a második pályán pontosan hol akadtál el?

Sziasztok!

Most elakadtam a 8.palyan,kellene egy kis segitseg!!! 😊
Atis
Koszi mindenkinek a segitseget, egyenlore sikerult tovabbjutnom! 😊
Bye
Atis
Sziasztok!
Elakadtam a 6. palyan, aminek a neve "Get Priboi"!
Mit kell azon a palyan csinalni, es hogyan? Mert en mar minden lehetseges dolgot kiprobaltam, de valoszinuleg pont 1-et nem, ami a megoldas lenne! 😊 Segitsen valaki...! Koszonom! E-mail: [email protected]
bye
Atis