29
Hogyan lehet menteni barmikor a FF7-ben, cheat stb..
-
Spaceghost #29 Vista alatt elindul a PC verzio? 8800GTS-el? De úgy hogy nem softveres hanem 3d-s? -
#28 Yuffie: Yunon közelében van erdő, ott kell mászkálni,amíg meg nem támad(Mystery Ninja néven fut ekkor még :D )5-ből 1x általában ő támad, de türelem.
Miután elverted,lehet vele beszélgetni, itt arra figyelj, hogy ne lépj a menübe és a mentőhelyet se használd,mert akkor meglóg. Ugyanez történik ha a rossz válaszokat adod neki. A helyes válaszok:
"Not Interested","......petrified","Wait a second!","......That's right","......Let's hurry on" . Ha minden okés volt,akkor csatlakozik (Wutai-ban majd jól átver, de ne aggódj, visszajön ^^)
Vincent: Niebelheim-ban a Shinra Mansion pincéjében van egy koporsóban, ajtó zárva. A kulcs az épület egyik szobájában vana széfben. A széf kódja szét van szórva az épületben, például ahol vmi nyikorgást hallassz a padlón,ott kell vizsgálódni. Namost nem tudom hogy meg kell e őket találni, vagy simán lehet e őket használni így hogy ideírom a megoldást.A kód(4számjegyű): (1)Jobbra 36, (2)Balra 10, (3)Jobbra 59, (4)Jobbra 97 . A kódokat 20 mp alatt kell bevinned, szóval gyorsnak kell lenned, de vigyázz, a számokon nem szabad túl menned. Teszemazt jobbra 36-nál ha túlmész , és mondjuk 37-ig tekered,akkor már nem is jó,mert akkor már balra 1 lesz ,hogy korrigáld, körbepörgetnia számokat meg sok idő. Na mind1, ha kinyitottad a széfet jól ráttámad egy boss, kis szinten elég izzasztó. Ha leverted kapsz egykulcsot (meg red13-nak egy limitet).Azzal ki tudod nyitni a pincében az ajtót ahol akoporsó van. Vizsgáld meg és beszélgess kicsit Vincenttel, nem nagyon akar kötélnek állni, de ha kimész a teremből akkor utánad jön és csatlakozik. -
grigorij #27 hali!
nekem kevésbé technikai problémám volna: most tartok annál a résznél, ahol
az első weapon megtámadja az ágyút. nos az a problémám, hogy hiányzik 2 karakterem (Vincent és a csillagdobálós csaj :) ). de olyan szinten, hogy még fel sem vettem őket mivel nem tudom, hogy hol tudnám őket felvenni. légyszi segítsen vki, megmondani, hogy hol tudnám utólag is felvenni őket, már ha ez lehetséges.
köszi! -
Darth981 #26 Nem indul az ff7 mikor elinditom beakad a hang es kilep.
Miert lehet? -
Darth981 #25 Figyu Aki tudna segiteni nekem letoltesben barmelyik resz jo az vegyen fel msn re
[email protected] -
#24 amikor dt4-vel megnyitom az 1-2-3cd bármelyikjét akkor vmi rejtett mappa meg fájlok jönnek elő meg vmi system ikon is. ha esetleg segít. pls help nagyon fontos lenne -
#23 ha még vki benéz errefele az mondja már meg hogyan kell elinditani a ff7-et,mivel letöltöttem és igy még nem találkoztam warezos gémmel. ha talán segit(Final Fantasy VII [NTSC-US] 3CDs -~mininova.org~-) ELŐRE is KÖCCE -
#22 a pc-s vagy a ps-es verzijot? a PS-eseket megtalalod az emuparadise.org ps rom oldalan; a VII+IXet név szerint; a 8as (pc-s+ps-es is)bittorrent-tel tölthetö a torrentreactor.net -röl... Ott proba; sztem fenn van uyganott FFVII is... -
Fruta #21 Sziasztok! Honnét tudnám megszerezni a 7. vagy annál újjabb részeket? -
#20 Komolyan? El se hiszem! Minden tiszteletem az övé! Honnan szedhetném le? -
#19 linket!
thx YarYar! -
#18 Seth ezt beszoptad. Ugyanis a 100%-os forditassal ELKESZULT YarYar!
Köszönjük neki minden FF8 fan nevében! -
#17 :) -
#16 Yar Yar-nak üzenem hogy végelgyengülésben fog meghalni. Sok lesz az neked. -
na végre sikerült újra megszereztem és úgy gondoltam h végigtolom megint de, amikor Chocobo zsoké leszek és pont mennék versenyezni a buggyért egyszerüen kifagy a játék :( szoval ha bárki tud vmi segítséget azt örömmel venném ..
-
#13 sztem vmi lejárt vmi divx és azért -
YarYar #12 Nem tok segíteni, de mivel ide van írva az FF8 így pofátlanul ide is elterjeszkedem. Elkezdtem fordítani, érdekel valakit? -
#9 Megy xp alatt a FF7? -
jimmysam #6 Kösz Viking, letöltögettem a cheateket, remélem valamelyik segit! -
Viking #5 Bazz, nemtom mit baszok el mindig, de itt a link mostmar: xcheater -
Viking #4 Bocs, valamit elirtam az elozobe... Szoval:
Keress cheateket az XCheater-en! -
Viking #3 Nem ismerem ezt a jatekot, de keress cheateket az -
#2 Sajna en meg nem tartok itten a jatekba. -
jimmysam #1 Kérlek benneteket segitsetek!!! A FF7-ben amikor az első weapon megtámadja a várost és a félig interaktiv movie lezajlik, majd Tifa-val a végén bemennék a kapitány fülkébe, a hidhwinden, akkor lefagy a játék. Már próbáltam sok mindent (3x), de még lenne egy-két ötletem és szeretném a játékot is végig játszani (hamár eljutottam idáig, pláne, hogy tetszik is bár régi játék, de még az FF8-at nem szeretném elkezdeni). Na szóval please help.
Olyan cheat-et keresek amivel bárhol tudok menteni, "save anywhere". PSX-re találtam de a PC-s változatra nem:(