54
cd iras-szivas
  • chabsy
    Ez vicces :) Feltettem egy 9.5 Bb os op rendszert ami melé nem szándékozom kölön DVD -CD iro progit felrakni mivel tartalmaz egyet :) Gondom te még nem vetted észre :) A média pélyerel egyszerűen lehet zenét kiírni fogod a kivánt számokat és behúzod a jobb oldalt levő kis ablakba (kb 700 mb nyi mp3 formátumút) és ö felajánlja hogy 9 cd re kiírja! A beállításokban nem látok kiírt audio formátum rubrikát. Akol hol keressem???????
  • Panzeradler #53
    Chabsy te milyen nyelven írsz? Próbáltam meg fejteni de nem sikerült.:/
  • chabsy
    mi a baj?
  • tommygear
    pff miez
  • chabsy
    A win 7 el hogy tok dvd másolni??
  • chabsy
    Hogy tok mp3 mat kiírni???? A win 7 el máas (pl néto nélkül)
  • adeee
    gina gina, óóó lolobridzsida
  • mugab
    Hát ez szomorú....
    Ha konkrétabban teszed fel a kérdésedet tán választ is kapsz (persze nem biztos)..
  • chabsy
    A cd iroval vannak a gondjaim Ezek a hangerő kigyenitő meg a szám közti szünet eltüntető funkció tetszik. De nem tom hogy tok mp3 mat írni meg a dvd másolást se találom.
  • Cat 02 #45
    van itt vki ? :D
  • Vlala #44
    na ez egy elég nagy butaság volt... minek írod ki vinyóra?
    (és ugye ismered a gamecopyworld.comot?)
    Mondd azt, hogy kalózkodni akarsz a CD-iddel, vagy kölcsönkaptál egy gamet, amit át akarsz írni, és rögtön többen segítenek. Egyenes kérdés, egyenes válasz.
  • tlouise
    Tudna vki abban segíteni,hogy mit jelent az ATAPI Error hibaüzenet?
    Mer náloam már párszor előfordult!
  • Dr Szalacsi
    Van egy eredeti játék cd-m amiről szeretnék biztonsági másolatot csinálni. Viszont egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, ha képfájlt akarok csinálni vagy a CloneCD-vel akarom megírni lelassul az adatok beolvasása 1-2 kbyte/s sebességre és így napokig csinálná. A winyóra fel lehet tenni de ha megpróbálom kiírni a nero-val hibás lesz a CD.Légyszi valaki segítsen.Olyan progi kéne ami hibakihagyással bír winyóról kiírni CD-re.
  • Assassin
    Remélem nem lesz rá szükségem soha(mikor a pécsi ügy kipattant már akkor láttam ezt a weboldalt,kíváncsiságból megnéztem)..
  • Lteebee
    Hasznos lehet.
  • MuERTe
    az érdeklődőknek itt van egy link:
    http://www.extra.hu/verebics/
    nem árt elolvasni.
  • Efreet
    Hálás munka lehet ilyen informatikusnak lenni... folyamatos csuklás az egász családban... és elég vastag zseb, hogy lásd melyik cd eredeti, és melyik másolt...
  • MuERTe
    föl lehet igy is fogni.
    mindenesetre ott cseszte el a dolgot ,hogy odaadta a gépet.azt nem lett volna szabad.
    egyébként nem ártott volnak még a cdirás megkezdése előtt utánnanézni ezeknek a dolgoknak.
    pl. ha nincs cdirod de vannak másolt cd-id akkor,mivel nem áll fenn a sokszorositás vádjának lehetösége,csak a gépre fölinstallált pogik miatt pampoghatnak,a többi nem számit.vagy pl.hogy mezei rendör nem foglalhat le semmilyen gépet.
    vannak erre kiképzett "informatikusok" akik kiszerelik a gépből a vincsiket és a cdirót,összeszedik az irott cd-ket és ennyit.
  • Lteebee
    Más pöcse meg a csalán esete.
  • Laalee
    akor az megjobb nemcsak kalozkodas, hamnem csmpészet is... ugyvedet mindenféleképpen ha van zsé kimos minden szarbol lasd eLÖD pajtásunkat...
  • MuERTe
    egy jo ügyvég télleg nem árt.
    ez a jobágymentalitásu meghunyászkodás,hogy imádkozz az ejnyebejnyéért pedig a létező legroszabb megoldás.
  • Efreet
    a fellebezés árthat. a bíróság súlyosbíthatja a büntetést, mert felsőbb szintre kerül.
  • fucko
    A vam es penzugyoroknek valaki bejelentette szerintem hogy a cd-ket kulfoldrol csempeszem es igy hivtak.
    Ezt onnan veszem hogy a haverom mar 1 eve hirdetet
    es megis hagytak.csakis valakit idegesithetet hogy megint csatlakozott valaki a hirdetokhoz,en igy gondolom.Meg most is hirdetnek amugy meg es mindenki leszarja.
    Egy fellebezes meg nem arthat szerintem.
  • Laalee
    azert ezt nem ertem a vpop nak mi köze van a szabalyserteshez? gondolom nem vamarukat arultal...

mindenesetre mielött ugralni kezdesz huzzal el ugyvedhez... ne a netes tanacsokat fogadd meg...
  • Efreet
    tényleg pontosan milyen fajta szabálysértések kerülnek bele az erkölcsi bizibe? mert vannak amik nem...
  • Assassin
    Csak azért mert ebben a nyominger világban ilyen picsám kis dologért már kaptak páran priuszt(ergo el is van baszva a hátralevő életük).
  • Assassin
    Ne akard kihívni a sorsot magad ellen...
    Inkább imádkozz hogy megúszd ejnye-bejnyével...
  • fucko
    Kössz Muerto ez jol esett.
    Ha nem adjak vissza fellebezek és hatha lesz valami.
  • MuERTe
    a multkor beszélgettem valakivel erről a témárol és azt mondta ,
    ha elviszik a gépet hatásköri kihágást követnek el,
    mivel csak adattárolo és sokszorosito eszközöket foglalhatnak le.(vincsi,cd-iro,irott cd.)
    gyári és irhato cd-t ,ha arra nincs irva,nem.
    ha elvitték a gépedet abba fájinul bele lehet kötni,mivel nincs rá joguk!
  • fucko
    A vám és pü-ö-seg kapott el.Jegyzőkönyv volt azonnal,majd 3honap mulva atadtak a rendorsegnek.
    4honap mulva hivtak be,hogy lezartak a nyomozast,es majd kapok beidezest az ugyessegre.Ez volt 2 honapja es a faszom ki van mar.
    Mar az sem erdekel ha nem adjak vissza a gepet csak haddjanak beken.
    De egyebkent fellebezni nem lehet a gep visszadasa kapcsan?
  • dewdew
    Rossz hirem van:
    A gepednek bucsut mondhatsz, mert az osszes kocsog ostoba rendor nem ert hozza, de a rendorsegen is vannak informatikusok, akik meg tudjak, hogy a gep akkor is gep marad a birosagon bizonyitekkent, ha csak egy S3 Trio van benne, meg 16 mega RAM. a vinyo-t meghagyjak, mert ugye azon van a bizonyitek, de ami viheto, azt viszik, vagy kilopjak. Igy megy ez sajnos mindenhol.
    Hogy lesz-e belole ugy, nem tudom, remenykedj, de van egy rendor haverom, tole megkerdezem, ilyenkor mi van.
    Egyebkent jegyzokonyvet vettek fel, es teged is bevittek, vagy mi? Csak elvittek a gepet es ennyi? Mert akkor az mar regen a rendorfonok fia asztalan figyel.
  • fucko
    Mi a faszomrol irtok itt.
    Azt mondja meg valaki,hogy a gepet visszaadjak-e?
    A fraszt hozod ram azzal a bortonkoktellal.
  • Efreet
    én csak a literes kannába szoktam 2-3 filtert beledobni... este. reggelre fincsi lesz :)
  • Laalee
    joisza a 15-20 filtertes tea börtönkoktél :)
    kiut a csersav rendesen :)
  • Efreet
    ittál már... én még addig se jutottam el :) teát is csak kedvtelésből iszok :) bár abból én is szoktam brutálisakat készíteni :)))
  • Laalee
    nemszoktam ra 3 hettel ezelött ittam utoljara ha jol emlexek csak annyira baromi faradt voltam reggel hogy ugydontottem benyakalok egy poharral de csak a felet sikerult legyurni mert kicsit megszaladt es izom teebor :) lett belöle
  • Efreet
    így jár aki rászokik a KVra. én tudatilag pörgetem magam, ha kell... :)
    náááárciiiisz :) ébredj fel 1 kicsit és legalább azt az emilt küldd már el... utána hagylak aludni...
  • Laalee
    hüü de vidam vagy belölem kijött a kave ... olyan almos lettem mint nárcisz volt d.e.
    azt lehet azert nem ir semmit ma mert elaludt?:)
  • Efreet
    a világon :) és persze saját magán is :) mindenen :)
  • Laalee
    sajat magan :)