26
No Comment
  • Laalee
    #26
    megbocsájtok...

    amugymeg szemetseg ez a minimalber emeles :) igy most kevesebbet tudok csalni a vallakozoival :) na persze a masik oldala hogy igy legalabb tobbet kapnak josokan... bar az is szegyen hogy egy ambernek a letfentartas alatti haviberert kell guriznie mint egy allat... pl apolonok
  • Lteebee
    #25
    Szerintem egy hangyafaszányit megint sikerült leegyszerűsítened a dolgokat.

    Az, hog az adózott eredménye csökkent, természetesen azt is jelenti, hogy kevesebbet adózott, de emellett jelentheti még, hogy kisebb árréssel érte el a nagyobb bevételt, vagy hogy sokkal többet költött beruházásra, mint az előző év azonos időszakában.

    A leegyszerűsítésről még.

    Orbán Viktort idézem: "Ha az olcsó burgonya ára felmegy, követni fogja a magasabb árfekvésű burgonya ára is és az is emelkedni fog."

    Na a mi Viktorunk így magyarázta meg a minimálbérek emelésének jótékony hatását a magasabb keresetűek fizetésére. Vannak olyan választók, akiknek fingjuk sincsen semmiről, de ha a kormányfő benyög egy ilyen gigaokosat, megnyugszanak.

    Bocs az offtopic miatt.
  • Coine
    #24
    Ja és ez nem kacsak :

    http://www.mobilvilag.hu/cikk.php3?id=6175
    vagy másképpen. terminál.hu

    ...
  • Coine
    #23
    Kiemelem az " egyik " legfontosabbat :

    "Az adózott eredmény 2001 elso három hónapjában 24,9%-kal csökkent (euróban kifejezve 27,6%-os csökkenés) 15,1 milliárd forintra (56,8 millió euró), szemben a 2000. év első három hónapjának 20,1 milliárd forintos (78,5 millió euró) eredményével. Az eredmény ráta 2001 első három hónapjában 11,7% volt. "

    Magyarul mi egyre többet fizetünk, de a qrva MATÁV egyre kevesebbet adózik, úgy láccik tanultak a zsidóktól !!


  • Coine
    #22
    Háát emberek, röviden szólva qrváááááááááááááááááááááááááára elegem van !!!!!!!
    Egy kis hírmorzsa !!

    Matáv negyedéves eredmények

    Renton, 2001-05-15

    A Matáv a mai napon tette közzé 2001. első negyedévi gazdasági eredményeit.

    A bevételek a 2000. év elso negyedévében elért 105,1 milliárd forinthoz képest 22,3%-kal növekedtek (euróban kifejezve 17,8%-kal) és 128,5 milliárd forintot (483,8 millió eurót) tettek ki. A MakTel 2001 január második felében megkezdett teljes konszolidációja mellett a bevétel növekedéséhez legjelentosebb mértékben a Matáv mobil, bérelt vonali és adatátviteli szolgáltatásai, valamint az előfizetési díjakból származó bevételek emelkedése járult hozzá.

    A mobil üzletág változatlanul a bevételnövekedés legjelentősebb forrása. Az első negyedév bevételei 30,2 milliárd forintot tettek ki, ami 31,6%-os növekedést jelent az elmúlt év azonos időszakának 23,0 milliárd forintos bevételével összehasonlítva. Ismét a bérelt vonali és adatátviteli szolgáltatásokból származó bevételek mutatták a leggyorsabb ütemű, 33,2%-os növekedést, amelyek 6,0 milliárd forintról 8,0 milliárd forintra emelkedtek éves szinten. Az elofizetői, összekapcsolási és egyéb díjak 23,4%-kal, 23,4 milliárd forintra növekedtek, ami elsősorban a 2001. február 1-jétől hatályos megemelt havi előfizetési díjaknak, valamint a magasabb havidíjú ISDN vonalak megnövekedett arányának tulajdonítható. A konszolidáció első negyedévében a MakTel 11,9 milliárd forinttal járult hozzá a Matáv bevételeihez. A MakTel nélkül a bevételnövekedés mértéke 10,9%. A MakTel teljes konszolidációját a Matáv január 15-ével kezdte meg.

    Az EBITDA 8,6%-kal nőtt (euróban kifejezve 4,7%-kal), és 53,6 milliárd forintot tett ki (201,6 millió euró) az egy évvel ezelőtti 49,3 milliárd forinthoz képest. Az EBITDA ráta 2001 első három hónapjában 41,7% volt.

    Az adózott eredmény 2001 elso három hónapjában 24,9%-kal csökkent (euróban kifejezve 27,6%-os csökkenés) 15,1 milliárd forintra (56,8 millió euró), szemben a 2000. év első három hónapjának 20,1 milliárd forintos (78,5 millió euró) eredményével. Az eredmény ráta 2001 első három hónapjában 11,7% volt.

  • Efreet
    #21
    az axelero a matávnetből lett... a tulajdonos ugyanaz, a nyilatkozatok alapján 1 sokkal értelmesebb cég.
  • Frank99
    #19
    Ezt hol hallottad/olvastad?

    2001.03.30-i sajtóközlemény óta, nincs hír felőle.
    Neked van?
  • manyusz
    #13
    :)
  • Laalee
    #12
    elöbb lesz isteni közbeavatkozs minthogy csocso megkapja z ip det az sg töl :)
  • manyusz
    #11
    ja egyebkent nem én nyitottam a topicot... csak én keztem irni haverom nyitotta...... akinek upc je van:)))))))))))) persze ez csak poén volt
  • manyusz
    #10
    hat egen én is olvastam azt az ominozus masik levelet, de az index cikkben ott volt hogy megkérdezték a matavot és azok nem erősítették meg DE NEM is tagadták az állitásokat........
    há nemtom mi lesz de nálam sincs más lehetoseg csak a dial up mer a upc még most kezd vakrozni errfelé........ ja amugy CSOCSO ezt az ip-t is viheted a matavhoz holnap ugyis masik lesz :))))))))))))))))))))))
  • Efreet
    #9
    amen
  • Laalee
    #8
    amugy elobb nezzetek utana mint egy ideirt sor utan idegeskedtek... ezt a baromsagot az index hiresztelte de mar azota irtak egy cikket hogy megsem igy van a dolog csak mint tervet fontolgatja a matág, a sok egyébb terveivel egyutt... most evvel nem azt mondom hogy halleluja mert matavbol kiindulva csak szivni fogunk, de ki tudja lehet hogy meg jol is jarunk...
  • CSOCSO
    #7
    jo az 5 millio nem bpi netezőnek is!!!
    T3 at akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Addam
    #6
    én is szarnék rá, ha lenen qrva adsl vagy upc a közelbe, de csak faxopo matáv van, meg max ISDN és semmi más, és nem hiszem hogy mindenki Bpi, szal qrva jó nektek, de rajtatok kivul van még 50 ezer nem Bpi netező is....
  • Laalee
    #5
    szarok ra akor elofizetek adsl re vagy ha az upc eszreveszi hogy mar kb 1 eve igeri a broadband ot nekunk akkor azt... amugy a matav oldalan az vagyon irva hogy tovabra is elofizetheto a mindenkinek és a 150 penz is eletben marad...
  • Efreet
    #4
    ezt hónapok óta csicsergi az egész net... ezért akart lenni anno a tüntetés is. irány az adsl meg a broadband. a dialup eddig is csak megtűrt volt a szolgáltatóknál... sajnos ennek vége lesz. HA nem talál ki a matáv valami mást.
  • CSOCSO
    #3
    Az Supergamez LOG ban ot az ip-d visszük a matávhoz felejtsd el a telefonálok meg a netezek szót:))))))hja igazaok van SUXX!!!
  • manyusz
    #2
    Julisban....
  • manyusz
    #1
    Na kérem szépen asszem bekövetkezett
    a sok sok hitegetés után ugy tunik a MATAV eltörli a mindenkineket ill. a 157 ft-os általány dijat :(((((((((((