15
Last Half of Darkness
-
#15 Kössz a segítséget !!!
Örök hála ! Én ugyanis eddig nem vettem magamnak a fáradtságot , hogy belenézzek az info-ba.Teljesen elszoktam attól , hogy esetleg van valami indítási trükkje a proginak.Annyit megért ez a dolog , hogy az eszembe véssem , megint rip programokkal játszok.
Utoljára 97-ben volt ehhez hasonló "trükkös" progim , a Tomb Raider és KKND .Utánna már csak ISO programokat vettem egy kalóz ismerőstől.Ott meg ugye nagyon nem kell az install után semmit csinálni , jöhet a játék( esetleg egy crack könyvtár van , amiben található a helyes indító file ) .Tavaly október közepe óta van netem és hát azóta csak 3 ISO programot vettem ( Undying , Sacrifice , Summoner ) .Szinte mindent letöltöttem , ami megjelent rip-ben .Ha másért nem , azért hogy kipróbáljam.
Na de ne térjünk el a tárgytól.
Szóval megy a progi !
Aki odavan egy kis kalandjátékért , csak az töltse le.Nem olyan mint az OPSYS vagy MESSENGER de elmegy.
Mégegyszer kössz mindenkinek !
-
#13 Na én végeztem ezzel a progival !
Sok sikert másnak hozzá !
Új videodriver és a legújabb directx sem segített.
Valami azért érdekes...
Van egyetlen könyvtár teli bmp-vel , avi-val ( 6db : intro és end avi-t megnéztem már ) és hang file-okkal.És az egyetlen 177kb-os LastHalfWin.exe file , ami persze nem működik.
Nincs egyetlen látható programfile sem.
Hogy működhet egyáltalán ez ???????
Ennyire láma lennék hozzá ???????
Csá mindenkinek !
Anee !
Itt nem segített a teljes billentyűzet végignyomása sem.Épp csak kombinációkat nem nyomtam.
Szót sem érdemel az egész.......
-
#12 Megnézem utoljára !
Érdekes módon , a sötét képernyő bal felső részén van egy ( nevezzük így: ) világos , grafikai téglalap .Olyan 5*5 mm.
Pillanatnyilag ennyire jutottam vele.
-
Anee #11 horrorkaland -
Anee #9 amúgy fekete képernyő meddig van?
S egy esc tesz-e valamit mert lehet hogy introt akarnálejátszani -
#8 OK !
Előre is köszönöm !
Nekem Win98se van .
-
Anee #7 lehet mert 1-2 game nekem is teszi ezt Win98 alatt de friss Win2000rel lehet jó.....Ha tudsz várni reggelig akkor megmondom hogy a rendszered-e a baja -
#6 Anee !
Az lehet a probléma ???
Van már talán úgy 3/4 éve is , hogy felraktam.
Neked elindul ?
-
Anee #5 mikor volt utoljára leformatálva s teljesen ujrarakva a rendszered? -
#4 Azt is már kicsomagoltam , de semmi változás.
:((( -
#3 Megvolt !
-
Viking #2 Csak egy otlet: probald elobb az mp3.exe-t! -
#1 Hali mindenkinek !
Tegnap jelent meg ez a kalandjáték és egy kis segítség kellene nekem. Szeretném ha valaki más is leírná a tapasztalatát a játék kicsomagolásával kapcsolatban.Nekem ugyanis egyáltalán nem sikerül elindítani.
Nézzük mi van. :
Van 23 db zip file ezt ki is csomagolom ace2.0 -val.Minden OK.
Most mi lesz ? :
Dd.nfo , Dd-lhdrk.r00-tól Dd-lhdrk.r21-ig , Dd-lhdrk.rar , File_id.diz , firesite.nfo , Lasthlf.jpg , UT.nfo
Igen , itt van minden file.Most jön az újabb kicsomagolás újra az ace-val , katt. a Dd-lhdrk.rar -ra .
És most ?!? :
0000 könyvtár teli bmp,wav.avi file-lal , msvb könyvtár msvbvm50.exe-vel , LastHalfWin.exe file és mp3.exe file.
Mivel indítsak ???
A LHW.exe start gombja nem jött be.Csak egy fekete képernyő . :(((
Van valakinek ötlete ?
Vagy más Directx kellene neki ???
grrrrrrrrrrrrr.......
Akit érdekel a játék , az menjen a WaReZcenter-re.