22
Serious Sam help
-
Maksi #22 Technikai segítségre lenne szükségem.
Feltettük a barátom gépére a First Encounter-t, és piszkosul szaggat. Mostani felsőkategóriás gép, szóval érthetetlen, mitől lehet ez. AMD duplamagos proci, stb.
Ugyanott feltettük a laptopra is, ami szintén mostani modell, Intel procival, és pontosan ugyanúgy szaggat a játék, de még a bejelentkező képernyőn is, ahogy húzza az ember az egeret. Mitől lehet ez?
Ugyanezt a játékot, ugyanarról a lemezről feltettük az én 4-5 éves laptopomra, és röccenés nélkül fut a legnagyobb tumultus közepette is. Ahogy az asztali gépen is.
Érthetetlenül állunk a hibajelenség előtt, és hiába állítgattunk mindenfélét a játékban, s kapcsoltunk ki mindent, egyszerűen nem megy szaggatás nélkül.. Se patch-el, se anélkül. Sehogy. -
lammaer #21 2.5 ev alatt remelhetoleg mar rajott :P -
gamemaker #20 a sewerses pályán ott a víz mélyén van az egyik (picit világosabb) oszlopon egy kapcsoló. azt nyomd be. -
Raszkál #19 Hy!
Giant Junkyard pályánál elakadtam ott ahol van egy villáskulcs és egy robot lővöldözik róla.A robotot kinyírom bemegyek a kulcsnál és jönnek a boszik!!! :-(
Na innen sehogy se tovább!!!
Valaki segítsen.......... :-) [email protected] Thx.
-
#18 Hello! Kellene nekem egy kis segítség elakadtam a Sewers -s pályán. miután partra mászás után bemegyek az ajtón és megölök mindenkit nincs semmi van egy ajtó de az nem nyílik mit kell tenni? Előre is kösz. -
Anee #17 Siess 5 nap alatt eljutottam odáíg...vagy 100save 150ujratöltés volt nállam... -
#16 Normal :)
Tudom, te serious :)) -
Anee #15 touristen? -
#14 Még nem... de holnap végigviszem :)) -
Anee #13 a kompatibiliti demóban szebb a techdemó!
Ott bumpmapped meg minden más is van benne nem csak ezek....
Amúgy télleg szépek de ez az egész gaméra jellemző...de ott már voltál ahol jeges volt a padló s bumpmappeddel meg tükrözéssel egészitették ki?Az a legszebb szoba az egész gaméban -
#12 Ott sajna még nem tartok. Az a baj, inkább a látvány élvezem, meg a beállításokkal vacakolok, mint haladok, pedig nem túl hosszú a gép.
Tech demót láttad? Savage4-en egész szép bump mappingtt csináltak. Ívelt felületek is megvannak.
-
Anee #11 Egy kérdésem nekem is lenne....a szörnyet a piramisoknál hogy lehet kinyírni??????
Meg hogy lehet a hajóba bemenni a piramis tetején vagyok -
#10 :))
Tényleg olyan. Mint a Doom anno. Hosszú, tömött sorokban jönnek a buta ellenfelek, egyenest az arcodba. Quake3-as, UT-s megoldásokkal, oldalazva kell írtani őket. Van vagy 30 féle ellenfél.
A játék amúőgy szinte csak melléktermék, az engine-t reklámozzák vele.
Quake feeling is van benne, az az Alien-szerű szörny rulla.
Meg poénos is :) -
#8 Sztem király, olyan, mint a Doom, csak mész és lősz, és jó poénok is vannak benn. -
Anee #7 Hát nyomott vagy mert cooool Doom filingje van bár ha evil islandos vgy akkor nemcsodálom hogy nemtetszik....
Meg nem turiston kell menni -
Anee #6 egy baj van.....hogy ez OpenGL! -
fucko #5 Valaki elarulja,hogy miert nem lehet beallitani glide-ra.
Vagy hogy miert docog annyira d3d-n?
kosszzzzz. -
#4 Hogy lehet eszt a jatekot jaccani vazeg?!?! Betegek vagytok:)? Enahogy megladtam a jatekot a CD-nek ugyanaz volt a vege mint a Evil Island nemet valtozatanak:) -
The Lord #3 Mijen reaktor? Meg ez a nagy kis terem se semmi :-) Ad 1 a piramis előtt vagyok és a két oldalt lévő szobor összedől ha a közelükbe megyek, ott je ki az a gomb? Vagy hol van az a reaktor? Semmijen terem nincs itt már, mert bemegy egybe a tag de az már mozi. Szóval gázos amit mondasz öreg sajna :-( -
The Lord #1 Na van egy kis gondom. Elakattam a játék vége fele. A nyitott piramisban vagyok és már csak az űrhajót kéne előhívnom de nemmegy me a piramis 4 oldalán lévő kis háromszögek ha eccerre világítanak akko kialszank kis idő mulva. Mit tegyek? Segíccsetek pls!