22
Serious Sam help
  • Maksi
    Technikai segítségre lenne szükségem.
    Feltettük a barátom gépére a First Encounter-t, és piszkosul szaggat. Mostani felsőkategóriás gép, szóval érthetetlen, mitől lehet ez. AMD duplamagos proci, stb.
    Ugyanott feltettük a laptopra is, ami szintén mostani modell, Intel procival, és pontosan ugyanúgy szaggat a játék, de még a bejelentkező képernyőn is, ahogy húzza az ember az egeret. Mitől lehet ez?

Ugyanezt a játékot, ugyanarról a lemezről feltettük az én 4-5 éves laptopomra, és röccenés nélkül fut a legnagyobb tumultus közepette is. Ahogy az asztali gépen is.

Érthetetlenül állunk a hibajelenség előtt, és hiába állítgattunk mindenfélét a játékban, s kapcsoltunk ki mindent, egyszerűen nem megy szaggatás nélkül.. Se patch-el, se anélkül. Sehogy.
  • lammaer
    2.5 ev alatt remelhetoleg mar rajott :P
  • gamemaker
    a sewerses pályán ott a víz mélyén van az egyik (picit világosabb) oszlopon egy kapcsoló. azt nyomd be.
  • Raszkál
    Hy!

Giant Junkyard pályánál elakadtam ott ahol van egy villáskulcs és egy robot lővöldözik róla.A robotot kinyírom bemegyek a kulcsnál és jönnek a boszik!!! :-(
    Na innen sehogy se tovább!!!
    Valaki segítsen.......... :-) [email protected] Thx.

• Shep
    Hello! Kellene nekem egy kis segítség elakadtam a Sewers -s pályán. miután partra mászás után bemegyek az ajtón és megölök mindenkit nincs semmi van egy ajtó de az nem nyílik mit kell tenni? Előre is kösz.
  • Anee
    Siess 5 nap alatt eljutottam odáíg...vagy 100save 150ujratöltés volt nállam...
  • Dikkma
    Normal :)
    Tudom, te serious :))
  • Anee
    touristen?
  • Dikkma
    Még nem... de holnap végigviszem :))
  • Anee
    a kompatibiliti demóban szebb a techdemó!
    Ott bumpmapped meg minden más is van benne nem csak ezek....
    Amúgy télleg szépek de ez az egész gaméra jellemző...de ott már voltál ahol jeges volt a padló s bumpmappeddel meg tükrözéssel egészitették ki?Az a legszebb szoba az egész gaméban
  • Dikkma
    Ott sajna még nem tartok. Az a baj, inkább a látvány élvezem, meg a beállításokkal vacakolok, mint haladok, pedig nem túl hosszú a gép.
    Tech demót láttad? Savage4-en egész szép bump mappingtt csináltak. Ívelt felületek is megvannak.

• Anee
    Egy kérdésem nekem is lenne....a szörnyet a piramisoknál hogy lehet kinyírni??????
    Meg hogy lehet a hajóba bemenni a piramis tetején vagyok
  • Dikkma
    :))
    Tényleg olyan. Mint a Doom anno. Hosszú, tömött sorokban jönnek a buta ellenfelek, egyenest az arcodba. Quake3-as, UT-s megoldásokkal, oldalazva kell írtani őket. Van vagy 30 féle ellenfél.
    A játék amúőgy szinte csak melléktermék, az engine-t reklámozzák vele.
    Quake feeling is van benne, az az Alien-szerű szörny rulla.
    Meg poénos is :)
  • Dikkma
    Sztem király, olyan, mint a Doom, csak mész és lősz, és jó poénok is vannak benn.
  • Anee
    Hát nyomott vagy mert cooool Doom filingje van bár ha evil islandos vgy akkor nemcsodálom hogy nemtetszik....
    Meg nem turiston kell menni
  • Anee
    egy baj van.....hogy ez OpenGL!
  • fucko
    Valaki elarulja,hogy miert nem lehet beallitani glide-ra.
    Vagy hogy miert docog annyira d3d-n?
    kosszzzzz.
  • Sephi
    Hogy lehet eszt a jatekot jaccani vazeg?!?! Betegek vagytok:)? Enahogy megladtam a jatekot a CD-nek ugyanaz volt a vege mint a Evil Island nemet valtozatanak:)
  • The Lord
    Mijen reaktor? Meg ez a nagy kis terem se semmi :-) Ad 1 a piramis előtt vagyok és a két oldalt lévő szobor összedől ha a közelükbe megyek, ott je ki az a gomb? Vagy hol van az a reaktor? Semmijen terem nincs itt már, mert bemegy egybe a tag de az már mozi. Szóval gázos amit mondasz öreg sajna :-(
  • The Lord
    Na van egy kis gondom. Elakattam a játék vége fele. A nyitott piramisban vagyok és már csak az űrhajót kéne előhívnom de nemmegy me a piramis 4 oldalán lévő kis háromszögek ha eccerre világítanak akko kialszank kis idő mulva. Mit tegyek? Segíccsetek pls!