Odüsszeia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szivesen. Grat. Én is azt hittem hosszabb lesz. De még egyszer nem vinném végig. Annyira nem teccett. 😊
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Mikor elkezd rángatózni akkor fagy a játék. Én már rég csináltam és nem emléxem mit mond és sajna nincs is meg a gépemen, hogy meg tudjam nézni. Miután átadja a pajzsot, kövesd a bagolyt és elérsz egy lépcsõhõz... Tovább nem írom. Sok sikert. Ha elakadsz csak írj!!!
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1015183891
Ezen a fórumon vittem végig egy másik sráccal. Itt minden le van írva szerintem!!!
Ezen a fórumon vittem végig egy másik sráccal. Itt minden le van írva szerintem!!!
Össze kell szedned minden hozzávalót a halottaktól. Mi van már meg?
Sziasztok.
Én már végig vittem, ha bármi kérdésetek van írjátok le és megpróbálok segíteni!!!
Én már végig vittem, ha bármi kérdésetek van írjátok le és megpróbálok segíteni!!!
Segítsetek!
A városban mit kell csinálni a vizekkel?
A városban mit kell csinálni a vizekkel?
Brett
Ha ezt csinálom meghalok miért????????
Ha ezt csinálom meghalok miért????????
Lehet
Légyszi írd le részletesebben a templomot, mert miután megjött a léghajó, akár melyik olyan izét teszem rá arra a "hordóra" nem csinál semmit. Ha kinyílik hátul az ajtó és kimegyek rajta meghalok. Please!!!!!!!
Légyszi írd le részletesebben a templomot, mert miután megjött a léghajó, akár melyik olyan izét teszem rá arra a "hordóra" nem csinál semmit. Ha kinyílik hátul az ajtó és kimegyek rajta meghalok. Please!!!!!!!
Fiam vegyel egy pisztojt es lodd fobe magad😊 Ez a jatek tok szar! ilyen kretenseget eletmbe nem ladtam! Egyenlore meg jo de maglatod mi lesz tovabb..jaj!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Légyszi segítsetek.
Elakadtam a szélisten templomában. Miután a kis négyzetek a helyére tettem és bementem az ajtón, nem tudok semmit csinálni.
Elakadtam a szélisten templomában. Miután a kis négyzetek a helyére tettem és bementem az ajtón, nem tudok semmit csinálni.