X-COM Enforcer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olvassatok el mit ir a guru errol a szarrol......nagyon ott van a cikk
Lacc
Heh, ez tényleg szar játék. De az se semmi mikor a robot elõre szaltózik =)
ja van benne igazság. Csalodtam én is benne . Pedig az UT motorját használja a game de nem mélto rá. Télleg semmi történet csak mész elöre és mészárolni kell mint a barom. A végén már anyi alien jött hogy beszagatott a játék 😊
skorpio7
Nekem c466 , 256MB Ram , Asus TNT2 van .
Ezen a konfigon tökéletesen fut.
Annyira nagy teljesítményt nem igényel.
Szerintem nyugodtan letöltheted.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Mozes !
Ha végeztél már a Serius Sam-mal és nem volt elég a "gyilok" , akkor próbáld ki ezt !
Alienek jönnek rád zsákszámra , csak gyõzd irtani õket.Minden egyes pályaugráskor kapsz egy új fegyvert ( a lock-ot vedd le róla ) .A fegyverváltás úgy történik , hogy a megadott helyen mindíg újratermelõdik a megadott "stukker" és így tudod feltölteni is.Annyi a különbség a Sam-hez képest , hogy itt vannak teleport dropok , amik küldik neked az ellent a megsemmisítésükig.Ne felejtsük el , hogy külsõnézetes játék .
Ez azonban ne vegye el a kedved , mert nekem jobban bejött , mint a Serius Sam .
Szerintem nyugodtan letöltheted !

Még nem volt nagyon idõm rá, lehet, hogy azért nem találtam hol lehet fegyvert váltani. Lehet egyáltalán?
Lacc
Letöltöttem. Nem semmi. Az alienek úgy csak úgy dõlnek! Van, mikor több százan is vannak a képernyõn!!! És te csak irtasz és lõsz és irtasz. Még csak kb. az 5. pályáig jutottam el, de eddig gyakorlatilag képtelenség volt meghalni.
skorpio7
Az egy másik játék !
Még 1-2 hónap mire megjelenik.
Az FPS lesz , ez meg 3rd person-os játék.
Nagyon jó kis lövöldözõs game !!!
Töltsd le #3 -as címrõl !

Ennek véletlenül nem X-Com:Alliances volt az eredeti címe? Vagy az egy másik játék?

cím???