Ps2-es játékoknak leálldozott!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
És az utóbbi idõben eléggé elszaporodtak az Mgs szerü stuffok is😊
péddáú Splinter Cell
Skynet
Amiga autós stuffok divatosak pc-n is mégsincs ellenfele😊))
MGS2!!!!

Skynet
Ps2-t tévére tervezték nem monitorra...Miafaxnak kössem rá egy kis monitorra ha van baxottnagy tíví?😊
Skynet
yakuza éppezt monmdom...hiába 640*480 ha egyszer a ps2 tv-n jólnézki😊
UNREG
veled nem érdemes vitatkozni, messzirõl lerí, hogy nem sok konzolos gémet láttál.

Amiga
Csak azért nincs, mert nem ezek a divatosak most PC-n, hanem az rts és fps.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Skynet
ps2-bõl még tuti nemhozták ki a maxot és ez biztos...Ha arra gondolunk hogy amikor megjelent a ps1 és rá a játékok (fade to black,stb) mai szemmel nézve borzadályosak...2-3 évre rá meg azokhost képest ég és föld játékok jöttek már ki...Ez ps2-n is megtörténhet...Minél jobban ismerik ki a játékfejlesztõk a gépet annál ütõsebb😊
És beza az olyan játékok mint az Mgs2,3 GT3,4 Tekken,stb mind olyan stuff aminek grafikára pc-n NINCS vetélytársa😊 Mgs-eknek TALÁN de a többinek nuku😊
Amiga
Hát, a Bloody Magic most ott feszít a hardwired.hu-n, PS2 tervek jelenleg ott sincsenek.

[Jakuza]
Skynet a TVn meg egy rossz minosegu VCD is turhetoen nez ki 2 meter tavolsagrol.
De nezd meg egy monitoron, eskuszom nagyon moslekul nez ki.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Amiga
A konzol és a PC minõségben mindig felváltva fogja elõzgetni egymást, hiszen PC-n a technikai fejlõdés elvileg mindig frissebb konfigurációkat szülhet. Ha egy játékstílus divatba jön PC-n, akkor általában egykettõre új standardokat képes felállítani. Pl. fps: HL2, Doom3, UT2003. Rts: Warcraft 3, Mythology. Szim: Freelancer. Auto: Mafia. Rpg: Morrowind. Ezek úttörõ programok.

Aztán kijön egy új konzol és mindent lenyom. Aztán az is öregedni kezd.

Anno a C-64-est is "nagy öreg"-nek becézték, emlékeztek? Lassan a PS2 is nagy öreg lesz.

Skynet
Yakuza tény hogy egyrekevésbé bírja de még bírja és ez a lényeg tehát a topic még egyáltalán nem aktuális😊
Skynet
Ez a felbontásos duma meg akkora parasztvakítás mint huzat...ha olyan tré a felbontás akko aszond meg hogy hogyafaxba lehet a gt3 vagy a gt4 fotorealisztikus??? A rajzolt pc-sel szemben?😊))
[Jakuza]
Mi 64 bites ?
Latom ertesz hozza. 😊
SZVSZ valoban PS2 kioregedo felben levo masina, a kozeljovoben megjeleno uj procikkal, VGA kartyakkal egyre kevesbe tudja a lepest tartani.
Szal varni kell a PS3ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Skynet
gergou mert fax vagy a ps1 is 2-3 évvel a megjelenése után olyan gamekat produkált amikre elötte azt mondták hogy lehetetlen megírni rá...a ps2 meg még nincs 2 éves😊))
Skynet
És 640*480 ide vagy oda,hiába a pc-nek az iszonyat felbontása ha egyszer nem nyomja le semmise a gt3-4 et😊

Az tény...Egy ideig.Aztán ha majd lenyomja vmi akkor nemsokára jön utánna a ps3...aztán ha aztis lenyomja akkor ps4..stb😊
Skynet
yakuza a felbontás nem minden, nefelejtsük el aztsem hogy a pc 64 bites míg a ps2 128 bites technológija:-P

UNREG
te nem láttad a felsorolt gémeket, az már biztos. akkor meg mit akarsz?

[Jakuza]
Akkor nezned meg monitoron azt a csodas latvanyvilagot nem TVn, 640*480as felbontasban.

UNREG
"nagyon butitott latvanyvilaggal"

az a "butított látványvilág" még mindig képes egy sh3-ra, egy gt4-re, mgs3-ra, egy primalra.
itt a pont.

Amiga
Azért azt el kell ismerni, hogy ez csak idõ kérdése.

Skynet
Amúgy megsugom hogy van neten pár oldalon hír rolla hogy lesz ps2 és xbox konverzió is😊
Skynet
Nahja de azt se felejtsük el hogy pixel shader nélkül is a legszebb kocsis gamma a Gt3 és GT4 ps2-õn...Annak a látványát semmi nem ûberelte,még a naaagy pc sem a pixelshadderes csodakártyáival:-P
Amiga
Ez tény.

Ki mondta, hogy nem lesz PS2-es HL2??? Én eddig csak azt olvastam, hogy PC-re szeptember 30-án jelenik meg X-re meg valamikor év végén...

[Jakuza]
Itt a pont.

[Jakuza]
Nemn mindegy, ugyis lesz tuti PS138as kodszamu csodamasineria , majd valamikor a fiadnak, hogy mint gyakorlo apuci megvedhesd az alnok Pentium Plutonim Pro tulajdonosktol ,akik majd azt fogjak mondani, hogy az o PCjuk jobb.

UNREG
"EyeToy... :-) Az mi is?"

mondom..

UNREG
"az a gép már tényleg kifutotta magát."

annyira bírom, amikor olyan valaki okoskodik a támában, akinek fingja sincs hozzá..

Oldern the 1st
Ez bizony igaz 😊

Oldern the 1st
Hl2 ps2-re NEM fog jönni. Még az x verzió sem volt 100%, de ma már biztos, hogy csak pc-n lesz meg xbox-on. Nehéz is lenne megcsinálni ps2-re, talán a gc elbírná (sõt bztosan)

Nekem is!

Neme.
"Legjobb konzolos játék
HALO 2 (XBOX)"

Hehe, nekem lenne pár ötletem erre a címre a Halo2 helyett.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Az az EyeToy nagyon üt. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Skynet
open a felsoroltaknál egy rakás game megjelenik ps2-n is csak e3-on nem mutatták be...Pl: hl2 a pc és az xbox verzió után fog jönni..vagy közte..😊
Ilyen felsorolást nem kellene igazán komolyan venni.. Hiszen ez sem más mint marketing. A játékélményt nem az adja meg, hogy milyen platformon jelenik meg elõször. Szerintem ebben Te is egyet értesz. Tudom, hogy ez is spekuláció, de ha lett volna az idei E3 kiállításon játszható MGS3, esetleg GTA4, akkor másképpen nézne ki ez a felsorolás.

Amiga
A rejtett tárgyak koordinátáit tudom, de hiába mentem megnézni, nem találtam semmit.

Strongholdba is visszamentem... de nem találtam azt a gödröt, ahol a csaj van. Melyik az a gödör?!

Colinoztam, megnyertem Svédországot, izgalmas volt. Jutalmul unlockolták nekem a Cooper Mini nevû kis csodát, ezzel Finnországban másfél percet vertem a többiekre, de a francia pálya nagyon nem fekszik neki. :-(

Morrowindben elloptam a tõrt, amirõl beszéltem, és beléptem a harcosok céhébe.

ollie
amúgy ismered az elrejtett tárgyakat a bg1-ben? királyak ám!

ollie
jeeeeeee

Amiga
Én ma este rámegyek még a Colin 2-re, szerzek screenshotot a Morrowindból és visszamegyek a Baldurs Strongholdjába...

Amiga
Az meredek!

ollie
azt hiszme ma este Baldur's Gatezni fogok.
sokkal jobb mint a Bill Gates 😄

Amiga
Ilyen a világ. :-(

ollie
pedig szép számmal vannak, sõt még regisztráltakról is tudok, akik idõnként kilépnek, csak hogy álnéven szórakozzanak másokkal

Skynet
Megtettem de nemakartam,reméltem hogy nincs olyan gyerekes pöcs aki más nevén irogat,dehát van..na mind1 ez van
ollie
regisztráld magad, és akkor nem tudja használni a nickedet többet.

ollie
igen.

nézz be a morrowind valamint a morrowind karakterek topicba, mert találsz néhány állat screenshotot!

Amiga
Le lehet a gödrökbe menni? :-)

Azt nem is vettem észre! Most mehetek vissza...

ollie
a Strongholdban találsz (majdnem a legfelsõ szinten) néhány gödröt. na azokba kell lemenni, és ott lesz lent a csajszi!

Amiga
Teljesen kipucoltam a Strongholdot, most visszamentem Naskelbe. Öten vagyunk a partyban. Érdekes, a Strongholdban a csajt nem találtam meg, akiért állítólag a gonosz varázsló menni akart.

Mondjuk tegnap nem BG-ztem, hanem Colin McRae Rallyztam (2) :-))), intzermediate fokozaton megnyertem a francia versenyt. Nagyon durva volt, az utolsó szakaszon 3 mp-vel voltam jobb, mint a nagy rivális, ezzel vettem át lényegében a sorozat végén a vezetést. Megizzadtam vele.

Most Svédország következik, kemény teles pálya, egész más játékstílust igényel.

Meg Morrowindeztem is este egy órácskát, találtam egy romot, benne egy csontváz zöld tõrrel a szívében. Na azt a tõrt kiszedem, ha kicsit erõsebb leszek. És végre szintet lépett a karim. :-)