Ps2-es játékoknak leálldozott!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Örülök, hogy teccik a logo. ;-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Én nem üldözök semmit, csak unatkozom. :-)

ollie
áruld már el, hogy ki szídott téged?
akkor te miért csinálod ezt mással?
na errõl van itt szó

Neme.
Ez nem lehet igaz, nem elég, hogy Amiga néven osztja az észt vérbeli PC-sként vadonatúj logoval, de még ide is beszól...

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Amiga
Bazze ez téged minõsít, nem engem.

ollie
öreg, ne durvulj

Amiga
Azért megnézem, hogyan fog kinézni a Half-Life 2 konzolon...

"Azért viszont ott lesz a Dobozra a Project Ego!"

Pillanatnyilag ez az egyetlen olyan játék, amiért legszívesebben kivágnám az ablakon a ps2-t és vennék boxot 😊
Amúgy aki majd ezt dicséri és az ff-sorozatot fokázza, annak annyit, hogy Molineux bácsi szerint a legnagyobb hatást a square játékai gyakorolták rá. Ez a páros (PM + SqS) könnyen lehet, hogy minden idők legjobb játékát fogja eredményezni...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
nah ez a baj mig ps2-n arra figyeltek hogy szépen csillogjon a víz addig a gc-s wave race ban kurva élethu a fényekmegtörnek a viben hullámzik minden tárgy a víz alatt és gyönyöru és nem uyg néz ki egy víz ahogy a ps2-es gamezban van U!! én láttam ilyen tenger vizet és gönyöru átlátszó és nemolyan mint ami a 2. képen van amugy nem rosz..
Jó, láttad a vízet, csak most keltem fel, és még kába vagyok😊
Szívesen Pyrex😊
Na, mostmár legalább te is láttad amit én! Ugye Pyrex, hogy a screenshotok semmit sem érnek?😊
Engem sem lehetett kiszedni a Halo meg a DoA3 elől! (a DoA3ban mutatták a vízet a barlangban?)

Igen kiku, nem én hanem a www.x-multimediahop.hu boltjában vettem, még 10 nap kb míg ideér! Ja, és ha veszel valami kütyüt a játékokat, Real time Dolby Digital kódolású hanngal lehet játszani(ha van hozzá házimozirendszered)!!
PyRex
Koszi a cimet, en is voltam ma egy haverommal, hat meg most is keresgetem a leesett allamat... Iszonyu, a Halo-t nem birtam abbahagyni, iszonyu szep! Meg aPGR is, meg a Dead Or Alive... BAsszus, olyan a viz benne, mintha ki akarna folyni a TV kepernyojerol... Hee PS2-nek vege, megszuletett az uj kiraly! XBOX!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Azért viszont ott lesz a Dobozra a Project Ego!
(Molnyeux haver csinálja), az lesz igazai RPG! 15 éves kro körül kezdesz, és eljutsz a végére 70-80 éves korodig a gameban! Az egészet te irányítod, arcszőrzet, frizura, sebhelyek rajtad behegesednek. ha elszórsz egy magot a földre, és pár év múlva visszatérsz oda addigra kinő belőle egy fa pl... Szóval az a játék nem lesz semmi!

Azért ne értsetek félre! nem azt írtam hogy a PS2 rosszabb, (a GC sem), csak most rámjött az Xbox mánia, és nagyon feelingben vagyok amíg meg nem érkezik a dobozom.
Én írhatok akármilyen választ erre, úgysem hinnéd el😊 Látni kell saját szemmel! a site-ok pedig többnyire olyanok mint mi magunk, ami MS azzal már egyből fenntartásaink vannak... mondom, látni kell, a screenshotokban azóta nem hiszek! egy shot nem mutatja meg a játék igazi valóját, úgyhogy emiatt sosem fogok leszólni PS2-es gamet(sem akármilyet). Amúgy már lehet arrafelé csekkolni a gamecube-ot is! (prologic2 hanggal az SW kurvajó!)

Valaki lentebb írt (a PC-s játékoknak leáldozottban) hogy ne dícsérjem a HALO grafikáját.. jo nem dícsérem(pedig nagyon rulz), de azt azért hozzátenném, hogy a Halo akármilyen grafikával ütős játék lenne!
Ilyen formában persze túlzás, de végülis... Igen, végülis mehet 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"a Legiviccesebb az volt mikor egymás mellé raktunk egy PS2-t és egy XBOX-ot😊))"

Nem kötözködés, csak kiváncsiság: akkor miért van az, hogy szinte az összes konzolos oldalon azt írják, hogy nem nagyon látnak óriási különbséget a két gép között (legalábbis nem akkorát, amit a hardver és az ígéretek indokolnának)?
Egyébként pedig tényleg fura lenne, ha egy két évvel későbbi gép nem verné meg grafikában a régebbit...Nem?
Sokáig én is bele voltam szerelmesedve az x-be, de a Squaresoft úgy néz ki nem fog fejleszteni rá, és ez eldöntötte a kérdést nálam.

Laalee
ilyen viz kinezettel mar nyaron is jacottam pcn, amugy ez igy a kepen kb olyan mintha egy nagy aszpik ban jetskiz ne....

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
ezt most elrettentesnek szantad? 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

A PC megmarad persze, az elengedhetetlen, mindörökké, mert ugye Blizzard gamek, CS, stb... 😊
elegem lett eből a Konzolwar-ból itt a fórumon, úgyhogy ma voltam XBOX-ot kipróbálni!
A gef3 úgy dorlgozik benne mint egy erőmű, a DOA3-ban a víz és jég is gyönyörű! A Halo hangulata felülmúlhatatlan, a PG Racing-ben, a real time tükröződés, és a törésmodell király!
a Legiviccesebb az volt mikor egymás mellé raktunk egy PS2-t és egy XBOX-ot😊))
ha azt version látná nem írna ilyen hülyeségeket, ja és GC, hogy az XBOX akad?? hehe neked is meg kéne nézned, hogy akad-e 😊) Vittem egy PS2-es haveromat is azt hozzá kell hogy tegyem, és neki inkább a GT3 jön be, de azt megjegyezte, hogy a GT3 ban a tükröződés, nem olyan mint a PGR-ben, és a törés meg benne sincs😊

Azért azt még ideírnám, hogy ezek csak a Launch title-k!! PS2-n mi volt az elején? TTT meg Ridge racer V, az RR5 milyen trágya volt már😊

Nálam eldőlt a war, már elő is rendeltem az XBOX-ot, karácsonyra itt is van!szóval nálam lezárult a vita.
Janey
jo final XI-es kepek...hatarozottan van benn valami :c))))

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

The Hedgehog
Vanadoo!!!

Huzzá má! Ne rondítsd el ezt a jól menő fórumot itt nekünk!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

balumaci
szerintem is csak összeronditod a fórumot!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

XIII. Kerületben, csókolom
Amúgy ha kíváncsiak vagytok az XBOX-ra, el lehet menni és kipróbálni a XII kerületben, bővebb info:

www.x-multimediashop.hu
balumaci
hehe.Alföldiről modellezték!!
CSÓKOLOMM!!
😊))))

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

nem az én képem hanem a gamespoté ´😉
amúgy én szeretnék tök semleges lenni a konzolok terén.

Láttam szép screenshotokat XBOX(HALO, DOA3)-ból, GC-ből(SW rogue leader rulz), és PS2(THPS3)-ből is!
balumaci
XHumanonak mindig igaza van,hogy mered kétségbe vonni???
😊))))

Alien!
Minő véletlen,pont ma jártam az 576 Shopban a Mammutban,és pont az NHL demózgatott az egyik Ps2-ön,és el kell hogy mnondjam Humano,hogy k*rva szép!!! A kép olyan éles volt mintazállat,látszolag a TV alig bírta...Nagyon faszák a gesztusok,a mozgások,,a kamera,ahogy ráközelít a szabálytalanságokra,szóval minden...És mindezt olyan folytonossággal tette,hogy öröm volt nézni....Mondjuk szerintem addig jó,míg nem látod élőben,mert így legalább nem jössz le az összetákolt vasadról....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

balumaci
hehe,eddig nem is vettem észre,de tényleg

SeGa
NFL inkabb 😄
balumaci
ez direkt a legszarabb screenshotokat szedi össze!!

GAMECUBE
nah megvan a microsoft xbox topicban van.... ami atkerult a gumiszobaba😊)) hala az egnek... (mig gc marad😊
ott megnezheted, igaz en meg kepalairasokat nem csinaltam.
GAMECUBE
fu, majd megkeresem, hirtelen nem tudom😊

nem láttok hasonlóságot közte és Alföldi Róbert között a reggeliből?😊 (Vampire Night, PS2)

10 az egyhez hogy az a színes paca a jobb alsó részen beleugrat a fekete lyukba. (dark summit, PS2)

Hogy néz ez ki őszintén? (agent under fire, PS2)
SUXXX
XHumano
Hol van?
GAMECUBE
remelem hogy eszrevetted, hogy a te inspiraciod nyoman megkezdtem a csodas kepek xbox gamekbol sorozatot, hat ne tudd meg😊))
XHumano
Csodás képek PS2-es játékokból 6. rész

Most ez a játékos nagyon durva volt, pár szerencsétlen néző be talált szólni neki, és ahogy kell, egy ütéssel felkente szegényeket a palánkra... a zöld pólós járt a legrosszabbul - ő épp a rácsnál tartózkodott -, aki reszelt már sajtot az tudja mire gondolok...

De miért ilyen feldúlt a játékos? Csak nem az ellenfél új igazoltja miatt aki indiából érkezett, Jackson Siva a Négykezű...

R.I.P. Sony Playstation 2
balumaci
jaja!!
nagyon ász!

GAMECUBE
en viszont megkeztem az xbox fotoalbumot, remelem mar megneztetek😊
balumaci
hello GC!

GAMECUBE
😄DD N64 kazit ha talalsz kalozban akkor en is vennek
balumaci
hova tunt Xhumano,már vagy 3 napja nem linkelt be egyetlen gusztustalan PS2-es screenshotot se!!

balumaci
WOW
WOW

CSOCSO
😊 király!😊
Nekem még megvan. Eredeti állapotban. A DK64-ben az az űrhajós játék, amit jutalomként kapsz: az a JET PAC, 16K-s Spectrum játék.
CSOCSO
😊 nemismerem
Csocso! Te ismered a Spectrumot? A kedvencem. Te akkoriban születtél...