Ps2-es játékoknak leálldozott!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Pillanatnyilag ez az egyetlen olyan játék, amiért legszívesebben kivágnám az ablakon a ps2-t és vennék boxot 😊
Amúgy aki majd ezt dicséri és az ff-sorozatot fokázza, annak annyit, hogy Molineux bácsi szerint a legnagyobb hatást a square játékai gyakorolták rá. Ez a páros (PM + SqS) könnyen lehet, hogy minden idők legjobb játékát fogja eredményezni...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na, mostmár legalább te is láttad amit én! Ugye Pyrex, hogy a screenshotok semmit sem érnek?😊
Engem sem lehetett kiszedni a Halo meg a DoA3 elől! (a DoA3ban mutatták a vízet a barlangban?)
Igen kiku, nem én hanem a www.x-multimediahop.hu boltjában vettem, még 10 nap kb míg ideér! Ja, és ha veszel valami kütyüt a játékokat, Real time Dolby Digital kódolású hanngal lehet játszani(ha van hozzá házimozirendszered)!!
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
(Molnyeux haver csinálja), az lesz igazai RPG! 15 éves kro körül kezdesz, és eljutsz a végére 70-80 éves korodig a gameban! Az egészet te irányítod, arcszőrzet, frizura, sebhelyek rajtad behegesednek. ha elszórsz egy magot a földre, és pár év múlva visszatérsz oda addigra kinő belőle egy fa pl... Szóval az a játék nem lesz semmi!
Azért ne értsetek félre! nem azt írtam hogy a PS2 rosszabb, (a GC sem), csak most rámjött az Xbox mánia, és nagyon feelingben vagyok amíg meg nem érkezik a dobozom.
Valaki lentebb írt (a PC-s játékoknak leáldozottban) hogy ne dícsérjem a HALO grafikáját.. jo nem dícsérem(pedig nagyon rulz), de azt azért hozzátenném, hogy a Halo akármilyen grafikával ütős játék lenne!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem kötözködés, csak kiváncsiság: akkor miért van az, hogy szinte az összes konzolos oldalon azt írják, hogy nem nagyon látnak óriási különbséget a két gép között (legalábbis nem akkorát, amit a hardver és az ígéretek indokolnának)?
Egyébként pedig tényleg fura lenne, ha egy két évvel későbbi gép nem verné meg grafikában a régebbit...Nem?
Sokáig én is bele voltam szerelmesedve az x-be, de a Squaresoft úgy néz ki nem fog fejleszteni rá, és ez eldöntötte a kérdést nálam.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A gef3 úgy dorlgozik benne mint egy erőmű, a DOA3-ban a víz és jég is gyönyörű! A Halo hangulata felülmúlhatatlan, a PG Racing-ben, a real time tükröződés, és a törésmodell király!
a Legiviccesebb az volt mikor egymás mellé raktunk egy PS2-t és egy XBOX-ot😊))
ha azt version látná nem írna ilyen hülyeségeket, ja és GC, hogy az XBOX akad?? hehe neked is meg kéne nézned, hogy akad-e 😊) Vittem egy PS2-es haveromat is azt hozzá kell hogy tegyem, és neki inkább a GT3 jön be, de azt megjegyezte, hogy a GT3 ban a tükröződés, nem olyan mint a PGR-ben, és a törés meg benne sincs😊
Azért azt még ideírnám, hogy ezek csak a Launch title-k!! PS2-n mi volt az elején? TTT meg Ridge racer V, az RR5 milyen trágya volt már😊
Nálam eldőlt a war, már elő is rendeltem az XBOX-ot, karácsonyra itt is van!szóval nálam lezárult a vita.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Huzzá má! Ne rondítsd el ezt a jól menő fórumot itt nekünk!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

www.x-multimediashop.hu
CSÓKOLOMM!!
😊))))
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
amúgy én szeretnék tök semleges lenni a konzolok terén.
Láttam szép screenshotokat XBOX(HALO, DOA3)-ból, GC-ből(SW rogue leader rulz), és PS2(THPS3)-ből is!
😊))))
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ott megnezheted, igaz en meg kepalairasokat nem csinaltam.
nem láttok hasonlóságot közte és Alföldi Róbert között a reggeliből?😊 (Vampire Night, PS2)
10 az egyhez hogy az a színes paca a jobb alsó részen beleugrat a fekete lyukba. (dark summit, PS2)
Hogy néz ez ki őszintén? (agent under fire, PS2)
SUXXX
Most ez a játékos nagyon durva volt, pár szerencsétlen néző be talált szólni neki, és ahogy kell, egy ütéssel felkente szegényeket a palánkra... a zöld pólós járt a legrosszabbul - ő épp a rácsnál tartózkodott -, aki reszelt már sajtot az tudja mire gondolok...
De miért ilyen feldúlt a játékos? Csak nem az ellenfél új igazoltja miatt aki indiából érkezett, Jackson Siva a Négykezű...
R.I.P. Sony Playstation 2
nagyon ász!
WOW