21
Dracula 2
  • gumininja
    Esetleg konkretabban?
    The Lord! Egyetlen 1 sima arany karikagyűrűm van. Azzal nem működik a dolog. Vagy kellett volna vele vmit csinálni vhol a játékban? Keresztet pedig sehol nem találok. Esetleg küldjek kimentést?, vagy az is jó lenne ha te tudnál küldeni 1-et :) Lehet hogy rossz a játék?? Bár ezt nemhiszem. Ha tudsz légyszi segíts! Kösz
  • The Lord
    Dede, nekem sikerült (asszem különben passz)
    gyűrűm van , de keresztem nincs, azt hol találom meg?
    egyébként a gyürüt nem tudom felhasználni!
  • The Lord
    Várható volt kedves "Tomi" :-))) A Louis sokkal jobb, de mondjuk 1-2-t nyerhettünk volna, de azé az a 0-8 akko is égőbb :-)
  • The Lord
    Vedd fel a szemüveget és használd a gyűrűt (vagy a keresztet? ha van ojanod egyáltalán). Akko betucc menni
    Király! Megint elakadtam!! Kijutottam egy temetőbe, ott van egy öregasszony lennt, beszélek vele, de semmi, és van 2 ajtó amin nem tudok bemenni. Az egyikhez használom a szemüveget, és látok egy ötágú csillagot, de nemtudok semmit se kezdeni vele! Mi kell hozzá és hol találom, vagy mi a trükk??
    Na sikerült megoldanom :)
    Hát én semelyik ajtónál nemtudom letenni. Van egy koponyám, nyakláncom, és csontom. A nyakláncot tudom kombinálni a csontal. Azt kell letenni?? Ha azt akkor pontosan melyik ajtóhoz és hova?? mert az összes ajtónál próbáltam de sehol nem jön ki az a fogaskerék hogy lehetne vmit csinálni. Lehet nincs meg minden ??
  • The Lord
    a térkép kamu, menj be abba a tömlöcbe ott a csontvázak között tucc ásni, 2 heje is asszem ott találsz cuccokat, menj vissza az ajtó elé ott letod tenni kombinálva
    Kösz a kódot, 9462 a jó.
    Továbbjutottam viszont a csontvázak között találtam egy térképet, csontot, koponyát, stb. Mutatja a papíron hogy össze kell rakni a csontokat, meg talán azt is hogy hol, de nemvágom! Mindent végignéztem de semmi!
    Help!
  • fucko
    Nincs meg valakinek eredetiben elcserelnem az atlantis2-re
    Az is nagyon fasza
  • The Lord
    Én már rég végigjáccottam de itt én is leakattam egy időben. Vhogy rájöttem a kódra a könyvben azaz volt 2 tippem és az egyik bejött a kód vagy 9462,9624? Hu bazze má nem emléxem rá na az a lényeg hogy a bal felsőben tut 9es van és a többi 3 szám a 2,4,6 ezeket keverjétek vhogy gyerekek. De asszem 9462
    Én is ott tartok, de nemtudok rájönni a kódra én se. Találtam egy dinamitot (vagy vmi hasonlót) kábeldobot, viszont a zsinór a kövek alatt van de azokat nemtudom elmozdítani, se kivenni a zsinórt. Ha vki tudna segíteni a kódba, vagy a zsinór dologban nekem is segítsen! Köszi!!
  • dudajoe
    Valaki végígjátszotta már?
    El vagyok akadva a második cd elején.
    Van itt egy kapu, amihez négy szám kell, hogy kinyissuk.
    Vagy a négy szám kellene, vagy az eljárás ,hogy hogyan kellene rájönnöm a számkombinációra!
    Akönyvben találtam rá utalást ,de nem tudom hogyan kell értelmezni.
    Ha valaki tud kérem segítsen!
    Köszi.