9
Ha valakinek esetleg megvan az ospanzer 1...
  • Willenbrock
    Ma végre sikerült megnyernem a Budapest scenariót a PG 1-ben hard fokozaton.
  • kiboko
    a pg1 nekem is megvan
    én a pg2 kiegészitőket keresem/ujabb pályák/
  • Willenbrock
    No megint elővettem a régi Pazergeneral 1-et.Scenarioban megpróbáltam a Budapest pályát megcsinálni de ááá.3X elvertek,pedig csak 1 kör kellett volna hozzá hogy a maradék 1 egységét is kiüssem Pestről-igen bosszantó.Elég nehéz pálya ez.
  • skorpio7
    JLH Fans !
    Ismered a www.webmania.hu cím alatti portált ?
    Itt találsz egy RETROGAMES nevű oldalt , ahol megtalálod a kerestt játékot.Nem néztem meg , hogy még él-e a link , de korábban már más játékot is sikeresen letöltöttem innen.
    Sok szerencsét !
  • JLH Fans
    Igen Pecsre jarnek egyetemre.
    Egyebkent van net hozzaferesem de nem talaltam olyan lapot ahol letoltheto lenne...
    Pedig kerestem de meg az oldgamesbe se volt.
    SZal ha valaki tudja honnan lehet letolteni vagy megvan neki akkor....:)
  • JLH Fans
    Sziasztok!Bevallom oszinten ezt a temat csak azert nyitottam mert ketsegbeesesemben mas otlet mar nem jutott eszembe,ugyanis idestova mar tobb mint fel eve probalom megszerezni a panzer general 1 et de nem jarok sikerrel.
    Ha van valaki kozuletek aki moahacsi pecsi netan e 2 varos kornyeken lakik es megvan neki ez a progi vagy csak ismer olyan embert akinek megvan,
    akkor leci irjon nekem az [email protected] cimre mer ez a het lenne az utolso sanszom hogy ki is probaljam.
    Elore is nagyon koszi minden segitseget,ha valakinek esetleg megvan es meg tudnanak beszelni hogy valahogyan meg is tudnam szerezni igen boldogga tenne vele.
    Jenn