2344
Kezdő HTML-eseknek itt lehet gyakorolni...
-
Tomcat #186 Flash a fórumon: nem-nem. Sajna :( Nem téveszted össze a marquee HTML kóddal? -
#185 de amit te csinaltal flasheket azt hogy raktad be ? valahol leirtam de elfelejtettem :-) -
Tomcat #184 Saját weboldalon meglehet jeleníteni. Csak ahhoz flashbe kell exportálni(ezt valamiért nem tették be a béta verzióba) -
#183 de amit te csinaltal flasheket azt hogy raktad be ? valahol leirtam de elfelejtettem :-) -
Tomcat #182 Látom megnézted a swisht. Sajna a *.swi a saját fileformátuma, amit csak ő tud megjeleníteni. Amúgy sajna gamezbe sehogy nem lehet betenni, mert tiltja a flashes cuccokat! :(((((
-
#181 TOMCAt hogyan kell a swish programbol àtmàsolni a (kepet , vagy a fajlt) a supergamezbe ?
Mert én csak SWI formatumot latok.
De hogy kell berakni a supergamezbe ? -
#180 -
Tomcat #179 Francba, elfelejtettem, hogy a tábla HTML kódja tiltott! :( -
Tomcat #178 -
-
#176 -
-
Na mivan skacok
? -
vb
-
#172 -
-
#170 SUB , megcsinaltam a szovegemet mozog mint az allat . De , hogy kell megnezni ezt HTML formatumban , hogy berakjam ide a supergamezbe.
:-) koszi... -
#169 Tomcat:Jó korán keltél vagy addig fenn voltál? -
#168 Németül meg angolul tudok!
De a japán (vagy kínai???) kifogott velem :-))) -
Tomcat #167 -
Tomcat #166 Lassan le kéne állítanom magam :) -
Tomcat #165 -
Tomcat #164 -
Tomcat #163 Ja igen, majd elfelejtettem! Akit érdekel a flash formátum, annak ajánlom az SWish2 nevű programot.
Egyenlőre csak beta verziójú. Sajna ez azt jelenti, hogy csak saját fileformátumába ment csak, *.swf be nem :( Mind1, az alkotásokat később is lehet exportálni. Összegezve: szerintem elég sokat tudó program, no persze nem egy Flash5, de mindenképpen érdemes megtekinteni! -
Tomcat #162 Kellemetlen... -
Tomcat #161 -
Tomcat #160 -
Tomcat #159 -
#158 Nekem mintha lenne! :-). -
#157 A kov. idezet nemet nyelvu.
GUTEN TAG!
-
Tomcat #156 -
#155 -
#154 Fordítson már valaki magyarra:
-