HTML gyakorlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok segíteni?
További infó: HTML referencia, illetve ugyanez magyarul.
Egyébként ez egy lassan elavuló megoldás. Helyette itt van a CSS hasonló célú megoldása.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Divatcsapatok OLÉ!
Volna egy kérdésem:Hogyan lehet hivatkozáshoz felugro ablakot csinálni amibe szöveget tudok írni.Ha ráviszem az egeret akkor felugrik egy kis ablak amibe szöveget lehet írni.
Ha valaki tudja kérem írja meg, hogy hogyan kell ezt csinálni.
Elõre is köszi.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Hogyan lehet megcsinálni hogy a ha görgetek egy oldalt, akkor a háttérkép maradjon 1 helyben és csak a szöveg gördüljön le?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
én ezt tudom <bgsound src="a zene urlje"> de így nem jó hol a hiba?<#lama>#lama><#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Van valami kapcsoló html-ben, amivel meg lehet adni hogy a képernyõ legalsó sorába kerüljön a felirat, de nem emlékszem hogy mi volt az <#rinya>#rinya>
Alternatív megoldásra is nyitott vagyok... <#worship>#worship> <#awink>#awink> <#help>#help>
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Divatcsapatok OLÉ!
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/051206/tabella_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />Hala Madrid!
Tudnál valami infót adni,hogy hogyan ûkezdjem el?
És van ehhez valami progi amivel könnyen lehet szerkeszteni?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Amugy 1 percbe sem telik regelni egy tarhelyet, ajanlom a tvn.hu -t, 100 mb tarhelyet adnak.
amúgy hogy kell egy honlapot felrakni egy tárhelyre(kicsit láma vagyok a témában) plíz segitsetek
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.