13
TB1G procihoz milyen hűtőt vegyek?
-
Zozo #13 Köszi mindenkinek -
#12 Persze, cak nem vettem észre. :) -
Atus #11 cak=csak. Vagy nem? -
Atus #10 A spec szerint jó hozzá. -
Atus #9 Pl. Cool131. -
#8 90x90 mm-es venti, most nincs benn, mert a fűtőradiátort, ami a víz visszahűtésért felel, még nem mertem beépíteni, hanem a gép mellett van. És azon van a venti. A gépen most nincs is burkolat. Tehát most nem is kell a szellőzés :))
És bocs, hogy cak most válaszolok, nem láttam a kérdést. -
Zozo #5 KÖSZI MINDENKINEK! Egyébb vélemény? Dikkma, neked a házon belül hova van felrakva a 2 átszellőztető ventillátor?(ház felső részére vagy az alsóra; oldalára vagy előre-hátra stb.? És milyenek, sima 486-os vagy valami más?? KÖSZI -
Piquet #4 Nekem a boltban a Duronomra kérés nélkül 32-est szereltek (gondolom több lével akartak levenni), de nehány nap után halláskárosodással felekrestem a fülészetet, mert olyan hangja volt stabilan mint egy épp felszállni készülő mig29-nek. -
#3 Hát nem tudom. Ha nem indokolt a 38-as - extrém tuning, feszültség forrasztás, egyebek- akkor bőven elég a 32-es. Az átszellőztető venti meg nem butaság, nekem is van, úgy, ahogy mondtad: szívó-fújó. -
CLY #2 32-est vegyel... -
Zozo #1 Hali! Segítsetek légyszi! Thunderbird 1G procihoz FOP38 VAGY FOP32 hűtőt vegyek? Azt tudom hogy a 38-as sokkal erősebb csak állítólag nagyon hangos. Én ugyan még nem hallottam de itt a fórumokban többen írogatták hogy olyan hangja van mintha egy porszívó menne a szobában. Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Vegyek egy 32-est és két sima ventillátorral levegőztessem át a házat? Egyiket szívóra a másikat fújóra kössem? Melyik a jobb? KÖSZI!