Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
hallucinogen - twisted
2 minöségi goa cd 10 évvel ezelöttröl.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
te ilyeneket is hallgatsz?? mióta?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Én a magyar underground hiphopot szeretem,.....ha mas is igy van ezzel akkor szoljon....
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Tcs- reggelig sorolhatnám
Linkin park- in the end (csak ez az egy szám)
Green day- holiday, boulvard....
u2- vertigo, one, elevation stb.
3 doors down - When i'm gone, stb.
Metallica - nothing else matters, unforgiven, és még pár.
És még sorolhatnám.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Armin Van Buuren feat. Justine Suissa - Wall Of Sound
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
minden tetszik ami inkfishtõl van
most pedig: Electric Pulse - White Noise
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473