Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cd1:
01. Quarks - Königin (Turner Remix) 05:15
02. Institute of Love - O Superman 04:07
03. DJ I.C.O.N. - Free Minds 06:17
04. MGI - Rainbow 07:33
05. Contriva - Stuck (Superpitcher Remix) 06:47
06. Gianni Vitiello - Spair Ripp 06:56
07. Vittjas Tief - Digital Morning 05:57
08. Benjamin Sturm - MS 20 03:24
09. Danyell - Superstring 06:31
10. Olivia FX - TickTeck 06:35
11. Turner & Gardeja - WIR 05:37
keep it minimal
keep it minimal
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nagyon kira az új album!
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
beszarok!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
top3 !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
keep it minimal
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
respect to the man in the ice cream van
mámámá ohohooooo
<#hawaii>#hawaii>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...