Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Howard Jones - Just Look At You Now (Dba mix)
nem néztem lentebb két sorral lévõ számot pedig ugyanezt énekli benne 😄
őőő
őőő
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
vááááááá most hallom elõsször, igennagy haluzeneeee !!!!! <#eljen>#eljen>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
most jon sorba az egesz Deep Purple album amim megvan (el leszunk vele vagy egy hetig - ketszer haromszor leengedek egyet, hogy azert ne felejcse el).
tegnap megorult a Gipsy kingsnek, nehogy man igy szerezzek neki oromet
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!