Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egymásután nem is tudom hányadszor, pedig 13:30 hosszú
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
hev ö nájsz déy mindenkibe
ja és: Joe Satriani & Steve Vai - Formula 1
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Iron Maiden - Phantom of the Opera
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem így mondta, de ez volt a lényege. Félreértés ne essék én élek-halok minden rock zenéért, csak már a f@szkivan a sok divatrockerrel...
Sorry ha valakinek a lelkivilágába gázoltam volna
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
nah vegre egy ertelmes i will survive feldolgozas!!!!!
ha meg tud vki ilyen szoljon!😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"