Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
megérdemelten, hallottam hétvégén, azóta a refrén jár az agyamba, és kb 1 óra volt mire elõkerestem vhonnan a szám címét és elõadóját google és egyéb okosságok segítségével...
"The trees move. Do you not see it?"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
Robotnyk, az "lendület"-es idézet kitõl van? Baromi jó!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Meg ezeknek csak a negyedét hallgatod meg?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
kurbayo minden egyes száma befosok..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -