Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
biztos ismered!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
juno reactor - shango
Raw Artistic Soul
Mint Royale - Little Words
én vágtam ki az audiót 1 konciból :)
Rainbow - Spotlight Kid (live)
Kuss!-magyarázta.