Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
BÁM BÁM BÁM
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
amúgy Deftones - The Chauffeur
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
sazl : c
majd megnézem
a legtöbb jethro tull-ból van azt észrevettem lol
meg toto is van.
a mobilokat is onnan kölcsönöztem
de rémlik vmi majd megnézem
Kuss!-magyarázta.
az kicsit mas, de van egypar jo rockos. pl. a fasten than the speed of night album
de rock diszkontba láttam uriah cdét lol
majd msnen megbeszéljük azt 7végén lehúzom
Kuss!-magyarázta.
egypar jo szamuk van :)
mind1...téleg nemvolt nagycucc.
Guns n' Roses - November rain
Kuss!-magyarázta.
de meg mindig khaled megy
<#worship>#worship>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
legalább is én így vettem észre.
Kuss!-magyarázta.
Ez azt jelenti, hogy divat nóta?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt gondold át mégegyszer.