Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
meg még jöhet: rap; reggie;
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nagyon pihent <#idiota>#idiota><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™